Намаления 2012

• 104 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
agnesana, същите са и нашите, но бяха повече бройки. Е, почти не се виждат картинките, на тези които носим повече. И то имаме 2 комплекта. Единствено ми хрумва партидата да е била некачествена, но определено няма да купя повече от тях...Взимала съм боксерки 2бр. с щампа, а не с такива лепени картинки и са ОК. Не ви казвам да не купувате, а споделям своя опит  Peace

# 541
  • София
Дали някой днес е ходил до Карфур, за да сподели на колко процента е намалено детското бельо на Disney? Аз съм от много доволните, на моята дъщеря й умаляха бикините, а на цвят не са мръднали от пранетата.

# 542
  • София близо до Витоша
Да ви споделя и моето разочорование от магазини NEXT .

Отивам в началото на Юли в Дъ мол имат намаление до 50% от 4 до 8-ми. Напазарувах доста неща на малките - останах доволна , отивам вчера и какво да видя : надпис намаление 60% а цените по-високи от тези преди няколко дни. Ето пример : 3 потничета сега са с цена 11,20 а аз ги купих за 9,20 . Най-фрапиращото беше роклята която взех беше на цена 11 лв , а сега 18,50 . 

Не ми се занимаваше с тях, но и касовата бележка не пазя , за да ги попитам що за наглост , даже не са си направили и труда да махнат старите цени които са по-ниски.

# 543
  • София близо до Витоша
Да ви споделя и моето разочорование от магазини NEXT .

Отивам в началото на Юли в Дъ мол имат намаление до 50% от 4 до 8-ми. Напазарувах доста неща на малките - останах доволна , отивам вчера и какво да видя : надпис намаление 60% а цените по-високи от тези преди няколко дни. Ето пример : 3 потничета сега са с цена 11,20 а аз ги купих за 9,20 . Най-фрапиращото беше роклята която взех беше на цена 11 лв , а сега 18,50 . 

Не ми се занимаваше с тях, но и касовата бележка не пазя , за да ги попитам що за наглост , даже не са си направили и труда да махнат старите цени които са по-ниски.

Аз купех от Некст 5 броя за 14 лв. Дано да си заслужават !

# 544
agnesana, същите са и нашите, но бяха повече бройки.

В смисъл колко повече бройки? Аз снимах три, че те ми бяха под ръка само, иначе са 7бр от опаковката.
До колкото видях има и по три, пет и седем бр в опаковка, но най изгодни са тези по 7бр. Ще се заредя пак аз. Мен не ме бърка има или няма картинка. Синът ми е още малък за претенции и за мен важното е да са меки, удобни и издръжливи.

# 545
  • София
Аз бях супер доволна от миналогодишното намаление в Карфур, купих на децата много евтини дрешки, които се носят и до днес, не са мръднали, особено едно дънково яке - като ново е, а ми излезна по спомени около десетина лева, дали не беше и по-малко. И на мъжа ми едни тениски бельо - страхотни! И аз вардя 70-те процента, но ще дочакаме ли Rolling Eyes

# 546
Момичета от Бургас споделете как стоят нещата в аутлета на ТЕРАНОВА И КАЛИОПЕ /имам предвид качество и цена Grinning/ и дали има готина стока Rolling Eyes
 Hug

Лек ден ви желая следя ви с удоволствие Joy

# 547
Аз реших, че са били 3-ка твоите. Нашите също бяха 7...все едно де...Радвам се за вас, че ви харесват, защото сте си намерили вариант, а аз трябва да търся други гащури, като умалеят тези. За мен една дреха е качествена, когато се държи изцяло, а не само материята напр. Онлайн съм поръчвала почти същите слипчета, ами не мърдат отвсякъде. Като не са сигурни в картинката, няма да слагат, ще поставят някакъв друг акцент- детски. Пак казвам, споделям моето мнение и не ангажирам никого с него. Нашите слипчета не са със качество такова, че да повторя, но не ви ангажирам вие да не купувате  Peace
Качването и показването на снимки ми е ужасно времеемко занятие, иначе бих показала нашите  Wink ...но не намирам смисъл също, защото не искам да налагам мнението си или да убеждавам някого в него, просто го споделих.
Извинявам се за спама  Embarassed
Намаления на бански в Триумф да е засичал някой?

# 548
Бански Триумф има намаление в Сердика то там имат по един размер от модел максимум два.
Иначе аз си купих от Скай Сити има магазинче на Триумф. Имаше доста намалени но мился че повечето са миналогодишна колекция. Аз си купих на нормална цена половинки за около 60 лева. Харесах си и един друг но ще чакам намалението за него.

# 549
  • София
Намалени мъжки ризи, панталони и сака има и в Докс.

# 550
В Ларедут имаше намалени слипчета пак от този тип и бяха по 67 цента ако не се лъжа, но скоро не съм поглеждала.

# 551
ох, момичета аз не купувам дрехи от карфур, един единствен бански на дисни на детето преди година си изгуби лепенката при първото пране,  та затова този разговор не е ли за някаква  специална тема за карфур newsm78 нещо ми омръзна в темата за намаления само за карфур да се говори, простете, ама както си има отделна тема за НМ- простете ме за тона Embarassed
аз искам да попитам има ли намаление в аутлета на Бенетон зад метро?

# 552

Онзи ден бяха сложили табели до -70%, но не влязох да видя какво има вътре, защото не ги харесвам никак.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 00:06 от Алекс1

# 553
  • София

Мисля,че там няма намаления.Без да твърдя на 100%,че съм права,но така или иначе дрехите отиват там намалени.отделен въпрос е колко % е намалението.

# 554
В Дика има допълнително намаление от днес-панталон и поли 29лв

Общи условия

Активация на акаунт