Как се обезоръжава любовница?

• 95 501
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 915
ми, така, ще поиска човекът да види коя е тази Пенка, и как може да ти е звъняла или ти е пращала СМС, особено ако му е любовница. Просто ще е много чувствителен на тема селска чест на любимата и не дават косъм да падне от главата й.

Тука почна жестоко разтягане на дъвки и локуми Simple Smile и направо се чудя на някои хора как хърлят толкова енергия в тази тема Simple Smile що не си гледате щастливия живот , вместо да се тюхкате какви номера да прилагате на съпрузите си  Mr. Green

Див заек , чийто и да е номера няма никаво значение и го намирам за изключително тъп и елементарен  Laughing

# 916
  • София
Не знам, аз оттук разбрах, че се правят такива номера със скайпове, фейсбуци, телефони и какви ли не комуникации. Аз, ако имам да му казвам нещо на мъжа ми, ще му го кажа направо, няма да се правя на малоумна перачка да правя номера на другата. Може би, единствено ако зная, че е омъжена, може да кажа на мъжа й, за да свърши той мръсната работа.

# 917
Не знам, аз оттук разбрах, че се правят такива номера със скайпове, фейсбуци, телефони и какви ли не комуникации. Аз, ако имам да му казвам нещо на мъжа ми, ще му го кажа направо, няма да се правя на малоумна перачка да правя номера на другата. Може би, единствено ако зная, че е омъжена, може да кажа на мъжа й, за да свърши той мръсната работа.

Абсолютно! Нямам намерение да се дебнем из засада и да си погаждаме номера... ако имам нещо го казвам в прав текст , ако той има също. Ако е омъжена , пак не е мой проблем ...

# 918
И си мислите,че съпругът хоп,от раз ще седне и ще си признае всичко веднага щом го попитате?
Аз имам една във фейса,която я добавих точно поради съмнения.

# 919
И аз ако чукам мъжът ти , ще се вържа на номера ти и ще те добавя в фейсбука ми ???

# 920
И аз ако чукам мъжът ти , ще се вържа на номера ти и ще те добавя в фейсбука ми ???

Ние не живеем заедно,може и да не знае за мен,знам ли  Thinking

# 921
И мислиш, че ще приема покана от някоя си ей така без да я познавам и без да ми е близка ???
Хммм....

# 922
И мислиш, че ще приема покана от някоя си ей така без да я познавам и без да ми е близка ???
Хммм....

Ти може би не би приела.Аз също в повечето случаи.Тя обаче прие.Е,поразпита ме малко коя съм,защо и пращам покана и явно отговорът ми е бил задоволителен.

# 923
За мен е унизително да пращам покана на някоя само, защото се съмнявам, че може би чука мъжът ми !

# 924
  • София
За мен е унизително да пращам покана на някоя само, защото се съмнявам, че може би чука мъжът ми !

А в един момент да не се окаже, че си с 1000 приятелки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 925
За мен не е унизително.Покана като покана.Жената даже ми е симпатична.

# 926
  • София

Ами така де ще си бъдем едно голямо задружно семейство  Mr. Green Mr. Green

# 927

Покани ме и мен де, може да ти стана симпатична.  Laughing

# 928
  • София
Хммм....

Ти може би не би приела.Аз също в повечето случаи.Тя обаче прие.Е,поразпита ме малко коя съм,защо и пращам покана и явно отговорът ми е бил задоволителен.

Аз също приемам покани от непознати във фейса и скайпа и изобщо не бих се усъмнила. Дори не ги разпитвам защо са ме добавили.

# 929

Покани ме и мен де, може да ти стана симпатична.  Laughing

Ами хайде де,присъединявай се  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт