Намаления 2012

• 104 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
на детето страхотни бикини с принцеси - комплект от май 8 броя за 8 лв.
И аз купих миналата година бельо на дребната от Карфур- никак не останах очарована, всички чифтове се разшиха, бяха страхотни боксерки- мадамски на външен вид, но...почти еднократни  Mr. Green

Взех и 2 блузки по 4 лв., за из къщи, ами след първото пране се усукаха някак диагонално  Confused
Та затова ви чета и се чудя какво толкова го дебнете това намаление  newsm78
Аз ли съм такъв карък само Rolling Eyes

# 526
  • София
raja_nikol, декември купих на щерката точно боксерки - на Дисни, 4 броя в комплекта. Страхотни са, още им се радвам. И изобщо не са мръднали.  Peace

# 527
За блузките от Карфур наистина се усукват след пране, не само детските, но и дамските Wink

# 528
  • sofia
Аз пък съм доволна от суитчерите, тениските и трикотажните долнища на Кенвело.
Винаги при намаление пазарувам. В магазина в Скай сити има доста неща, които на сайта ги няма.
Суитчери  - 20 лв. Детски тениски 7-8 лв. Тениски за големи 15 лв.

# 529
Тонка, може би затова наистина сте останали доволни. Аз отивам там за конкретно набелязани дрехи и бельо.

Дрехите, които съм взела от Карфур не са мръднали. Всички дрехи на малкия бяха на Дисни, слипчетата също. Сега ги гледах, че са 13,99 което изобщо не ме устройва. В Ларедут даже са по - евтини в момента. Миналото лято ги взех на 6 - 7лв за 7бр. Ще си чакам "голямото" намаление. Иначе за дамски и мъжки дрехи незнам, понеже не съм купувала от там. Повечето неща ми приличат на вече носени  Tired та затова само малкия намазва.

# 530
Тонка, нашите не бяха на Дисни, бяха 3 броя, различни цветове в кутийка, не си купувайте такива  Mr. Green

# 531
Тонка, нашите не бяха на Дисни, бяха 3 броя, различни цветове в кутийка, не си купувайте такива  Mr. Green

Вземи от тези на Дисни и няма да съжаляваш.

# 532
Вчера купих слипчета на дисни, 7 бр. за 12.90 лв. Имаше и 7 бр. за около 10 лв, в зависимост от героите. Тези които купих са с дебел външен ластик и се чудя дали няма да се разнищи  Thinking

# 533
Ами аз вчера от намаленията в Сердика нищо не харесах. Нещо много се стискат тия хора...Аз ли съм свикнала на евтинджоса от ларедута, рано ли им е още...В Бенетона уж на 50 %, ми то си е скъпо...може да съм се повредила нещо... В Еспри да не говорим какво им е намалението, ХМ горе долу, ама те и без намалаение не са ужасно скъпи. Въобще нищо!
Да споделя за карфурското бельо. Не знам тези в найлоновите сетове дали са на Дисни, но имаме 2 к-ка с по 7 слипчета -Колите и Мики Маус. Ми, те картинките не се разпознават кой, кой е- не съм доволна. Моите бикини се разкъсват по ластика. Иначе съм взимала от по- скъпите боксерки и бели тениски- засега държат. Чудя се и аз защо го хвалите толкова, ама то всеки си намира по нещичко  Peace

# 534
  • София
Хубави (според мен) и намалени мъжки костюми има в "Peek&Cloppenburg".Има и поотделно ризи и панталони.

# 535
За друго няма да седна да свалям снимки ама...

Доста са експлоатирани понеже сина ми е пикльо и дрисльо и ето видът им. Вижда се колко е избледняла картинката.
И опаковката съм снимала да няма конфликти. Тазгодишните бяха в други цветове (7бр/оп), но си бяха пак същите като тези и цената им беше 13лв и стотинки.

# 536
  • София
Такива слипче и аз взех на синът ми на 70%, бяха 7бр. за 5лв.  newsm78, на малката не успях да взема на дисни, но взех подобни, тънки бикини в такава гумена торбичка пак за без пари, не са мръднали. Тя се преобува почти на всяко пикане или когато и хрумне, че не и харесват тези дето ги е обула обува други  ooooh!, и да се вземе под внимание, че пера на 60градуса бельото, цяла година не са мръднали. Сега чакам пак 70% да им взема.

# 537
  • в ябълковата градина
Аз също не съм доволна от бикините на Тех, взети от Карфур. Почти веднага се разпраха по ластиците.

# 538
  • Варна
На мен пък единствените дрехи, от всички марки, които се усукват са Фокс.
Имам предвид детските дрехи.

# 539
  • София (Възраждане)
Тонкабонбонка, този чадър за плаж от Карфур как ти се струва като качество, щом първоначалната му цена е 34 лв има ли шанс да е по-качествен от тези, които продават по супермаркетите за 10-тина лева?

Общи условия

Активация на акаунт