Как се обезоръжава любовница?

• 95 662
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, Mirama, казах му, разбира се. Но нещата станаха още по-зле. Тя не спря да ми се обажда, а според неговите думи, се държала грубо, безобразно и невъзпитано с него, изнудвала го, за да не каже на майка си и разни подобни. Не знам доколко е вярно, не съм била свидетел, а и малко след намесата на детето, аз прекратих взаимоотношения с него.

# 166
  • Бургас
Орхид,ти си една интелигентна млада жена.Каквото било-било.Отговорността в случая е по-скоро на главата на семейството.Ти си била младо и необвързано момиче,хич повече не си го слагай на сърце.
Мисълта ми беше,че наистина детето си е дете.То милото си реагира по детски.Имам момче на 13 и знам,че е дечко.Защитава си майката и таткото и не заслужава да я наричат пикла.Не твоят пост ме издразни,а на Мирама.
Защо да не си поговориш с една пикла,Мирамке?Може и да научиш доста поучителни неща!
За голямо съжаление на много деца има се налага да порастнат бързо покрай грешките на възрастните.Това исках аз да кажа.

# 167
славка, да си поговоря за какво,за отношения които не разбира от позиция на годините си? ти сама каза че на 13г са си деца,няма какво да те дразни

# 168
  • Бургас
Права си.Детето си е дете,но това "пикла"може би ме подразни.Кой го пита него?Живеем в свободна държава и родителите му са свободни да правят каквито си глупости искат.
Както и да е,историята е минало,слава богу.
Като чета назад все се убеждавам,че в този триъгълник най-потърпевши са жените,независимо от коя страна.
Все същата стара история,а все някоя се хваща на въдицата.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 00:16 от slavka70

# 169
Децата са деца и е нормално да искат да имат двама родители и то собствените си.
Само, че грешката на родителите да въвличат децата си и да позволяват това на базата на горното се заплаща много по- скъпо от децата след години, ако не в момента.

# 170
Не мисля,че децата имат право да се месят в отношения,които не разбират.

# 171
Не мисля,че децата имат право да се месят в отношения,които не разбират.

Hug Hug

Абсолютно съгласна! Особено пък в роли на изнудване, грубости, казване-неказване. Извинете моля. Родителят, който избира да има паралелна връзка, да е в зависимост от собственото си дете?? Ако с децата се комуникира на равни начала, с общуване, с разясняване, с откровеност, че всеки има своя роля и място в живота на другите, но им се дава свобода - на всички хора включително на самите децаи те се учат на свобода на избори за всеки човек, израствам като пълноценни човешки същества. Подобна агресия, която е описана тук, е проява на малоценност. Същото се получава и когато съпругата звъни на любовницата или обратното и се разиграват театри. В тези отношения има две двойки като мъжът е участник и в двете. Всяка двойка е редно да си разреши въпросите отделно вместо да се създават постановки.

# 172
  • София
ужас! Ако се стигне дотам, че детето ми да се намеси в любовния триъгълник и да се обажда на третото лице, в земята ще потъна от срам, че се е стигнало до такова положение! И не срам от детето, а от себе си и баща му, в зависимост кой е участникът в паралелната връзка.

# 173
slavka70, е ок, хайде да речем че използвах неприятен епитет за детето.
Но в крайна сметка нещата не се променят.

Andariel, точно това ми беше мисълта и на мен.
А и как точно едно 12-13г дете научава, че баща му има връзка? Щом то може, то целия свят може, дето се казва.
Но подобно поведение на дете за мен е неприемливо.

# 174
За мен по неприемливо поведение е когато родителите буквално използват децата си за решаване на такива проблеми.

# 175
Да,аз също не приемам децата да се използват и настройват срещу кръшналия родител.

# 176
Детето има точно толкова право да се намеси, колкото родителя да кръшка. Значи единият понеже бил родител може да разиграва семейството си, а детето защо било дете да си мълчи.
Подобни любовни отношения в никакъв случай не касаят само любовниците, така че е твърде претенциозно да се очаква, че никой не трябвало да се меси.

# 177
Очаква се и трябва да се намеси другия родител / съпруг, съпруга/, но не да използва детето като оръжие.
Намесата на детето в такива случаи е недопустима, както и в "разузнавателни" цели.

Подобни неща не се прощават след време дори от самото дете.

# 178
MIK, това че едни такива отношения касаят цялото семейство, не означава че едно дете трябва да се бърка в тях.
Разбирам да е пълнолетно и да е видяло нещо от живота и да има представа от взаимоотношения между възрастни....но на цитираната възраст 12-13г. е най-малкото неподходящо.

# 179
Мисля,че не трябва да се меси не защото е дете,а защото отношенията дете-родител са едни,а любовните съвсем други и не касаят децата.Понякога,макар и рядко (при твърде ранен брак,или други причини) се случва единия от семейството да открие,че иска да продължи живота си с друг човек.И заради децата не трябва да го прави ли?Те децата ще пораснат,ще напуснат семейството и тогава за кого е била направена тази жертва?Не разбирам защо трябва да се вменява на децата,че предателството е спрямо тях.Не е.Предателство е към съпругата/съпруга.
Когато говорим за обикновени кръшкачи без сериозни намерения към любовниците,пак съм на мнение,че не е работа на децата да се месят.

Общи условия

Активация на акаунт