Намаления 2012

• 104 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Тенденцията навсякъде е да се снижава качеството с цел да се запази цената. Аз съм фен на немската конфекция и дори там вече 2-3 години се забелязва спад в качеството на дрехите.  Crossing Arms

# 361
  • София
pokita, не съм сигурна, че си струва ходенето до The Mall специално заради Next. Много малка част от колекцията им я има в нашия магазин, а това, което е тук бих определила като подобно на M&S.

# 362
pokita, не съм сигурна, че си струва ходенето до The Mall специално заради Next. Много малка част от колекцията им я има в нашия магазин, а това, което е тук бих определила като подобно на M&S.

Точно така; поне на мен нищо не ми хвана окото  Peace
Но детските дрешки са страхотни  Flutter ( нищо не съм си купила само заради цените, Н&М ги бие в това отношение)

# 363
От обиколката на The Mall вчера - нищо особено. Само детето намаза. Зара и Страдивариус бяха пълно разочарование. От Некст взехме дреболии, но без намаление. В Геп уж намаление, но реално нищо хубаво за нас нямаше. Две, три неща да ми хванаха окото от детското и все по 50 лв., а определено не си ги заслужаваха. H&M за пореден път ми се стори като бит пазар. Голяма истерия около тоя магазин, а аз в нещо нищо не мога да харесам. Бенетон ме изненада приятно. Взехме на малкия два броя къси панталонки и една риза за по 20 лв. А Керфур ми е омразен. Това пакетиране, все едно сме престъпници, няма ги моите си марки, лудница. Само щанда с подправките ми харесва.

# 364
  • софия
Комсед дали нямат намаление?

# 365
Събота нямаха, влизах да купя една играчка. Само триколките видях да са на промоция.

# 366
  • софия
Uффффф, моята дъщеря си е харесала една голяма Лалалупси (разбира се най-скъпата Confused) и няма да е зле в някой магазин, където ги има да има намаление Blush

# 367
Днес  бях на обиколка в Мол София. Вече има намаление и в Есприт. Останах очарована от Бенетон и Сисли, страхотни неща на много добри цени, както и от Мотиви. Laughing

# 368

Точно така; поне на мен нищо не ми хвана окото  Peace
Но детските дрешки са страхотни  Flutter ( нищо не съм си купила само заради цените, Н&М ги бие в това отношение)
Благодаря за отговорите  Hug
Сетих се кой е магазинът за обувки, ще го проверя днес, благодаря, ninochka

# 369
магазинчето е мъничко Peace

и да е права и да не е, все си беше грубо... чак странно грубо, защо са нужни такива приказки

# 370
Явно всеки си има вкус и претенции затова обобщенията никак не ми се връзват.
В петък минах през Zara, на детето 2 чифта дънки - 100% памук, 1 панталон лен и памук, 3 тениски 100% памук , 2 пуловера 100% памук и 2 жилетки 100% памук. За мен - ена пола , един панталон, 2 блузи, 2 жилетки нищо изкуствено не видях в тях. За мъжа 2 панталона, една риза , 2 тениски и една шапка - 100% памук. Незнам къде сте гледали изкуствените неща ама като не ви харесва не купувайте. Лично мен Бенетон и Зара на разпродажбата ме устройват перфектно. И всико ми стои прекрасно...даже вече не меря..
Есприт ми е супер също но ще отида тази семица в този с Сердика че е по голям.

# 371
  • На село
В Карфур има ли от днес намаление на детските и бебешките дрешки?

# 372
В Дика са пуснали 50 % намаление - не е толкова, но за разлика от миналата седмица са намалили всички дрешки, а не само някои.
Обачеееееееееееееееееее роклята, която на мен  ми харесва, е с изчерпан номер.

# 373
В Карфур има ли от днес намаление на детските и бебешките дрешки?
От утре 30 %.

# 374
  • София
Днес бях във Wenice на Гоце Делчев и България,
има намаление до 50%, има хубави неща, но не
намерих това, което търсих. Да споделя с вас
какво търся, може и да ми помогнете.  Hug

Търся официална детска рокличка за кръщене
на момиченце на 2 години. Да спомена, че за
два дни обиколих магазините в моловете, които
предлагат и детски дрехи - Carnival Kid's, Beneton,
Premaman, Mother Care, Next, Gap, Esprit, Zara,
но не избрах нищо. От изброените само в
Carnival Kid's имат по-официални роклички, но
не ми хареса изработката им - стърчащи конци,
криви шефове и т.н. Другите марки нямат
такъв тип рокличка, каквато на мен ми се иска.
Да уточня, че не търся бяла рокля и в никакъв
случай натруфена от типа рокли за шаферки.
Моля, ако някой знае къде да търся такава
рокличка, да пише.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт