Намаления 2012

• 104 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
И аз вчера взех от Zara - 2 чифта есени за по 25 лева.

# 571
от коя зара? За детски или дамски става въпрос?

# 572
  • София
от коя зара? За детски или дамски става въпрос?
Ами последните няколко поста се въртяха в отговор на въпроса:
Момичета, знаете ли къде има намалени детски обувки?
Пак някой чете по диагонал... Wink

Не знам за намаленията като цяло, но аз вчера имах възможност да обиколя Дъ Мол на Цариградско. Имах една среща и съответно време за мотаене.

Първата ми цел беше любимата Зара. Hug
'Ми не знам, честно, вече дали ми е любима?!
То такъв парцалак, такъв дрешник 2ра употреба, че гледах, гледах, въртях се, въртях се  си излязох. ooooh! Харесах едни сандали, защото по правило много харесвам техните модели. Ми то сандалите с намалението са 79лв! Баси намалението, си викам! Ужас!
Как, ни една тениска не си харесах, ама никога така не съм излизала разочарована, значи! #Cussing out

В Тели Вейл, ужас! как я търпят тези момичета тая музика по цял ден, не знам! Отврaт, съжалих ги направо!
Парцалак и тийн дрешки за дискотека! Друго не видях!

Страдивариус- нищо не харесах. Чантите, заслужаващи внимание са с много висока цена, все още.
Тера Нова- нищо ново, всичко старо!
Калиопе-  полиестера е на мода! Потник, който имам от миналата година на 7 лв., а дали не беше 6,99лв. сега е супер намален на...9,99лв!

Бенетон- пък къде видяхте това намаление, че аз не разбрах?! За техните боклукчиви и недомислени дрехи и тениски, че те в намалението си са на висока цена. Панаталони 60, 50лв. С  модели от 89г. Ай, мерси! Грозни и дълбоки модели панталони или такива със супер тесни крачоли.
Скъпо много за моделите, които са останали. Те са си непродаваеми!

Овиес- 2 панталона пробвах. Единият недомислено къс, другият въпреки правилният размер- убийствено впит. Блузи, потници- непродаваеми модели.

Единственото, което си заслужава за мен за прекрасните бижута на Six, където при покупка на един чифт обици, следващият избран модел получавате безплатно! А, моделите им аналог нямат! Confused

# 573
  • София
Момичета, не видях да споменавате сандали и чехли. Дали някъде има по-осезаемо намаление?

# 574
Момичета, не видях да споменавате сандали и чехли. Дали някъде има по-осезаемо намаление?
Може да се кажа в Ботичели ...

# 575
Може да се кажа в Ботичели ...

Вероятно и в Тенденз, ама те май са един дол дренки  Mr. Green

# 576
  • София
Има намаление до 70% в испанските магазини за обувки Корида ( Rolling Eyesмисля, че така се казваха). Естествена кожа и от вътре и отвън са им обувките. Аз вчера си тръгнах не планирано с едни страхотни сандали. Hug

# 577
  • Пловдив
В Бенетон, в Пловдив поне, преди седмица имаше доста добре намалени детски дрешки. Якета,зимни за 30лв, пуловерчета 15-20лв.,дънки- също толкова, бермуди- 18-20лв.,тениски с якичка-12лв. Като цяло този път съм доволна от тях. В Овиезе също имаше нелоши неща, говоря за детско, защото съм на тази вълна в момента!

# 578
  • София
Има намаление до 70% в испанските магазини за обувки Корида ( Rolling Eyesмисля, че така се казваха). Естествена кожа и от вътре и отвън са им обувките. Аз вчера си тръгнах не планирано с едни страхотни сандали. Hug
Aз, между другото, смятам само от там да си купувам обувки вече. Crossing Arms
Много приятелки вече ми го препоръчват и за цените си и кожата им само, си заслужават от всякъде. Hug
Още не съм се завлякла до там, обаче. Само с каненето си оставам. Tired

# 579
  • София
В Корида наистина са им добри цените, но има или само 36, или 42. Все едно само някакви застояли единични бройки имат и това е поне в три от магазините им. Как един път не улучих ново зареждане и да има 38 номер от нещо не знам  Rolling Eyes

# 580
Аз ходих в този на Стамболийски, но нищо не харесах. Някой бяха старомодни, други ми изглеждаха висели 100г. на витрината.

# 581
  • София
Аз ходих в този на Стамболийски, но нищо не харесах. Някой бяха старомодни, други ми изглеждаха висели 100г. на витрината.

Обикновено добре зареден е магазинът на Ботев (близо до 5те кьошета). Като се посближите с продавачките (след някоя и друга покупка) може да получите инфо кога какво  Mr. Green
Аз също съм много доволна, а майка ми на разпродажби си купува по 2-3 чифта (все попада на някакви готини неща по 30лв. как да не си ги купела  Joy ) - та може да конкурира Кари от Секса  hahaha

# 582
И аз така, с такива цени как да не ги купиш Simple Smile
в за-за има намаление на сутиени, прашки... в etam от 30 до 50% намаление. В зара на Витошка нищо бе ми хвана окото. Във вера пеле обувките и чантите са намалени, както и в аквамарин. 50% в елизабет, има симпатични роклички. И фаворитът ми е orsey 70%, наистина си заслужава Heart Eyes

# 583
  • София
И фаворитът ми е orsey 70%, наистина си заслужава Heart Eyes
Супер новина! Hug
Скрит текст:
О, Орси (или Орсай- кой както му е удобно, защото все пак са немска марка, а не френска Hug) много, много ги уважавам! Hug
Имат страхотни сака! Така перфектно ушити, няма ръб с ръб да се размени, всичко пропорционално оразмерено до съвършенство!
Имам много любимо зелено сако от новата им колекция тази година, което е с уникално добър гръб, просто! Както и шлифер за пролетта двуреден, също прекрасно изработен.
За мен Орси са в момента са това, което бяха Зара тогава, когато ги видях за първи път 2007 в Истанбул в мола им Джавахир. Страхотно добри попадения особено за връхни дрехи, сака!

# 584
Последната седмица усилено си търся по-достъпни (като цена) бански, но без успех. Не съм попадала на цена под 40, 50лв. Предложение за магазин с по-нормални цени?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт