Намаления 2012

• 104 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

А за Карфур - не може ли да се подаде оплакване някъде за тези фалшиви намаления newsm78
[/quote]

точно това си мислех и аз !!!много са нагли! как може да купя преди намалението детските бикинки за
8лв и забележете след -70% вече да са 10.99??!! ooooh! Все пак не ядем доматите с колците  Tired

# 661
  • София
Миналата година не беше така. Също и по-миналата. Помня, че накупих трикотаж буквално за "без пари" и чаках с нетърпение тазгодишното намаление.
Разочарована съм.  Stop

# 662
А някъде да има добри намаления на спално бельо, памучно в приятен десен?

Присъединявам се със същото питане newsm78

А за Карфур - не може ли да се подаде оплакване някъде за тези фалшиви намаления newsm78

Оплакване в КЗП, но Карфур ще замажат нещата, затова трябва да може да се докаже.

А най-голямото наказание за тях ще бъде да не се пазарува от там! Peace

# 663
  • София
А някъде да има добри намаления на спално бельо, памучно в приятен десен?
Присъединявам се със същото питане newsm78
Оплакване в КЗП, но Карфур ще замажат нещата, затова трябва да може да се докаже.
А най-голямото наказание за тях ще бъде да не се пазарува от там! Peace
Може да се докаже, ако някой си пази касовата бележка от преди намалението. После снимаме надписите "намаление" и цените.
Като начало, може да им се напише един предупредителен мейл. Може да се стреснат и да оправят нещата. Peace

# 664
  • София, България
Ами аз лично няма да им уважа тазгодишното "намаление". Ако повече хора го направят, и те сравнят резултатите си с миналата година ... надявам се да върнат нещата както бяха.

# 665
  • София
*Ирина*, според мен идеята за предупредителния мейл е добра. Когато получат повече такива с разочарованието на хората, може и да си вземат някаква поука, ако не, поне да знаят, че не сме слепи овце Peace

# 666
Въпреки че намаленията в Карфур не ме интересуват, много се издразних на "политиката" им. Ако не се лъжа, Карфур е френски. Може в писмото като получател да се отбележи Карфура в София, а в CC да се сложи и някой от френския мениджмънт. Те дали знаят за глупостите, които се вършат тука?

# 667
Въпреки че намаленията в Карфур не ме интересуват, много се издразних на "политиката" им. Ако не се лъжа, Карфур е френски. Може в писмото като получател да се отбележи Карфура в София, а в CC да се сложи и някой от френския мениджмънт. Те дали знаят за глупостите, които се вършат тука?

От френската фирма отговарят, че не са под тяхна шапка и съответно не ги интересува. Това е политиката им в цял свят. Много са нагли. Мейл въобще няма да ти стресне.

# 668
Здравейте!
Някой може ли да ми каже дали има намаление на мъжки дрехи в магазин Лакоста-Мол София?
Благодаря предварително!

# 669
До кога  са намаленията в мол сердика и the mall? Simple Smile

# 670
Момичета, в Esprit до колко процента е намалението?

# 671
Има 50% намаление на Ws waikiki Пловдив. Мъжки фанелки от 25/30 лв на 10/12/14 . Както и мъжки дънки по 16/18/20 лв

# 672
В Кенвело има ДО 70% намаление.

А днес минах през Карфур и не че не се отчетох от намалението, но съм крайно разочарована. прословутите слипчета на Дисни бяха 11лв/7бр. Имаше имитация на слипчетата на Дисни на 8лв някъде. Дано понамалят още малко цените, че... ще плача

# 673
Момичета, в Esprit до колко процента е намалението?
И тия мажат очи- до -70%, като това се отнася за един щендер доста изпаднал...има някакви табелки -50% за някои дрешки, но основно и почти навсякъде е -30%. Това в дъ мол, не знам в Сердика и на двата етажа как е и дали се намира по нещо. Аз съм възмутена от техните номера и обявих бойкот на магазините им тук, от онлайн магазин си взех тениските им на 10лв., а тук ги стискат на 20 и нагоре  Naughty

# 674
  • Sofia
В Карфур са намалени също летните рокли  и струват 7лв, бяха 35 преди. Чехли летни съяо има намалени.

Общи условия

Активация на акаунт