взех си малко коте преди 3-4 седмици и преди няколкото дни по тялото ми на местата където си е забивало ноктите (не там където е одрано, а само където е забило ноктите като инжекция) започнаха да ми се появяват първо малка червени точици (на които аз не обърнах вниамние, защото мислех, че е просто от ноктите), но после започнаха да растати да образуват кръгчета и да се пявяват по цялото тяло. С растенето започват и много да сърбят... забелязах че котето има на главичката много малко местенце без козинка, като малък лишей...
Проблемът е , че пътувам в момента и не можах да отида на лекар няколко дни, а те продължиха да се разнасят, да растат и да сърбят. Спрях по пътя в една от големите болници в Кьолн, където не можаха да ми помогнат, не били виждали никога такова нещо?!? Час при дерматолог се записва много трудно, поне 2-3 седмици предварително. Четох някъде, че тези неща не трябва да се мокрят защото се разнасят, не знам как ще стане, защото вече са ми плъзнали почти по цялото тяло.
Някой имал ли е нещо подобно и може ли да посъветва нещо, поне докато успея да се добера до доктор. Представляват подути червени кръгчета, по средата на които кожата изглежда здрава, но самите очертания на кръгчетата са червени и вътре кожата леко се бели като с люспички. Моля ако някой знае нещо да помогне!
Благодаря!