Намаления 2012

• 104 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бански евтини в ZA-ZA в Аутлета до Метро,имаше и по 20лв.
Майка ми е напазарувала за дъщеря ми хубави неща на 50% намаление и повече в ОVS в МОЛ-а до хотел Хемус.Все му забравям името. Mr. Green

# 586
  • Sofia
Последната седмица усилено си търся по-достъпни (като цена) бански, но без успех. Не съм попадала на цена под 40, 50лв. Предложение за магазин с по-нормални цени?  Thinking

Клеопатра и Цезар.

# 587
  • София, България
Бански си взех за 15 лв на връщане  Blush от морето от Велико Търново (точно на пътя е търг. комплекс - има супермаркети, покрит паркинг, Дайхман, ДМ и Макдоналдс). Всички модели са много евтини. Банския ми е дори от три части (с две долнища). И никак не е лош. Та ако някой затръгва на море на север и е хартисал без бански - там може да погледнете. А от Цезар и Клеопатра съм взимала преди години - много евтин и пак изкара 2-3 сезона. После избеля, но не се ... разтегли ... абе сещате се.

Иначе хич не ме кефи тая година намалението в Карфура, чак ме е яд. Първо, че е ДО 50% и сещате се, че всичко е с по-малък процент, ми едни боклуци само има, и то скъпи. Миналата година пак накупих боклучета, но бяха доооста по-евтини. А с това ДО - намалили нещото от 8,99 на 4,99 лв  Shocked И кво щеше да им стане да го пуснат на 4,49 и да си спазят табелата  newsm78 За 0,50 лв ли опряха толкоз  newsm78 Единствено има на Комес хубави тениски за момченца. Те не влизали в намалението, но пък са достатъчно евтини и така. Над 98 номер за големи момчета червени и сиви за 3,69 и под 92 номер за бебета на райета за по 2,59 лв. Само имайте предвид, че ми се събраха, така че си вземете по-голям номер.

# 588
  • София
Последната седмица усилено си търся по-достъпни (като цена) бански, но без успех. Не съм попадала на цена под 40, 50лв. Предложение за магазин с по-нормални цени?  Thinking

В Kenvelo имаше доста приятни модели за по 24 лв.

# 589
  • София
Днес в Pimkie в МОЛ-а на Цариградско имаше 50 % намаление.Взех сако /от трико/ . Взех го за 25 лв. Сега чакаме есента.. Joy

# 590
  • в града на вечния купон

h&m има изгодни попадения по 10 и 20лв

# 591
  • София
Момичета, търся рокля/блузка/чанта за момиче на 12 години. От къде да намеря нещо от изброеното на прилична цена. Досега все на моята щерка съм купувала, но за почти тинейджър не знам къде да гледам.  Grinning Искам да е нещо модерничко и раздвиженко, да е нещо различно.

# 592
Ходих в София Аутлет. Наистина в Za-Za има мн интересни неща на ниски цени. Има бански и по 12 лв , има сутиени които са стрували около 30,40 лв пак по 12 лв. Смятам, че си струва. В Манго имаше чанти и обувки от минали колекции , но най-вече имаше панталони на 21 лв . А и в Miss Sixty имаше мн хубави обувчици за около 70 лв.

# 593

h&m има изгодни попадения по 10 и 20лв

О аз купих и харесах още много нещица newsm53

# 594
В H&M, започна ли цялостно намаление или още е частично?

# 595
Според мен ще е само това намаление. Другото може би по-късно. есента  Outta Joint

# 596
  • в града на вечния купон
днес минах, старите си неща

# 597
Карфур- още не съм доволна от намалението, ще чакам.

# 598
Миналата година по това време вече беше 70 %-то намаление в Карфур.Сега нещо се разсейват... Wink

# 599
Аз забелязах, че сега в Карфур са обявили цената С намалението. Почти навсякъде има табелки -50%, а реално е ДО 50 %, етикетите са червени, включително намалението. Преди време помня, че сваляха процента на касата, тогава сякаш и цените им бяха по- ниски. Освен това е така опоскано, че не знам дори да намалят с по- голям % за какво ще остане...Хм, ама гащури бол...

Общи условия

Активация на акаунт