Намаления 2012

• 104 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
arline - многооооооооооооооооо благодаря! Тъкмо за тях се чудех.
Инък - вчера минах през Миролио, зареждат новата колекция, но от разпродажбата са им останали готини неща - роклите са под 30 лева, много хубави неща имаше от големите номера - особено едни блузки и туника - направо съжалих, че не съм сто килца. Бяха по 14 - 20 лева.

# 556
много хубави неща имаше от големите номера - особено едни блузки и туника - направо съжалих, че не съм сто килца. Бяха по 14 - 20 лева.

Внимавай какво си пожелаваш, намаления винаги ще има  Mr. Green

# 557
Привет дами,
дайте съвет къде има намалени летни роклички. Може и плажни аксесоари... Има ли намаления в Даная?

# 558
  • София
Вчера отидох до Дика - ще ме извинява този който казаха, че имало панталони и поли за 29 лв., нищо подобно!  за пръв път Дика приличаше на бит'пазар - нищо нем и хареса, че и цените бяха видоки...
В Капаска (поне на Витошка) почти нищо не беше останало. Мъжкия сектор сякаш имаше повече неща
В Parfois (чантите) някой ходил ли е?

# 559
В Дика в Пловдив наистина има-има и страхотни блузи по 19/особено кораловия цвят/, явно в София са пообрани.
Извинявайте за невежеството,но къде има магазини Миролио в София?

# 560
Момичета, а знаете ли къде има намалени детски, да не кажа бебешки гащи? Синът ми е на 1 год и 3 месеца и искаме да пробваме да махнем памперса. От друга страна не ми се дават много пари, защото най-вероятно намерението ще ни е мисия невъзможна в момента  Thinking

Благодаря ви  bouquet

# 561
Една две страници назад точно това обсъждахме. Дори и снимка на намалените гащи съм пуснала там.

# 562
Една две страници назад точно това обсъждахме. Дори и снимка на намалените гащи съм пуснала там.

Мерси много:) Върщам се да чета  Party

# 563
  • София
 Момичета, знаете ли къде има намалени детски обувки?

# 564
Зара са намалили още веднъж - моего сакенце най - после слезе от 169 на 59 и пред ималко си го взех Simple Smile
В Дика не е толкова зле - вярно е, че много малка част от нещата бяха по 29 лева, повечето поли и панталони бяха по 39, но пак имаше интересни неща. Купих си много прекрасна риза с лодка деколте и ръкав до лакътя за 29 лева. Нооооооооо от другото нищо не ми стоеше - кройките и на полите и на панталоните и на правите рокли не са за обмерните данни на българките - което ми ставаше на ханша се отваряше една педя на талията, която рокля ми заставаше добре на талията и ханша ми хлопаше на бюста.
За Миролио - някъде в началото писах къде е - на Граф Игнатиев срещу църквата Свети седмочисленици.

# 565
  • София

Колев и Колев имат 30% намаление.  Hug

# 566
  • София
 Софи, благодаря  Hug

# 567
  • Бургас
Дали цените в Zara и Bershka още ще паднат?  Thinking

# 568
  • в града на вечния купон
next,zara купих обувки за по 25лв

# 569
  • София
 Радост, благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт