Намаления 2012

• 104 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
terranova ми пратиха смс за намаление до 70%

# 616
от днес има 50% в Геокс; има и много детски обувки на цени около 50лв.,  влюбих се в едни за 39 лв. за малкото, ама пусто много си има, и реших да съм разумна Embarassed

# 617
  • София
tonkabonka знам за Хиполенд, но мнооооого рядко там съм намирала нещо, което да си заслужава парите. Затова изобщо не го броя за намаление този щанд Grinning

радос, благодаря за информацията! Ще мина утре да разгледам.

# 618
В Зара и Страдивариус има 70 % вече !

# 619
"Убийствените цени в H&M продължават.
От днес - бански 2 лв., тениски 5 лв., поли 10 лв., рокли 10 лв., панталони 15 лв., обувки 15 лв. и много други.
 Пригответе се за наистина добър шопинг!"
.. от FB страницата им

# 620
Купих си шаренко горнище на бански за 2 лв. от ХМ. Много симпатично и мога да го комбинирам с черно долнище. Комплект 3 бр. памучни бикини за 5 лв, пак от там. В Сердика магазинът е много спокоен, в ДъМол е доста натоварено и все има опашки.

# 621
"Убийствените цени в H&M продължават.
От днес - бански 2 лв., тениски 5 лв., поли 10 лв., рокли 10 лв., панталони 15 лв., обувки 15 лв. и много други.
 Пригответе се за наистина добър шопинг!"
.. от FB страницата им
Преди няколко часа бях там(към 13:00) ... бански за 2 лв нямаше .. нито поли, цените си бяха същите. Това в the mall Confused

# 622
  • I want it all and I want it now.
Аз ще отида  сега до Сердика и утре ще дам инфо за ХМ.  Peace Ако , няма блъсканица, иначе нямам нерви .  Wink

# 623
  • Бургас
В Зара и Страдивариус има 70 % вече !

Не го видях това 70% намаление...  Thinking
Днес в късния следобед бях в Зара.

# 624
Аз им следя сайта (Зара) да намалят още обувките ,но от 10 дни някъде няма промяна ..

# 625
Снощи в ХМ имаше по 3бр щендера с намаление. Имаше потници по 5лв и няколко рокли по 10лв. На горният етаж пак бяха поставили малко стелажи с намаление. имаше горнища на бански по 5лв и 2лв. но много беден асортимент. За децата също почти нищо нямаше.  Peace Аз лично,нищо не купих.  WinkПочти в целият мол има 70% намаление по витрините на магазините. Предимно потничета и полички.  Peace В Андрюс още има 50% намаление.

# 626
  • София
мерси за инфото за нм спестяваш ми голяма разходка на този етап...
някой знае ли има ли намаление в овиезе, какво е и на всичко ли е?

# 627
мерси за инфото за нм спестяваш ми голяма разходка на този етап...
някой знае ли има ли намаление в овиезе, какво е и на всичко ли е?
Има щендери с 70 и такива с 50% и такива обозначени  като''нова колекция''.Аз лично си взех жилетка къса, тъничка за 18лв.

# 628
Намалиха и в The Mall банските на 2 лв и другите неща . H&M  Flutter

# 629
От банските в Сердика на 2лв бяха само горнища. Черни с някаква висулка на тях. Бяха останали към 10бр, който изглеждаха все едно някой ги е тъпкал Crazy / ужасно мръсни/ . Иначе, вчера едно момиче каза ,че си е купила такова горнище от  The Mall .

Общи условия

Активация на акаунт