Намаления 2012

• 104 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Има ли някъде намалени хубави плажни и не само плажни хавлиени кърпи?
В Бенетон намаляват ли въобще плажните кърпи/изделия?Не съм обръщала внимание...

# 676
  • Бургас
В Манго наистина са понамалили още малко дрешките.  Peace
Но... почти всичко е изкупено. Само при дънките се намират номера и модели.
Купих си дънки за 22лв.  Flutter

# 677
Такааа, днес в 14:15 ч. бях в мола на Цариградско. Отидох с идеята за шопинг терапия, т.е ... да похарча известна сума пари, за да ми се вдигне малко лошото настроение.  Mr. Green
Първо влязох в Теранова - боклуци, боклуци и пак бокклуци. Дрехи, които евентуааално стават за плаж.
След това минах през Кенвело. Там сякаш дрехите изглеждаха по-малко боклучави, но пък нищо не ми грабна вниманието.
Наред е Ню Йоркър - там пък положението сякаш беше още по-зле от предните два магазина.
Калиопе и Тели Уейл (или както там се чете  Mr. Green) изобщо ги подминах.
Минах през Интерспорт, че ми трябва спортно екипче за народните танци - къси гащенца на Найк - 50-60 лв...  ooooh!
Овиес го пропуснах също - не че няма интересни неща, но малки номера по време на намаление НИКОГА, никога не съм намирала там.
След това минах през Зара, Страдивариус, Бершка, Пул енд Беър, Масимо Дюти - и тук даже не стигнах до пробните. Някакви ужасни модели, а на всичкото отгоре вече заредили половината магазин с нова колекция.  Rolling Eyes
Влязох в Ню Силует, с надеждата да си харесам някакви бански - еми имаха 5 модела на кръст....  Rolling Eyes
Следва Некст - огромни стикери на витрината, които те карат да останеш с впечатлението, че всичко дамско е 25 лв, всичко мъжко - 35 лв. и всичко детско - 15 лв. Е, аз погледнах само дамската част - но отново нищо интересно и определен брой неща в средата а магазина, които са по 25 лв, останалото си е 25лв+ ....  Crossing Arms
Търся си някакви елегантни сандалки. Влязох в Хюманик - реших да не се ориентирам по цената - само да си харесам нещо и си го взимам. До харесване не стигнах, пък за пробване да не говорим.
Следва Дайхман - толкова изкуственяци, толкова зле изглеждащи обувки...  Confused Все пак си харесах и пробвах едни сандали, 30 лв, но пък тамошното 36 не отговаря на моя 36... Един пръст от платформата остава непокрит от петата ми.  Tired
За H&M пък да не говорим. Минах и през там. Намалени са само 5 парцала. Бански сякаш почти нямаше, а и да имаше, номера нямаше сякаш. Отново не стигнах до пробни.
А, минах и през Капаска - нелоши цени, но там пък дрехите не са за 30-годишни сякаш...
Чудех се дали да минавам изобщо през Карфур, но все пак минах - взех си два пакета бельо - бикини и прашки, и една пижама. Още не съм ги отворила да ги видя. Пижама - 12 лв, бельо по 5 и 6 лв.

Общо взето второ лято се убеждавам, че зимните намаления са ми по вървежни. На лятните намаления само се хабя да обикалям и с ръце празни да се връщам. Поне си хапвам KFC всеки път, ако не друго.  Crossing Arms

# 678
При мен шопинг терапията в същия МОЛ беше успешна, купих дрешки на дъщеря ми от Пренатал- жилетки 12-13 лв, блузки с дълъг ръкав 10-12 лв., дънки 14-15 лв., суитчър за 14 лв, клин.
От Спортина си купих дънки деним за 17.70 лв., блузки с къс ръкав по 5.90, памучен клин за 9 лв.
В Pimkie имаше хубави блузки, памучни, с дълъг ръкав за 7-8 лв и жилетки за 15 лв. и т.н.
В Капаска доста неща ми харесаха, купих си един костюм, но повечето номера за изчерпани вече.
От Дайхман купих 2 чифта боти Медикус - изцяло от естествени материали, вторият чифт на половин цена, както и апрески на дъщеря ми.

Търся си хубава, голяма чанта от естествена кожа - идеи?

# 679
  • София
Мишелин, напълно съм съгласна за The Mall. Големите им намаления  ooooh!
Едно бюстие от Ню Йоркър си взех за 5.90, като мога да кажа, че е попадение.
Бански не намерих, при все, че 3 пъти ходих Tired
Ще се ориентирам към Сердика след почивката, но едва ли ще е останало нещо след 10-ти.

# 680
Хм, не се надявайте и на Сердика, положението е същото. За мен повечето от споменаваните марки са пълни с парцали, а другите се скръндзят да намалят повечко цените.
Днес в ХМ намалени бански почти нямаше. Постепенно щендерите с намаления отстъпват на нови колекции и интересното е, че имат нови летни неща...ми те намалиха пет парцала и в това им се изразява намалението...пфу...За синовете ми от намалението нямаше нищо, ама нищо като размери.
В Бенетон направих покупка от единствения щендер с -60%...хаха...без да искам дет' се вика...Другите неща са им недостатъчно намалени според мен.
Направо се чудя какво толкова ги обикалям тези молове ами не ида в аутлета зад Метро, там поне имаше намалени дрешки, когато ходих ехеееее...преди известно време...

# 681
  • Бургас
LC Waikiki в Бс имат доста намаления, купих на сина ми някои хубави неща на повече от прилични цени.

В H&M имаше също нелоши неща на намалени цени, дънки по-точно.

# 682
  • Sofia
Много зле е тази година, само боклуци в магазините.

# 683
Преди година-две-три не беше така положението. Ама сега е...  ooooh! Едни тениски продават (днес им обърнах по-голямо внимание Simple Smile), които още преди първото изпиране си личи, че тениската ще се усуче още с обличането.

# 684
  • София
Мишелин все едно аз съм го писала твоя пост. СУПЕР РАЗОЧАРОВАНА съм от намаленията. Скрили са повечето неща и са оставили непродаваемите  Crossing Arms

Да не говорим, че за сина ми (2 годишен) НИЩО не намерих. За пръв път ми се случва... Ама под нищо, разбирайте, че НЯМА НИЩО, от което дори и да избираш за тази възраст! За девойки имаше доста намалени дрешки (не съм разглеждала доколко са добре), но все пак имаше нещо. Изобщо... загубено време!

Да не говорим, че в мола на Цариградско трябва да чакаш близо час, за да излезнеш с колата през седмицата!  ooooh! Има ли билети е пълен кошмар! Всеки път си казвам няма да влизам повече там през седмицата и ето на - пак се излъгах, че нали уж празен градът.... Още ме е яд на мене си!

# 685
Привет дами,
след бърза обиколка на Сердика:
В манго има интересни неща - панталоните са намалени, има поли, рокли и тънки пуловери. Тъй като са ми сред любимците и рядко си тръгвам с празни ръце от тях - прибрах една плетена рокля за 20лв.
От орсе този път нищо не си харесах, но видях че има дънки и панталони за 17 до 25.
Другите ми любимци Промод - имаше рокли за около 20-25 лв, блузки и потничета. Блузка за 20 и потниче за 5лв.
Резерв - има блузки, потничета и други парцалки за по 10-20лв, поли 20-25лв, както и рокли в същия диапазон.
В ХМ нищо интересно, само парцали за 5, 10 и 15лв ...
В дайхман нищо, което да те грабне. В зара, бершка и страдивариус също беше голяма греда ... А за бенетон нищо не мога да кажа, защото влезнах и си излезнах ... имаше куп с разхвърляни дрехи, в който ровиха ... ужас ...

Като цяло намаленията са към края си избутвани от новите колекции, които вече почти навсякъде са се появили.

Хубава вечер  bouquet

# 686
  • София
И аз днес бях в Сердика.Наистина на много места хубавите неща са привършили /ако въобще е имало такива/.А там където имаше нещо хубаво нямаше размер.
На много места пише намаление до 50% или до 70%,а реално е 30%-40% или 50%.
Въпреки това считам шопинга за успешен и за себе си и за децата.Мога да кажа,че намерих това,което търсех,а и други неочаквани покупки направих.
Разбира се можеше да бъде и по-добре,ако бях отишла по-рано и цените бяха по-ниски.

# 687
В петък минах през GAP защото на този магазин чакам обикновено 70% намаление.
Купих на детето 2 панталона подплатени за зимата - намалени от 62 лева на 23,60 лева.
Сетих се че коментирате детското бельо на Карфур. Почиствайки си портмонето намери касовата бележка за пазар от там на 06.07 - детските боксерки - 3 броя за 8,99 лева. Май някой беше писал че сега са повече пари.

# 688
В Дика 70% ,а обяд ще мина и ще докладвам

# 689
  • Русе
Аз от Каруфур купих 3ч боксерки за малките за 5 лв, преди мисля, че пак за толкова купих по намаленията. И едни блузки миналата седмица взеха за по 6 лв с якичка и копченца, онзи ден като ходих бяха по 5 лв, но нямаше вече номера.

Общи условия

Активация на акаунт