Как се обезоръжава любовница?

• 96 123
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 660
 viliko, къде видя да съм написала за подобни очаквания?
Говоря за сега и в момента.
След 10-20г. не знам дали ще съм жива дори, та да очаквам нещо от този мъж и секса с него.

# 661
То е същото. Нали не сте заедно от вчера.
Ето, ти си бременна. Представи си, че не ти се прави секс по време на бременността, мъжа ти го приема, разбира се, раждаш - недоспиване и тн - и желанието и секса спадат. В последствие вече така сте свикнали и нагодили нещата, че не е както преди примерно. Елементарна причина ти давам. Защото е смешно да се твърди, че а нещо мръдне в секса - значи имаме любовниче вече... Wink Причините могат да бъдат най-различни, да не споменавам напрежението и умората, съпътстващи огромна част от обществот они днес...

# 662
viliko, не е имало такъв вариант. ) Нито с предишната бременност, нито с тази. )))))
Случвало се е поради напрежение в работата и т.н. нивото и честотата на секса да спадне, но тогава се знаят причините за това.

# 663
Дадох само пример, пак казвам. Причините, пак казвам, могат да са безброй. Но факта си е факт, че е напълно възможно и няма нищо ненормално секса да се промени и това не е гарант само по себе си, както Адни рече - за наличието на любовник/ца.

# 664
Вили, хората се опознават интимно особено когато са дълго време заедно.
Когато секса се промени може и да означава- когато  след 5 години ах*ух се превърнат в уес, бейби примерно

Ох, не ме карайте да изпадам в подробности Mr. Green

# 665
Ох, реагирах на твърдението, че би се озадачила жената при подобна промяна в секса. Ето, аз казвам - не, само по секса - вероятно не бих. И посочвам защо.

# 666
  • София
Troy, ако аз не се чувствам ощетена, мислиш ли, че ме интересува мнението на околните?. )

Ако изведнъж се промени секса и като честота и всичко останало, бих се замислила от какво е породено. )
Очаквате значи след 10-20 години да го могат и желаят по същия начин? Интересно...

амииии  newsm78, при нас десетте  години минаха вече, още няколко годинки, и двайсетте ще гоним, та мога да кажа, че да, очаквам да го може по същия начин, също и за желанието. Вярно, че не сме на по двайсет години, телата ни се промениха, но е важно да функционират  както трябва. Остаряването не е засегнало само единия, а и двама ни. Свикнали сме с обичайните отклонения от нормата за нас си, та всяко по-голямо отклонение от вече възприетото, ще породи въпроси и вълнения у другия.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 14:40 от Andariel

# 667
То ако има наличие на любовница едва ли само секса се променя.
Особено ако програмата на мъжа до сега е била стриктна, прибира се относително в едни часове и т.н.
Няма как да вмъкнеш любовница в плана за деня в рамките на 15мин. само. )

# 668
То ако има наличие на любовница едва ли само секса се променя.
Особено ако програмата на мъжа до сега е била стриктна, прибира се относително в едни часове и т.н.
Няма как да вмъкнеш любовница в плана за деня в рамките на 15мин. само. )

А, добър ден, благодаря, че ме разбра.  Hug

Troy, ако аз не се чувствам ощетена, мислиш ли, че ме интересува мнението на околните?. )

Ако изведнъж се промени секса и като честота и всичко останало, бих се замислила от какво е породено. )
Очаквате значи след 10-20 години да го могат и желаят по същия начин? Интересно...

амииии  newsm78, при нас десетте  години минаха вече, още няколко годинки, и двайсетте ще гоним, та мога да кажа, че да, очаквам да го може по същия начин, също и за желанието. Вярно, че не сме на по двайсет години, телата ни се промениха, но е важно да функционират  както трябва. Остаряването не е засегнало само единия, а и двама ни. Свикнали сме с обичайните отклонения от нормата за нас си, та всяко по-голямо отклонение от вече възприетото, ще породи въпроси и вълнения у другия.

Ти имаш твоето обяснение - възрастта. Тогава защо промяна в това отношение одеве нарече повод за мисли за любовница? Защото е станало плавно при вас? Но...ако е така, то у други семейства секса за съвсем кратък период се промена и това не е защото има трети. С близки приятелки си говорим по тази тема. Няма нищо неестествено...

# 669
Промени някакви, следи, внезапни контрасти в отношение,секс или поведение може да има при наличие на постоянна любовница. Ако забежките са рядкост и още повече с различни хора вероятността да се усети човек е почти нулева по мое мнение.

# 670
  • София
Да, възможно е да има и други рпичини, но обичайните се знаят - раждане на дете, големи стресове в семейството или на работа. Все пак, хората се опознават през годините и вземат предвид обичайните флуктуации в сексуалното и обичайно поведение, и по-големите отклонения им правят впечатление от един момент нататък. В случаите на изневери, повечето потърпевши от дълго време са подозирали, че има трети, и не са били безкрайно изненадани, когато всичко е излязло наяве. Друг въпрос е кой как разчита знаците и дали е готов да ги приеме. Едва ли е лесно да се допусне мисълта, че ето, любимият се въргаля в чужди чаршафи, а после се прибира ни лук ял, ни лук мирисал. Та, кой знае, понякога е по-самощадящо здраво да се стискат очите!

# 671
В крайна сметка "липсите" не винаги са продиктувани от жената и атмосферата в семейството. А са единствено и само в главата на изневеряващия (и от мъжки и женски пол).
Именно.    Peace   Ако на някого нещо му липсва, не е задължително причината да е в другия.
А моя пост беше по повод липсата на разнообразие, не на секс изобщо....

То е същото. Нали не сте заедно от вчера.
Ето, ти си бременна. Представи си, че не ти се прави секс по време на бременността, мъжа ти го приема, разбира се, раждаш - недоспиване и тн - и желанието и секса спадат. В последствие вече така сте свикнали и нагодили нещата, че не е както преди примерно. Елементарна причина ти давам.
Но тук причината е очеИЗвадна.....при бременност и раждане едва ли нещата остават същите, поне за някой и друг месец излизат от релси. (не че е задължително....)
Аз поне бих се замислила, ако има промяна в сексуалните навици без очевидна и основателна причина-няма нон стоп ревящи бебета, няма работа по 12 часа на ден, няма финансови проблеми, няма болести...абе, няма нищо, което би провокирало липсата на секс или промяната му по някакъв начин.Тогава би ми светнала лампата....особено ако е съчетана с някое и друго извънредно, неслучвало се досега закъснение, пътуване.....изобщо нещо необичайно за нормалния живот на семейството.

# 672
Колкото жени, толкова и различна бременност.
Но в крайна сметка, това повод ли е за един мъж да си намери любовница? Ако толкова не може да изкара няколко месеца и без секс?
А и човек ако има желание, винаги се намира начин за близост с партньора и без директен акт.

# 673
Споменаването на бременността като повод за започване на нови сексуални навици нещо не се разбра от вас.
Аз съм имала двама сериозни продължителни партньори и искам да ви кажа, че спада в сексуално отношение не е бил продиктуван от нищо различно от просто навик  и рутина. Били сме гаджета, не сме имали грам търкания, прекарвахме си страхотно, но нещата се променят. Та в тази насока в брака става същото и не се надявайте, че ако мъжете ви си хванат любовници - вие веднага ще разберете. Понякога става съвсем иначе... Wink

# 674
Абе честно казано, на много мъже не има е до секс с бременни жени...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт