Намаления 2012

• 104 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Аз искам да си купя сгъваеми градински столове дървени от евкалипт, знаете ли кога правят намаления в практикер, практис и др. и дали е драстично намалението или е ала-бала.

# 691
Намалението в Дика:основно блузи и ризи за по 20лв,поли и панталони по 29/но са от ужасно изкуствени платове/;чантите всички са по 20лв;има разни трикотажни парцаливи жилетки по 10-15лв; сака по 49лв

# 692
  • в ябълковата градина
Тъй като всеки ден съм в Карфур, да ви информирам, че днес има ново зареждане. Вчера всичко беше опразнено. Днес, обаче, са заредили нови дрехи навсякъде и всичките са ДО -70%.
Както мислех, че няма да харесам нищо, взех бански за 3-годишно за 4 лева с Макуин и тениски по 5 лева на Дисни.

# 693
Аз случайно съм го уцелила значи Карфура, напазарих тениски и аз. Но за банските не посмях,с ториха ми се много плитки. Зара - много слабо това намаление. Миналата година палта и якета за 19.90, тази година къси панталонки за толкова. Не знам дали ще ги намалят още, но ще дебна де.  Иначе в Пренатал имаше добри цени и избор. ХиМ нищичко намалено. Да похваля един магазин в Сердика  - the House, намира се долу до Reserved i Crop Town ли е, Croc Town ли е, все едно. Много яки неща имат, поне според моя вкус и то на много добри цени. В Breshka i Stradivarius хубави, ама като меря и все нещо не седят като хората, или са криви, или висят, но пък добри цени имат и те. И коланчета си накупих от reserved по 3.90 Simple Smile))) Гап, Мадъркеър - ще чакам още да ги намалят.

# 694
  • София
Може ли утре ако някой ходи до Карфура да каже детското бельо на какви цени е.

# 695
В Алдо на Витошка има не лошо намаление. Имаше чанти по 50-80 лв. И обувки има намалени, но не ги гледах, че си търсех чанта.

# 696

Уточни кое точно.

Детските слипчета 7бр на Дисни бяха 10,99лв, 3бр бяха 4,99лв. Имаше и обикновенни без картинка - 3бр/3лв.
Боксерки не съм гледала, момичешко също.

# 697
  • София
Уточни кое точно.
Детските слипчета 7бр на Дисни бяха 10,99лв, 3бр бяха 4,99лв. Имаше и обикновенни без картинка - 3бр/3лв.
Боксерки не съм гледала, момичешко също.

Мерси, нямат явно още намаление. Интересуват ме тези на Дисни. Миналата година на дисни в едни гумени прозрачни торбички, и едни такива отзад като платнени отпред пак найлонови 7бр. за по 5лв.
Ама какво обяснение дадох дано мЪ разбрахте  Mr. Green

# 698
Аз разбрах  Crazy и аз го чакам това намаление, но още ниц...

# 699
  • София
В Бургас:
Уайкики- купих момичешки блузи с дълъг ръкав за 6 и 7лв., зимен елек за 25лв., дамски къс панталон за 17лв.
Карфур- пола за 15лв., детски панталони/бански с Маккуин за 6лв., тениска с Маккуин за 5лв.
Мадъркеър- момчешки дълъг панталон за 17лв.
Окайди- рокля за 17лв.
Зара и ХМ- пълна трагедия. Има малка част от колекцията, а намалените са още по- малко. В ХМ за момчета под 8г. нямаше абсолютно нищо намалено.

# 700
Здравейте, аз знам за намаление 50% на играчките зубълс (Zoobles) или женски бакугани както са известни сред децата. Намалението е в един онлайн магазин corecombg от който си купувам разни неща. Надявам се да съм била полезна

# 701
Днес от Практикер си купихме дървена сгъваема градинска маса с 2 стола с подлакътници-пак сгъваеми
Цитат
Аз искам да си купя сгъваеми градински столове дървени от евкалипт, знаете ли кога правят намаления в практикер, практис и др. и дали е драстично намалението или е ала-бала.

Струваха 150 лв,намалени 50%

# 702
  • в града на вечния купон
Elizabet v the mall има 70% намаление,купих си няколко неща на супер цена Peace Peace Peace

# 703
Момичета на бельото в Карфур има табела 40% така че мисля да изчакам до 70%. А иначе в зара,страдивариус,бершка, хм нищо интересно и доста високи цени.  Най ми е интересно като зареждат с нова лятна колекция почти в края на лятото:)

# 704
  • Стара Загора

tanca  bouquet много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт