Как се обезоръжава любовница?

• 95 742
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 675
Абе честно казано, на много мъже не има е до секс с бременни жени...  Wink

Хмм, не съм забелязала. )
Не говоря само за моя мъж. )  Simple Smile

viliko, има и нещо друго, всеки приема изневярата по различен начин. Ако за човек Х, това е края на света и съответно връзката и брака с изневерилия, то за друг може да е съвсем различно.
Аз няма да се тръшна и да изгоня мъжа си, само защото бил си легнал с някоя мадама. Ами могъл, направил го, имал време и т.н., какво толкова? Няма да му се изтърка от това. )
Но ако е системно и има продължителна връзка и това по някакъв начин ощетява мен, децата, семейството ни като цяло, тогава ще има сериозни разговори и решения.

# 676
Аз няма да се тръшна и да изгоня мъжа си, само защото бил си легнал с някоя мадама. Ами могъл, направил го, имал време и т.н., какво толкова? Няма да му се изтърка от това. )
Но ако е системно и има продължителна връзка и това по някакъв начин ощетява мен, децата, семейството ни като цяло, тогава ще има сериозни разговори и решения.

Добре де, като как си представяте мъжът да има странична връзка и това по никакъв начин да не ощети жена, деца и семейство?
Денонощието все пак е саво от 24 часа.А за да се поддържа тази паралелна връзка, се искат време и ресурси.....не знам коя ще е тая любовница, дето ще се задоволява с любовника  само за по 5-10 минути в месеца, че да не е ощетено семейството му.

# 677
Тая, на която и е все тая. Grinning И се вижда с него по същите причини, поради които и той - само за едното чукане, без ангажименти, защото е семейна като него. Позавам такъв случай. От години имат връзка, партньорите им грам и не подозират. Sunglasses

# 678
  • София
Да, това е въпрос, който периодично се завърта тук - как така хем го няма този мъж и харчи пари, време и емоционална енергия за друга, пък хем не ощетявал семесйтвото. То е все едно да имаш две реки, които се вливат в един язовир, обаче на едната река да има прокопан канал, който да отвежда част от водата на друго място. Какви количества вода ще се вливат в язовира при това положение? Хайде сега, малко от забравените задачи по математика с дебит и обем на течности!

# 679
С кое се ощетява, ма Красооооооо  Joy ?
Примерно мъжа ходи на плуване два пъти седмично. В един момент вместо да плува – клати.
Какво се променя за съпругата? Откъм време, ресурс и ощетяване?

# 680
Краси...*, написах, че има разлика дали е еднократно, или е продължителна връзка. Както и че при втората няма как да няма ощетяване на семейството минимум от към време.
За едни подобни срещи и връзка се искат и средства. )))

Andariel, ако си чука любовницата в обедната почивка, мен какво точно ме ощетява?
Дали ще яде, или ще прави секс, е все тая. ) Даже при второто ще поддържа форма, вместо да плюска.  Laughing

# 681
  • София
Да, бе, да, само чук и бег ли! Тази любовница генерира и разходи - подаръци, водене тук-там, отделяне на време... Да не говорим за времето, през което мисли за нея, колко друга работа може да свърши!

Браво, Вили, много широкоскроена си! Ще ми се да видя как си ок с това мъжът ти да клати някоя, вместо да плува!

# 682
Да, бе, да, само чук и бег ли! Тази любовница генерира и разходи - подаръци, водене тук-там, отделяне на време... Да не говорим за времето, през което мисли за нея, колко друга работа може да свърши!

Хммм, генерира разходи ако и се предоставят такива.
Защо всички смятат, че на любовницата трябва да се правят подаръци? Или да се води тук-там?
Зависи си до жената, както и мъжа доколко е склонен и има възможност да отделя пари за глупости.  Laughing

# 683
  • Сопот, Пловдив
Ситуации всякакви. Когато аз излизах с женен, сутрините му бяха свободни от към работа и семейство( по-късно работно време, жена на работа, дете на училище), както за късмет и моите, и по няколко часа в 3-4 от работните дни за мен си бяха ок. Човека имаше време да се грижи следобед за дете, да пазарува и чисти вкъщи, че дори и да ходи на работа вечер. Не всички любовници се чудят как да откъснат мъжа от семейството му или пък имат нужда да прекарват дълго време със съответния. Нито пък всяка любовница иска да цеди от съпруга финанси, подаръци, екскурзии и т.н. Ресурси по мен не са били харчени, освен няколко скромни подаръка(ама наистина скромни), които са ми правени и за които аз не съм молела.

# 684
Да, бе, да, само чук и бег ли! Тази любовница генерира и разходи - подаръци, водене тук-там, отделяне на време...
Ц. Може и без водене и разходи. Яд ме е че има тъкива жени, но факт. #Cussing out
. Тея които познавам никъде не ходят заедно, не се показват пред хора. Имат квартира чиито наем си делят и се срещат само там, после кой от къде е. Tired

# 685
Аз познавам един такъв дето уж не ощетява семейството си.Вижда се с любовницата средно 2-3 пъти месечно по няколко часа.През работното време на съпругата.Няма начин да пропусне да я вземе от работа,вечер не отсъства.Връзката е дълга,любовницата не е семейна.Странното е,че не са заедно заради секса.

# 686
  • София
Защото без нищо любовницата и една св... няма да направи! Дори няма да го погледне! А ако е съвсем без нищо, баси смотанячката е тази! Аз така любовница не ставам!  Wink

# 687

Браво, Вили, много широкоскроена си! Ще ми се да видя как си ок с това мъжът ти да клати някоя, вместо да плува!

Дрън, дрън  Laughing
Веднага ще го изгоня с див скандал аз.
Ама си давам сметка, че може никога да не разбера, там е разликата.
Пък вие с Краса чакайте признаците... Whistling

# 688
Защото без нищо любовницата и една св... няма да направи! Дори няма да го погледне! А ако е съвсем без нищо, баси смотанячката е тази! Аз така любовница не ставам!  Wink

Хората са различни. )
За едни секса е водещ, за други разходките и подаръците, пък ако ще любовника да е с 5см. пишка и секса да е за по 2мин. ) Който търси, намира.  Simple Smile

# 689
Всъщност повечето любовници, които се захващат с женен – са наясно какво могат да получат и затова често не искат много. Ако се влюбят вече – друга работа. Но като цяло – за да е склонна да тръгне с женен – тя  си дава сметка, че това не е пълноценна връзка, не очаква цветя и подаръци, а по-скоро всичко започва като начесване на нагона...

Общи условия

Активация на акаунт