Намаления 2012

• 104 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Принципно от 1 юли

# 76
  • Пловдив
Миналата година ходих в София на пазар на 12 юни. Повечето намаления по това време бяха -30 % до -50 %, но имаше номера от всичко и купих много неща, предимно за дъщеря ми и за племенника. Тази година смятам по същото време да отида.  Laughing

# 77
  • София
Момичета, за 1-ви юни има ли някъде намаление на играчки? Само брошурата на хиполенд видях, но не ме впечатли особено. Комсед дали ще ни изненадат приятно или нямат такъв навик?

# 78
  • София, България
И аз нищо не харесах от брошурата на Хипото. Очаквах да има някакъв процент на всички неща, а те намалили само някакви боклуци  newsm78

# 79
  • София

Коя оптика е сравнително най-добре заредена? И във всяка ли има такъв апарат за проверка на зрението?

Имам неприятна случка с  Joy Optics

zvanche, мерси за информацията!

Eurooptic в The Mall - страхотна докторка, проверена инфо

# 80
Мисля, че никой не го е писал, но ако бъркам - извинете!

Във Fox в The Mall има частично намаление на отделни блузки - по 7.99 лв. и разни други работи - потници, роклички и др. И освен това - обявена е и "промоция" - при сметка от 99 лв. ти намалят 30 лв. и плащаш 69 лв. И така - при всеки 99 лв. сметка ти намаляват по 30 лв.

# 81
Благодаря за новата тема!  Grinning

# 82
Вчера от Сердика и The Mall - нищо впечатляващо! Продължаваме да чакаме  Mr. Green

# 83
В Карфур -30% на бельото /За мъжкото имаше, но за дамското не беше таксувано на касовата бележка, която видях чак у дома/

# 84
имате ли мнение за обувките в магазина на aquamarine?

# 85
  • София
.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 13:38 от Angel_Dust

# 86
  • софия
Момичета, за 1-ви юни има ли някъде намаление на играчки? Само брошурата на хиполенд видях, но не ме впечатли особено. Комсед дали ще ни изненадат приятно или нямат такъв навик?

освен в новооткритият комсед да пуснат намаления(нали утре е откриването, с другите магазини имаше в денят на отварянето промоции)
Къде откриват Комсед?

# 87
  • София
 Crazy добре че пита...мн съм зле, сега пак отворих сайта да копна и виждам че било 29 март...какво седи от тогава това инфо не ми е ясно....

мн се излагам май по-добре да не пиша, преди 10 пъти да проверя какво поствам Embarassed изтривам горе, поне да не се чете мн

# 88
  • софия
Crazy добре че пита...мн съм зле, сега пак отворих сайта да копна и виждам че било 29 март...какво седи от тогава това инфо не ми е ясно....

мн се излагам май по-добре да не пиша, преди 10 пъти да проверя какво поствам Embarassed изтривам горе, поне да не се чете мн
Hug
уж и аз в сайт-а търсих, но сега като каза го намерих - в подлеза на Университета е Peace

# 89

Много странно, а новината е публикувана на 10 май. Дали не е тяхна грешка  Thinking 
Който е минавал скоро през подлеза на университета да каже дали има отворен Комсед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт