Намаления 2012

• 104 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Как е положението в Техномаркеъ? Някой ходил ли е?

# 511
Разбрах от форума че друга мама е ходила и няма нищо подобно  Sad

# 512
Тези пак са вдигнали цените в Карфура и то двойно.
В next _ 60 %

# 513
  • София
Здравейте,
Не знам дали му е тук мястото да попитам, но ми предстои да купя пералня, печка и хладилник. Минах през Технополис и Техномаркет, но там правят отстъпка при суми над 2500 лв. Къде в София мога да намеря склад за бяла техника с изгодни цени или да ми направят добра отстъпка за пакетната покупка. Благодаря Ви предварително!

И аз съм за Техномикс. В магазина на бул. "Европа" преди няколко години, като се обзавеждахме, ни дадоха 10% отстъпка, което при по-сериозните покупки си е добра сума - кажи-речи още за един кухненски уред от по-малките Peace

# 514
Тези пак са вдигнали цените в Карфура и то двойно.
В next _ 60 %

Абсолютно! Няма такава идиотия в Карфур. Не стига, че няма никакъв избор на детски дрехи (момчешки), един чифт къси панталони, няколко вида тениски. Ами пък и диви цени обявили. И аз ги хванах в двойно увеличение на цените. Чаках да намалят едно резедаво болерце за малката, което месеци наред беше към 11-12 лв. Сега цена след намалението 11.90 (примерно), намалено от 23.90.  Shocked А такава цена никога не е било въпросното болеро. На идиоти ли ни правят, или на какво...?

А в next има много приятни неща. Взехме на сина ми два чифта (комплект) бермуди за догодина за 20лв. Излизат по 10лв всеки. За момичета имаше страхоооотни неща, на много прилични цени. Само пари да имаш. Само не знам защо не си бяха намалили детските обувки и бельо. Ама, айде да не наглея.

# 515
Има 20 % намаление в Бюти зон и Дъглас на някой парфюми,Алиен,Келвин Клайн и др.

# 516
В Окаиди до -70%,има блузки с къс ръкав за 6лв,пуловери за 11-15лв,суитчъри за 15лв

# 517
  • Бургас
Има 20 % намаление в Бюти зон и Дъглас на някой парфюми,Алиен,Келвин Клайн и др.

В Дъглас има и намаление на Bourjois, Max Factor, Deborah.  Peace

Днес видях в LC Waikiki  детски потничета по 6-7лв.
Дамски тениски - по около 10лв., много симпатични. Блузки с дълъг ръкав - по 7.90лв.

Манго... голям парцалник!  ooooh!

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 10:23 от Мимита

# 518
Днес минах през Карфур и намалението е  Sick Е, пак файда, че го има де  Mr. Green "само днес намаление до 42% на детски аксесоари" Това, което на мен ми трябваше естествено НЕ беше намалено.

Чакам си аз -70% и т'ва е!

# 519
можеш да провериш за техника и на електрон.бг: имат и пактени промоции на разни марки

# 520
  • Sofia
Трябват ми намалени хубави мъжки костюми, или само ризки и панталони, само да не са андрюс Stop, хич и не ми ги предлагайте, хастарите се съдраха, буквално само за 1-1,5 г. всички до един едновременно на няколко техни костюма, как можеш да похарчиш пари за сносен плат, а хастара да е бляк  ooooh!

# 521
  • Sofia
Трябват ми намалени хубави мъжки костюми, или само ризки и панталони, само да не са андрюс Stop, хич и не ми ги предлагайте, хастарите се съдраха, буквално само за 1-1,5 г. всички до един едновременно на няколко техни костюма, как можеш да похарчиш пари за сносен плат, а хастара да е бляк  ooooh!

За ризи - Frant според мен са добри.

# 522
  • София
Някой ако забележи -70% в Теранова, да свирне, че дебна една рокля  Whistling

# 523
  • София
Днес минах през Карфур и намалението е  Sick
Аз пък отидох в петък там и останах доволна, при все, че Карфур не ми е от любимите магазини. Купих 2 тениски на мъжа ми по 6 лв, една риза за 8 лв, на мен сандали за 8 лв, на детето страхотни бикини с принцеси - комплект от май 8 броя за 8 лв. Чадър за плаж намален от 34 лв на 17 лв. Нямам повод за оплакване.  Grinning Но да уточня, че отидохме, без да искаме нещо конкретно, може би и затова останахме доволни.

# 524
  • София
В Reserved в Сердика център има все още хубави неща на нормални цени. Там намалението е до 70%. Има хубави рокли за 29,90 и 39,90. В H&M и Манго са намалени само боклуците, нищо интересно. Хубавите дрехи не са намалени или намалението е нищожно. Все пак си взех и една рокля за 15 от H&M. В Зара има хубави мъжки пуловери по 29,90 и дамски леки блузки(жилетки) за по хладно време в много свежи цветове за 15,90 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт