Намаления 2012

• 104 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Някакви намаления в Карфур чух, че рекламират по телевизията, ама не чух за какво иде реч. Някой има ли инфо?

# 16
  • Пловдив
  bouquet

# 17
Мерси за новата тема и Хиполенд брошурата.   bouquet

# 18
  • Kyustendil
И от мен едно огромно благодаря за новата тема.  newsm18 И на свой ред да попитам знаете ли дали още продължава намалението на детски тениски в Бенетон????

# 19
  • София
Надето, мерси.   bouquet

Минах през Пийкокс, доста празно ми се видя. Големите мъже намазаха по един чифт 3/4 панталони по 33лв.

# 20
# 21
  • София
10 години Grand & Joy Optics! Много оферти на слънчеви очила+ подарък диопрична рамка от същия бранд. Също така и контактни лещи+ лещи безплатно или разтвор. Предлагат и безплатен тест на зрението. Сдобили са се с чуден апарта- препоръчвам.
В Гранд Отпик има и много намалени слънчеви очила- Lacoste 120-150лв, Полароид за по 70-80лв,  Лагерфелт за по 130-150, D&G за по 150-220 ....има и други брандове.
В Бенето детските тениски са много обрани. Цена 19лв за обикновен Т-шърт не ми се нрави.
Продължават частичните намаления в Теранова, Калиопе, Бершка, Пул енд Беър, Страдивариус- нищо съществено няма.

Благодаря за темата Hug

# 22
  • София
Запис да ви следя   bouquet

Благодаря и аз за линка на Хиполенд  Hug

# 23
# 24
# 25
  • София
В тази тема вече ще започнат истинските намаления. Mr. Green
Благодаря за темата!  bouquet

# 26
# 27
  • София

Коя оптика е сравнително най-добре заредена? И във всяка ли има такъв апарат за проверка на зрението?

# 28
Аз дебна Миролио, ако забележите нещо, свиркайте.

# 29
  • Beyond the Frontiers
Благодаря за темата.

Търся елегантна роля за повод  Praynig - Манго, Дика, Елизабет - чудни неща, но нищо намалено.
В Orsay има намалени отделни модели.

Общи условия

Активация на акаунт