Как се обезоръжава любовница?

• 96 134
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 645
Май пишеш колкото да се отчетеш, че пишеш нещо  Mr. Green не ме карай да обяснявам елементарни неща. Никой не би търсил щастието извън семейството си
ако получаваше всичко от което има нужда.

# 646
Ха, щастие....има мъже, както и жени, които просто търсят различен секс. ) А не някакво си утопично щастие...
Иначе защо ще се връщат при жена си в крайна сметка, ако са пък чак толкова нещастни?. )

# 647
Ще го отдам на хормоните ти и няма да ти отговоря  Mr. Green

# 648
Казват някои мъже,че разнообразие търсили...

# 649
Ще го отдам на хормоните ти и няма да ти отговоря  Mr. Green

А, чудесно оправдание за това, че няма отговор на даден въпрос. )
Аз не го използвам и нищо им няма на хормоните ми.
Това мисля и сега, и преди, както и занапред.

Мидичка, що, не е ли възможно?

# 650
Възможно е,Мирама.Не е задължително,предполагам да му куца нещо в брака.Предполагам.

# 651
Има и такива екземпляри, които дори и щастливи желаят да онождат повече от една женска. Та....  разни хора, разни идеали.

# 652
Дали липсва нещо в брака не е сигурно, но със сигурност има неща в които е различен от партньора си или ако си приличат се разминават във времето и вкусовете си.
Любовник, любовница не може да се появи от нищото и затова обезоражаването на една не е гаранция, че утре няма да е друга.
Който търси намира и който поддава го намират.

# 653
  • София
Значи съпругата да се съсредоточи върху мъжа си, а не да се опитва да "обезоръжава" любовницата.

# 654
  • София
а може би трябва да се концентрира върху една тояга, която да заиграе по гърба на неверника! Тогава нищо няма даму липсва на съпруга вкъщи, нищичичко! Всички благини на семейния живот ще са негови!  Grinning

# 655
...........което явно липсва в къщи.
Значи, все пак нещо не им е достатъчно  у дома, и го търсят навън..... Laughing

# 656
  • София
...........което явно липсва в къщи.
Значи, все пак нещо не им е достатъчно  у дома, и го търсят навън..... Laughing

Една жена в 9-ти месец едва ли може да го играе съблазнителка до откат.  Е, виновна ли е?

# 657
Накарахте ми да се замисля за липсите

честно казано предпочитам здрави но и меки мъжки длани,  а не такива които са пропукани от работа. Това на пръв прочит. Еми, важно ми е.
Ще взема да си потърся някой манекен, а бунака да си бачка. Да си заситя липсите дето се вика.

За мен хората са различни и еднозначен отговор няма. Но е факт че има и мъже и жени, чиито партньори си скъсват гъза да им угаждат и те пак са недоволни.

между другото при все че сме родители повечето ако дъщеря ви *на тези които имат такива * след години ви се оплаче от забежките на така възлюбения си ще и  обясните ли че нещо не му е давала милата...на него-Горканчото.

Въпросът ми е най-вече към тези от вас които се скъсаха обясняват как на кръшкача нещо видиш ли му липсва у дома.

# 658
То на един човек понякога и акъл му липсва, но за това виновна ли е жена му?. ) Или е виновна, защото не е гледала.
В крайна сметка "липсите" не винаги са продиктувани от жената и атмосферата в семейството. А са единствено и само в главата на изневеряващия (и от мъжки и женски пол).
Та аз ако си мисля, че нещо си ми липсва, дори и реално да го получавам, пак мога да хукна да си го търся.

# 659
Troy, ако аз не се чувствам ощетена, мислиш ли, че ме интересува мнението на околните?. )

Ако изведнъж се промени секса и като честота и всичко останало, бих се замислила от какво е породено. )
Очаквате значи след 10-20 години да го могат и желаят по същия начин? Интересно...

Общи условия

Активация на акаунт