Намаления 2012

• 104 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В подлеза на университета има Комсед от повече от месец, но магазинът е толкова забутан, тъмен и апокрифен, че ако човек не го търси специално няма да го забележи.

# 91
В магазин ИКЕА ще намерите много предложения и идеи за вашия дом, както и 20% намаление* на плюшени играчки, занимателни играчки и мебели-играчки от 29 май до 3 юни.

# 92
  • софия
Момичета,току що получих SMS от теранова,пише ,че от днес имало намаление със супер нови  цени в техните магазини,но още не съм проверила какво е намалено,ако някой отиде да пише

# 93
  • София
От днес 10.00 отвори панаирът на книгата. Намира се на третия етаж на НДК. Много издателства и интересни отстъпки.

# 94
В New Yorker има (май както винаги?) частично намаление на стари обувки и аксесоари newsm78
Сдобих се с кецове за 14 лева Laughing никога не съм имала толкова евтини обувки, а са си много хубавки Simple Smile
Имаше и пантофки за по 10 Party

Сутринта мярнах новия 'облик' на Теранова, но не влязох -- отдалеч видях само 2-3 щендера с надпис Sale. Ако някой влиза, може ли да погледне дали са намалени аксесоарите -- харесала съм гривнички, а не ми се даваха 12-13 лв, та ги чакам на -50  Embarassed

# 95
# 96
# 97
  • Пловдив
Момичета,току що получих SMS от теранова,пише ,че от днес имало намаление със супер нови  цени в техните магазини,но още не съм проверила какво е намалено,ако някой отиде да пише

Нищо впечатляващо. Дрехите и цените са си същите, сменили са само рекламата на витрината - от 1.99 до 19.99  Wink.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 10:26 от sunflower

# 98
Някъде ще има ли намаления за първи юни? Моята щерка чула от някоя реклама за големи намаления в Хиполенд на самата дата. Аз обаче никъде не срещнах подобна информация, освен тази в каталога им за периода от 21.05. до 07.06.

# 99
  • София
И аз съм с питане за намаления за 1 юни?

# 100
  • София
20% намаление на детски и бебешки стоки от 31 Май - 2 Юни 2012 в Карфур:играчки; книжки и дискове; дрешки и бебешки аксесоари.

# 101
  • Русе

Стартирайки от 31.05 започва нашият Happy Shop – ще можете да зарадвате децата, благодарение на 30% отстъпка в магазините на Fox Bulgaria. Още по-добрата новина е, че дори намалените в момента стоки няма да бъдат забравени. По-просто казано – намаление и на намалението. А за финал, можете да сте спокойни – знаем, че детското у нас никога не си отива, за това пазарувайте спокойно. Отстъпката важи както за детските стоки, така и adult моделите. Само побързайте – Happy Shop приключва на 04.06.
С пожелания, никога да не губите детето в себе си,
Fox Bulgaria

# 102
  • В най - голямото село
М да, то цените им на ФОХ преди намалението са... Rolling Eyes

# 103
  • София
В Пикадили има намалени комплекти LEGO, но няма голям избор. Чух, че и в Комсед ще има намаление на конструкторите. Някой знае ли нещо?

# 104
  • София
Днес от София сити центъра в OVS  тениски с къс ръкав,мн. приятни по 9.99лв.Исках и други неща да намалят вече,ама е раничко.

Общи условия

Активация на акаунт