Как се обезоръжава любовница?

• 96 134
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Полза има , разбира се.
Ако задъхан след шестото позвъняване ми вдигне телефона и аз попитам "защо така говориш?" а той ми отговори "...ами няма асансьор, качвам се по стълбите пеша" ща знам какво всъщност става Crossing Arms Wink

Спортува човекът, какво да става  newsm78 newsm78

# 631
Как да няма  Joy това е просто опит - така щото жената да си знае как да внимава с изневерите - след като е минала вече школото с женен  Whistling

# 632
  • София
По-скоро да внимава да не се ожени за някой, който прилича на женените й любовници.

# 633
Ако мъжа и е спечелил първоначалното доверие, после може да си разиграва коня както иска. ) Стига да го прави умно и не достатъчно често. )
Ето на, аз имам пълно, ама пълно доверие на моя мъж. ) Това ще рече, че ако реши, може да си има любовница и аз няма да тръгна да ровя и да се съмнявам ако каже, че отива за 1ч. на работа, примерно. Или, че вместо да се прибере в 8ч, ще каже, че ще се забави и ще се прибере след 2часа.

# 634
  • София
Ако мъжа и е спечелил първоначалното доверие, после може да си разиграва коня както иска. ) Стига да го прави умно и не достатъчно често. )
Ето на, аз имам пълно, ама пълно доверие на моя мъж. ) Това ще рече, че ако реши, може да си има любовница и аз няма да тръгна да ровя и да се съмнявам ако каже, че отива за 1ч. на работа, примерно. Или, че вместо да се прибере в 8ч, ще каже, че ще се забави и ще се прибере след 2часа.

Доверието е крехко нещо - днес го има, утре го няма.  Mr. Green Mr. Green

# 635
Naddya, така е, но пак казвам, че вече един път изградено, няма да тръгнеш от първото закъснение да се съмняваш.
А закъсненията и внезапните ходения на работа при него са ежедневие.
Но в крайна сметка, любовницата не ощетява ли семейството ми по някакъв начин...хич не ме интересува има ли я, няма ли я. )

# 636
  • София
Аз например, не бих се усъмнила в думите му! Освен ако нямам много сериозни основания, не мога да се вкарвам зорлем в някакви филми. И задъхан да ми вдигне телефона, и хич да не го вдигне (телефона де, не... самолета), пак не бих се усъмнила. Ще разчитам на това, че в един момент всеки "престъпник" става небрежен и започва много да си вярва, и ще се издъни. Пък и другият участник в триъгълника започва много да иска и също става небрежен. Класическите позвънявания и СМС-си са издайнически, например посреднощ и по време на вечеря.

# 637
Naddya, така е, но пак казвам, че вече един път изградено, няма да тръгнеш от първото закъснение да се съмняваш.
А закъсненията и внезапните ходения на работа при него са ежедневие.
Но в крайна сметка, любовницата не ощетява ли семейството ми по някакъв начин...хич не ме интересува има ли я, няма ли я. )

Ощетява те, но защо никой не се замисля защо се е стигнало до това положение ?? Simple Smile
Явно че и мъжът се е чуствал "ощетен" за да прибегне до услугите на любовница.

# 638
  • София
Да, бе, ощетен! Оправданието е като гъза - всеки си го има! И аз да изневеря, знаеш ли какво хубаво опправдание ще имам, направо ще те разплача!  Simple Smile

# 639
Аз например, не бих се усъмнила в думите му! Освен ако нямам много сериозни основания, не мога да се вкарвам зорлем в някакви филми. И задъхан да ми вдигне телефона, и хич да не го вдигне (телефона де, не... самолета), пак не бих се усъмнила. Ще разчитам на това, че в един момент всеки "престъпник" става небрежен и започва много да си вярва, и ще се издъни. Пък и другият участник в триъгълника започва много да иска и също става небрежен. Класическите позвънявания и СМС-си са издайнически, например посреднощ и по време на вечеря.

Ами ако не си вдигне самолета или не прави секс с теб често– повод ли е?

# 640
  • София
Повод е. И ако прави твърде много секс с мен, пак е повод. Класика. Хората не са чак толкова изобретателно, колкото си мислим, често се плъзгат по повърхността на най-лекото съпротивление, не си падат по много сложните схеми. Но виж, човек се заслепява и не иска да види знаците, та и аз не съм застрахована!

# 641
Повод е. И ако прави твърде много секс с мен, пак е повод. Класика.

Мдаа..мен така доста успешно ме успиваха дъълго време..Wink)

# 642
Troy, ако аз не се чувствам ощетена, мислиш ли, че ме интересува мнението на околните?. )

Ако изведнъж се промени секса и като честота и всичко останало, бих се замислила от какво е породено. )

# 643
Troy, ако аз не се чувствам ощетена, мислиш ли, че ме интересува мнението на околните?. )

Ако изведнъж се промени секса и като честота и всичко останало, бих се замислила от какво е породено. )

Мнението на околните ще е последното нещо което ще търся в такива случаи Wink
Била съм и от двете страни на барикадата (макар никой от нас да не е бил женен/омъжена) и знам за себе си, че за да се стигне до там си има причина Wink Не бих се заглеждала по чужд мъж, ако всичко ми е наред и смятам, че една голяма част от мъжете мислят по същия начин...

# 644
  • София
Не бих се заглеждала по чужд мъж, ако всичко ми е наред и смятам, че една голяма част от мъжете мислят по същия начин...

По кой начин? Че на жените, които се заглеждат по чужди мъже нещо не им е наред ли? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт