Намаления 2012

• 104 171
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Миналото лято етикетите си бяха с ненамалена цена. Цената падаше на касата. Зимата по намалението бяха сложили червени етикети с вече намалената цена и май от тогава са така.

# 601
  • София
Аз за гащури чакам 70%, миналата година мисля, че към 25 обявиха 70%  newsm78
Който ходи често да свирка , че аз съм в другият край на София  ooooh!

# 602
  • София
Момичета, а намаление на детски книги или играчки да сте срещали някъде?

# 603
  • София
Намалени книжки има обикновено по големите книжарници. Аз предимно пазарувам книги от Панаира на книгата който е околоо Коледа и на пролетния май  Peace

# 604
  • с/у ОколоМръсТното
, има сутиени които са стрували около 30,40 лв пак по 12 лв. Смятам, че си струва.

хубави ли бяха?
Да не са със супер дебели подплънки  ooooh!

# 605
  • София
Не са и са много хубави,.Дантелени си купувам предимно и само без подплънки.

# 606
  • София
В Хиполенд винаги има щанд с -55% и -33%. За жалост вчера посетих магазина им в Сердика и играчките с намалението са такива боклуци, че дори на половин цена не бих ги взела.  ooooh!

# 607
В НМ в Сердика има ли повече намалени стоки, отколкото в Дъ Мол? нещо не са кой знае колко Rolling Eyes

# 608
H&M има ли Сердика? Embarassed

# 609
дам има, има и намаления Simple Smile
В Сердика повече намалени неща не знам дали има. Но има различни неща намалани от The Mall , в Сердика са разпръснати, а в The Mall са на едно място .

# 610
wantmenow , благодаря за информацията Peace Дано ме дочакат, че в Дъ Мол все няма моя номер, от малкото, което съм харесала Crazy

# 611
  • София
аз и тук да питам - в НМ има ли още гменките,  летните,  ниските, че в сайта вече ги няма?

А за книги, наистина във всяка голяма книжарница винаги има разни намалени...

# 612
аз и тук да питам - в НМ има ли още гменките,  летните,  ниските, че в сайта вече ги няма?

А за книги, наистина във всяка голяма книжарница винаги има разни намалени...
Не знам за кои, точно говориш. Но да има и тези плетените има и други ниски и чехли и т.н. които ги няма в сайта им вече.
Ще взема да им стана говорител на тея H&M  Laughing

Някой знае ли до кога ще бъдат намаленията, други ще има ли . Защото сякаш отиват към своя край Confused

# 613
  • София
http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2012/G10%2097219%2009090%2064%200050%201.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key
  • ,value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large] за тези питах, че ми се щеше да взема едни  черни за физическо да си има.

# 614
  • София, България

Днес минах през подлеза на Софийския университет. Там има една голяма книжарница, и точно на входа има сравнително голям избор от книги с цена 5 лв (и по-малко). Има и детски книжки от 3 до 5 лева. Аз взех два топуза на бащата да чете (от 16 намалени на 5 лева) и Експерименти за деца, намалени от 8 на 5 лева. Но имаше и книжки с приказки и картинки за по 3 лева (с твърди корици).

Общи условия

Активация на акаунт