Как се обезоръжава любовница?

• 95 691
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 450
  Аз пък не мога да разбера за какво толкова има да се отмъщава? Какво е толкова това грандиозно зло, което ви е причинил някой, изчукал вашия мъж, или той самият, с това, че е пожелал друга? Обидно, да, ама чак пък да заслужава такива ексцесии... Чудо на чудесата.
 Все едно вие да изневерите с някого - независимо по каква причина и благоверният ви да ви съсипе живота, да ви преследва и унищожи, та да се почувства удовлетворен. Прав ли ще е, или психопат? #Crazy
 Недейте така, моля ви се.

# 451
Iris04, не е грандиозно....никой не твърди това за отмъщението, макар да има и изключителни такива, сами по себе си. )

# 452
  Вилико се кани тука да качва грешниците по кладата  Grinning...

# 453
Ох, аз изобщо не си представям да се появя в цяла си прелест на врата на някоя и да и искам обяснения , да и държа сметка че мъжът ми я е пожелал,  или тя пожелала него все едно... Rolling Eyes Tired
Унизително, унизително и недопустимо би ми било. Не си го представям Naughty

# 454
  • София
Може да е унизително, но в болката си, в усещането, че е предаден, човек е способен и да се унижи само и само да запази своето. Нали казват, че в любовта и войната всичко е разрешено!

# 455
Може да е унизително, но в болката си, в усещането, че е предаден, човек е способен и да се унижи само и само да запази своето. Нали казват, че в любовта и войната всичко е разрешено!

Да..за съжаление такива съм ги виждала, че чак понякога си мисля, че е било сън.. ooooh!

# 456
 Аз пък не мога да разбера за какво толкова има да се отмъщава? Какво е толкова това грандиозно зло, което ви е причинил някой, изчукал вашия мъж, или той самият, с това, че е пожелал друга? Обидно, да, ама чак пък да заслужава такива ексцесии... Чудо на чудесата.
 Все едно вие да изневерите с някого - независимо по каква причина и благоверният ви да ви съсипе живота, да ви преследва и унищожи, та да се почувства удовлетворен. Прав ли ще е, или психопат? #Crazy
 Недейте така, моля ви се.

Ирис, и аз, но на някои хора (да не кажа повечето - особено жените) партньорът им е целият свят. И едно негово изчукване или връзка извън брака им събарят целия житейски фундамент.

# 457
Някои връзки с любовници хич не са никакви.В обкръжението си знам две,които са с продължителност над 5 години.

# 458
Аз също не бих се изтъпанчила пред вратата на предполагаемата любовница.Ако нещо такова се случи ще си говоря с него..тя не ми трябва.
Вече ако тя ме напада лично,ако ме преследва или пред мен нещо игра сцени-няма да седя като мумия,а не ми е и възможно.
Може да разсъждавам нарцистично,но на мен представата,че моя мъж спи с някоя друга не ми е гадна..по-би ме издразнило ако някоя девойка го сваля пред мен, опитва се да ме унижава,бута мис е в ръцете от чиста злоба.Иначе той ако е решил да спи с някоя и да го вардя,и да я бия...смисъл няма.

# 459
Момент, де!
На ничия врата няма да ходя. Обаче си споделям какво бих изпитала в такава ситуация, определено желание да отмъстя и да накарам и другите двама да страдат, колкото мен. Ирис назад попита - какво толкова. Е, как какво, любовта е единственото чисто егоистично чувство за мен, ужасно много давам и ужасно много очаквам да получа. Това си е моето възприятие просто. Не се отказвам лесно от нищо, а когато се наложи - го приемам прекалено лично и болезнено.
Та да опитам да накарам някого да страда или най-малкото да му създам главоболия въобще не е нужно да се изправяме лице в лице и да се бием. И нек аспомена, че не иде реч за инцидентно чукане, там вероятно съм склонна да простя, обаче бих откачила при връзка.

# 460
  Малей, ще им свариш зайчето, значи...

Не откачам за мъж аз, нито че някой ме е пренебрегнал, той губи. Crossing Arms

# 461
Добре звучи, ама ако го обичам - аз ще съм губещата...

# 462
То кой не откача при такива случаи.
Спонтанната реакция е едно, умишленото планиране, като отмъщение е друго, а твърдото решение за подчинение на последното на всяка цена и с всички средства, освен на виновните носи разруха и на отмъстителя.
Не бих си пропиляла живота на такива ниска цена и без полза. Да гоня години наред някой, е равностойно моя живот да е подчинен на неговия. За мен живота ми е твърде ценен за да се посветя на такава кауза.

# 463

Добре звучи, ама ако го обичам - аз ще съм губещата...

Е, губещата си, ама иначе ставаш някаква откачалка.
 Една моя позната беше накъсала на парцали някакви останали при нея дрехи на изневерника и ги беше завързала по дръжките на вратите на колата му, по антената, написала с лак за нокти на капака мръсник ли беше, подлец ли... явно бая си е играла.
 Няма нужда да ти казвам, че повече не припари до нея.

# 464
Еееее  Joy , ма ти сега съвсем някакъв хорър си представи май...
Няколко пъти казах, няма да се бием, нито да заставаме лице в лице, но ще опитам подмолно да навредя най-малкото...Защо ме караш да се оправдавам всъщност, егати...ми такава съм си  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт