Как се обезоръжава любовница?

• 95 585
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 600
Ето ви нов нюанс
След наличието на първа любовница, това гарантира ли появата и на следващи n-ти бройки такива във времето?

личното ми мнение е че човек трябва да получи някакво наказание за да не посмее пак. Ама всъщност и това не би било гаранция ако умствен багаж липсва тотално у човека

# 601
  • Варна
Оф, наказание за секс. Tired

# 602
Защо трябва да е винаги. Не само не е винаги, а и е рядко защото мъжа ако има поне малко достойнство няма да допусне да шантажират него и съпругата му.

Виждала съм случай, жена да шантажира мъж на работното място на базата, че мъж никога не отказва.

Все пак личните отношения заемат съществено място в живота на всеки и боравенето с тях е твърде деликатна тема.
Ако се върнем към темата, обезоръжаването на любовница - също. Никой не може да предвиди колко ще бъдат жертвите затова предпочитам да си изяснявам отношенията с този с който директно имам вземане- даване.

# 603
  • София
там репликата е-само посмей да ме напуснеш-ще ти взема детето... Crazy

Едва ли би посмял да рискува с такава реплика.

Мъж разкарва любовник с разговор по мъжки. Те имат съвсем друг тип мислене.

Точно, защото имат съвсем друг тип мислене мъжът не разкарва любовника, а жената.

# 604
За нищо принципно няма никакви гаранции.Дали с наказание или не, дали ще се повтори/потрети или не.

Снеже, АКО това...АКО онова....живота не е на АКО-та.То не е до Допускане.Човек, решил ли е да шантажира-го прави.Това е като при камикадзетата, като при терора-решили ли са-противодействие качествено почти няма и е на късмет и вкраване на ужасно много превенция.

Alexandria37 , в съседен подфорум нееднократно съм чела за подобен род заплахи, от страна на мъжове, така че, повече от очевидно е, че има и такива, които рискуват, и още как.

# 605
За шантаж от чужд човек, еле пък жена – не носи отговорност мъжа и според мен няма как да се справи толкоз лесно. Въобще не иде реч за достойнство.
Също така, Снеже - не знам как ги виждаш нещата да изясниш с мъжа си какво ще се прави с любовницата...тая тема ми е някак доста странна.
Ти, ако си решила да простиш - какво има да обсъждаш любовницата? Ако пък не можеш да приемеш отново съпруга - пак - какво има да говорите за третата?

# 606
  • София
Alexandria37 , в съседен подфорум нееднократно съм чела за подобен род заплахи, от страна на мъжове, така че, повече от очевидно е, че има и такива, които рискуват, и още как.

И след това си гледат сами детето? Познавам един самотен баща, но той не е такъв по собствено желание. Обикновено жената си зарязва детето доброволно, няма нужда от шантажи и заплахи.

# 607
Или аз пиша неразбираемо или друго се чете.
Няма значение.

# 608
Хм, не ми е хрумвало какво наказание може да се приложи на мъжа, за да не прави повече така....
Не се сещам с какво лично мога да го накажа, без да намесвам детето.
Но Касиди е права, че той ако си няма акъл, с каквото и да бъде наказан, пак може да го направи.

# 609
Чакай сега...Кой казва от какво има и няма нужда.Ръсят си заплахи, като стой та гледай.И жените месеци и повече на някои им отнема, да се преборят и да излезнат от къщата , например, и да си заведат дело за развод.А после няма Никакво значение мъжът спечелва ли делото или не и кой го гледа това дете, факт е, че шантажират женито с детето по този начин просто!

# 610
Ето ви нов нюанс
След наличието на първа любовница, това гарантира ли появата и на следващи n-ти бройки такива във времето?

личното ми мнение е че човек трябва да получи някакво наказание за да не посмее пак. Ама всъщност и това не би било гаранция ако умствен багаж липсва тотално у човека

И откога умствения багаж се измерва по броя любовници?

# 611
...
Мъж разкарва любовник с разговор по мъжки. Те имат съвсем друг тип мислене.

Точно, защото имат съвсем друг тип мислене мъжът не разкарва любовника, а жената.

Била съм свидетел на подобни ситуации при съвсем различен тип мъже (съпрузите) и винаги схемата е била една и съща.

Ето ви нов нюанс
...

Зависи. Ако е било само секс, останало е скрито и е имал някакви нужди да удовлетворява, може да са цяла поредица. А може пък и да се научи да споделя и съпругата да няма против. Но това си е до хора.
Ако пък е наистина свестен и се е стигнало до разкарване, нерви, съсипани отношения и т.н., но всичко е било преодоляно и нещата са влезли в ново русло - 100% няма да се повтори. Стига да не се драматизира и той да разбере колко много е унижил и наранил жената до себе си. Но всичко зависи от хората и от отношенията. Възможно е след подобна случка семейството да мине към нов тип отношения помежду си, които да удовлетворяват и двамата. Да се преоткрият.
А и е напълно човешко понякога да пожелаеш нещо - стига да намериш точния начин да го реализираш.

# 612
Нормално е мъжете да реагират по друг начин, щото ако любовника не приеме вербалния начин, ще се наложи физически. Но пък колко мъже познавате, стигнали до това?
Жената отново е в по-неизгодна позиция, щото ако се опита да разкара любовницата с разумен разговор, най-много да изяде един бой от мъжа си. Нещата опират до чисто физически лимити.

# 613
  • София
ако прецени, че първия път му се е разминало с малко, ще има и втора любовница. Някои хора просто са си такива, не могат да стоят на едно място.

# 614
ако прецени, че първия път му се е разминало с малко, ще има и втора любовница. Някои хора просто са си такива, не могат да стоят на едно място.

Те си противоречат двете ти изречения...
Или си е такъв, независимо от последствията, или повтаря, защото не го приема като носещо негативно влияние на брака, или спира, защото му запуква...

Общи условия

Активация на акаунт