Как се обезоръжава любовница?

• 95 709
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 735
Да, бе, остава и да готвя на любовника, сякаш съпругът няма да ми стига!  Crossing Arms Свободните, по-скоро никога неомъжваните жени залитат да готвят на любовника и да му гладят ризите.

Ако са в подходящата възраст за това. )))) (някъде м-у 28-34г)
Не съм си представяла на 20г. да тръгна да гладя, или готвя на някого. ) ако ще да е златен.  Laughing

# 736
Аз  на моя не готвя, какво остава на любовника Simple Smile Любовника да ме води на ресторант Wink

# 737
Аз  на моя не готвя, какво остава на любовника Simple Smile Любовника да ме води на ресторант Wink

То едни не готвят в къщи, ама може да им идва музата за любовника да извъртят една манджа.  Laughing

# 738
  • София
Ох!
Аз пък толкова да обичам да готвя, ако си хвана любовник ще го стресирам горкия!  Mr. Green
Виж, ризи няма да гладя!  Naughty

# 739

То едни не готвят в къщи, ама може да им идва музата за любовника да извъртят една манджа.  Laughing

Абсурд Simple Smile обичам да ям не да готвя Simple Smile на времето едно гадже ме караше да му сготвя нещо българско(беше чужденец) и аз казах че ще му сготвя таратор  Mr. Green

# 740
Ох!
Аз пък толкова да обичам да готвя, ако си хвана любовник ще го стресирам горкия!  Mr. Green

Нито им готвя, нито ризи им гладя Simple Smile мога да пусна прането в пералнята, но с уговорката че той
ще го изкара Simple Smile сакън да не се мина нали  Mr. Green

# 741
  • Italia
Ако са в подходящата възраст за това. )))) (някъде м-у 28-34г)
Не съм си представяла на 20г. да тръгна да гладя, или готвя на някого. ) ако ще да е златен.  Laughing
В рисковата група съм, но пък не са ми идвали такива пориви за любовник... Това е човек, който виждаш за един секс, вечеря , най-много за някоя тридневна командировка - кога да готвиш, кога да гладиш... А да има късмет да дойде мръсен  Joy

# 742
красеееееее,това ми хареса,което си написала-

..Аз съм била любовница на женен мъж, писах вече, че го придружавах по командировки, на които умишлено не взимаше жена си (ето ви го едното ощетение на съпругата)....друг ми е предлагал да ме води на Боровец за уикенда  (ето, ако се бях навила, пак нямаше да е с децата и жена си), имам още примери, ама мисля, че стана ясно...

та с две думи ако можеш да споделиш.
ти си имала дори любовник?
освен верен съпруг,дето знаем,ти си била малка грешница?а, лисичка такава  Winkси била любовница и ти?

умишлено не вземал жена си?ееееее,то оставаше и предумишлено да я сложи в багажника,а теб умишлено да си те ....обича.и като стигнете на мястото ,в което е командирован ТОЙ,ДА ВИ представи.
запознайте се.от ляво е жена ми ,а от дясно е приятелката.ама се справям и с двете.
разказвай и други истории....
интересно е......

# 743

Оставаше само да уточни нея как точно са я обезоръжили  Laughing...

# 744
Чета ви тук и грам не ви разбирам... какво толкоз ви е бръкнала в очите любовницата ???  newsm78
Да помислим...
Първо ... допринася за укрепване на семейството.
Второ... подобрява физическите способности на партньора ви.
Трето... прави мъжът ви щастлив... а вие едва ли искате да го виждате нещастен!!!  Mr. Green
Четвърто... заради любовницата се старае да обръща достатъчно внимание и на вас... факт с който трябва да се гордеете.  Laughing
Пето... любовницата внася достатъчно колорит в семейният ви живот... та нали искате разнообразие... да не говорим че отделно подобрява сексуалният живот на партньора ви... пък всяка нова техника която е научил, непременно ще приложи и върху вас... и това ако не ви направи достатъчно доволни, не знам какво повече може да очаквате!!!  Laughing

Извод... любовницата е необходимото "зло"... което ще ви накара да обърнете достатъчно внимание на себе си.... демек, ползите са взаимни.
Амин!!!  tooth

Скрит текст:
   Егати... Направо ме разби. Сомо дето се обърка.... ЛИбовницата не е зло, а чудо. Ех, Соте,ама бива ли така?!

# 745
  • Tам през Атлантическия океан
Ох!

Ne обичам да готвя , па да  гладя ептЕм  Mr. Green

Какво сА , пишете ли ме бЕгла  Joy

# 746
...............................................................
ти си имала дори любовник?
Ами, ще те разочаровам, ама нищо тайно не съм разкрила....всичко това съм го писала и в други подобни теми....събитията стават преди да се омъжа.     Laughing
Така че , любовник съм нямала............  Grinning

Оставаше само да уточни нея как точно са я обезоръжили  Laughing...
С подкупи ,бе ,Соте, с подкупи, от всякакъв вид.......    Mr. Green  иначе не се давам.....  

# 747
Някак странно ми звучи да сравняваш изневяра към гадже, случила се преди 20 години с това днес да изневери омъжена, с деца, общ дом и отговорности...

# 748
  • София
Значи изневеряващия, който не е в брак....не изневерява newsm78
Вилико, току що спаси душата ми Laughing

# 749
Някак странно ми звучи да сравняваш изневяра към гадже, случила се преди 20 години с това днес да изневери омъжена, с деца, общ дом и отговорности...
Темата не е ли за любовницата?
Аз не съм изневерила на никого.С мен изневеряваха.....     Laughing   има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт