Намаления 2012

• 104 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Преди малко минах през ХМ в Сердика-ами нищо няма.В The Mall миналата седмица имаше и детско и дамско намалени и по-интересни неща.

# 631
И аз бях в ХМ в Сердика преди час и имаше някакви бански по 2 лв, но предимно S и XS, и трудно нещо може да се съчетае като десен и размер, някои нямат изобщо горнища или долнища.
Останалите намалени артикули са доста странни, човек трябва да има голямо въображение да си хареса нещо Simple Smile
В зара има няколко неща на -70% нищо особено.

# 632
  • Пловдив
Нека пазаруването започне сега! В Карфур намалението вече е 70 % !  Peace

# 633
  • София
Нека пазаруването започне сега! В Карфур намалението вече е 70 % !  Peace

Доживяхме  Mr. Green  Който ходи утре да докладва има ли номера, има ли интересни неща и т.н.

# 634
  • Пловдив
elix, възползвах се вече  Mr. Green. Пръснах 60 лв. за боксери за ММ, бикини и бански за мен, слипчета за племенника, роклички и блузки за малката  Sunglasses. Другите неща не ми се сториха интересни. И като че ли цените са завишени в сравнение с миналогодишното намаление  Thinking.

# 635
  • EU
Днес бях  в МОЛ-а на Цариградско и имаше интересни неща. В НМ има хубави бански по 2лв. за горнище и 2 лв. долнище, тениски по 5 и 10лв. Но в карфура намалението беше 50% на дрехи  Thinking

# 636
  • София
Момичета, какво интересно има намалено в Карфур?
На колко продават примерно сега комплектите детски слипчета на Дисни /7 бр. и 3 бр./, какво още има и на какви цени?

# 637
В Окайди има 70%-дънкови панталони къси и дълги около 15лв за момчета, а за момичета бяха още по-евтини.
В Кенвело- детските блузки с къс ръкав са по 6лв,долнища на анцуг за градината по 10лв
В Овиезе от новата колекция има комплекти за градина-долнище с блуза с дълъг ръкав за 20лв

# 638
  • Пловдив
Ирина, слипчетата на Дисни с Макуин 2-3 год. 3 бр. са 5 лв.  Peace

# 639
тоест 7бр трябва да са от порядъка на 6-7-8лв.

# 640
  • София
тоест 7бр трябва да са от порядъка на 6-7-8лв.
И мен ме интересува по колко са, защото, "преди намалението" бяха по 11 лв. и нещо...Да видим колко са ги "намалили"

# 641
LC Waikiki  в пловдив в Галерията - има ли намаления ? И какви са ? 70 %?

# 642
  • София
И аз имам молба да ми кажете колко точно е намалението на детските  бикини на Дисни, ако някой ходи днес до Карфур  Praynig Служителката по телефона каза, че не са намалени и че са си на старата цена, което само тя си знае какво означава Mr. Green Не ми се бие път за един комплект, пък ако се окаже , че и не е е намален на 70%. Последно имаше етикети на 50 процента и детските бикини, които са по 7 бр. бяха 8-9 лв, но не помня колко точно.

# 643
намалението в Карфур според мен е ..... Outta Joint. Първо пише до -70%,второ повечето артикули си стоят на -50%. И това ,което ме подразни най-много беше цената точно на бикинките на ДИСНИ.Аз лично купих преди десетина дена комплект 6-7 бройки за не повече от 8-макс 9 лв.Тази сутрин струваха 10.99лв  Outta Joint

# 644
  • София
Последно имаше етикети на 50 процента и детските бикини, които са по 7 бр. бяха 8-9 лв, но не помня колко точно.
Аз бях купила бикини на Дисни, ама не помня точната бройка. Явно 7 са били, понеже си бяха повечко в чантичката. Цената беше, както ти си писала, 8-9 лв.  Peace Само да уточня, че действието се разви преди повече от 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт