Намаления 2012

• 104 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Вчера минах през Техномаркет и си взех брошура. Нищо не видях за такова "фатално" петъчно намаление, а е валидна до около 20-ти. Имам спомени, че миналата година имаше брошури с доста примамливи цени за такова петъчно намаление.

# 496
Реклама по радиото - 50% в Некст в The Mall.

# 497
В Зара са направили ново намаление - снощи беше пълно с дрешки с второ етикетче за намаление. Бях метнала око на едно сакенце - от 169 и първоначално на 119, сега е 89. Намалени са с още малко и повечето ризи и сака. Обувките обаче са се изчерпали почти тотално - това за магазина на Витошка, в моловете не съм ходила.

# 498
Рибе,много ти благодаря за инфото! Hug

# 499
В Зара са направили ново намаление - снощи беше пълно с дрешки с второ етикетче за намаление. Бях метнала око на едно сакенце - от 169 и първоначално на 119, сега е 89. Намалени са с още малко и повечето ризи и сака. Обувките обаче са се изчерпали почти тотално - това за магазина на Витошка, в моловете не съм ходила.
Аз бях в Сердика в Зара, нямаше други намаления сякаш .

# 500
В Манго 70% от днес, но като разгледах детайлно сайта не видях ново намаление

# 501
Здравейте,
Не знам дали му е тук мястото да попитам, но ми предстои да купя пералня, печка и хладилник. Минах през Технополис и Техномаркет, но там правят отстъпка при суми над 2500 лв. Къде в София мога да намеря склад за бяла техника с изгодни цени или да ми направят добра отстъпка за пакетната покупка. Благодаря Ви предварително!

# 502
Evvaa, за Пловдив знам, че в магазин Зора правят отстъпки при сборни покупки на стойност над 1000-1500лв. При всички положения това не е регламентирано никъде  Naughty но явно самите магазинери /или някои от тях/ имат това право. За София не знам, но можеш да питаш, или направо да блъфираш Grinning! Аз лично получих такава отстъпка януари месец, така че ... смело!

# 503
  • София
По големите вериги винаги има разни комбинирани предложения на промоция. От типа на пералня + сушилня, печка + микровълнова и т.н. Правиш една обиколка на Техномаркет, Технополис, Зора и каквито има още. Друг вариант е, ако държите на една марка да се свържеш направо с вносителя.

# 504
Реклама по радиото - 50% в Некст в The Mall.

Дано утре ще проверя Simple Smile

# 505
На мен в Технополис ми направиха отстъпка при покупка на стойност 350лв. Вярно 4% беше, ама пък все си е файда  Crazy Явно съм им била симпатична  Mr. Green

# 506
  • София
Здравейте,
Не знам дали му е тук мястото да попитам, но ми предстои да купя пералня, печка и хладилник. Минах през Технополис и Техномаркет, но там правят отстъпка при суми над 2500 лв. Къде в София мога да намеря склад за бяла техника с изгодни цени или да ми направят добра отстъпка за пакетната покупка. Благодаря Ви предварително!

пробвай в Техномикс (в София има магазини)

# 507
Зара до 50 % Wink

# 508
Здравейте,

И аз това щях да кажа, там малко го удрят на пазарлък  Wink

# 509
  • Sofia
Здравейте,

И аз това щях да кажа, там малко го удрят на пазарлък  Wink

Определено препоръчвам Техномикс, а и имат безплатна доставка за София. Съяо так апродават доста добра техника.

Общи условия

Активация на акаунт