Как се обезоръжава любовница?

• 95 704
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 750
Значи изневеряващия, който не е в брак....не изневерява newsm78
Вилико, току що спаси душата ми Laughing
Зависи – ако така ти звучи добре – да, така е.  Mr. Green
Имах друго предвид обаче. Едно е да изневериш, когато си сам, необвързан с дом и деца с един мъж и друго – да сте в семейство с последващите ангажименти и тежести, поне за мен.

Някак странно ми звучи да сравняваш изневяра към гадже, случила се преди 20 години с това днес да изневери омъжена, с деца, общ дом и отговорности...
Темата не е ли за любовницата?
Аз не съм изневерила на никого.С мен изневеряваха.....     Laughing   има разлика.

Останала съм с убеждение от други теми, че ти самата си в младите си години - на гадже. Това първо. Второ - напълно си права - различно е ти да изневериш и с теб да изневерят. В първия случай - все пак ти си виновната за евентуални проблеми към любим човек, с кого си. В другия - не виждам проблем лично аз - защото никога не съм мислела за чуждото щастие на непознати, демек евентуалната съпруга...не ми е работа някак.

# 751
Добре, мръсници.
Признайте си че като забегвахте с прелюбодейците и ставахте свидетели на телефонните им разговори със съпругите и тъпите оправдания -това ви настървяваше още повече Crossing Arms

личното ми либидо би спаднало ако трябва да онодя мъж който пред очите ми обяснява на своята как трябва да поработи допълнително

# 752
  • Сопот, Пловдив
Добре, мръсници.
Признайте си че като забегвахте с прелюбодейците и ставахте свидетели на телефонните им разговори със съпругите и тъпите оправдания -това ви настървяваше още повече Crossing Arms

личното ми либидо би спаднало ако трябва да онодя мъж който пред очите ми обяснява на своята как трябва да поработи допълнително

Нищо подобно. И за какво по-точно да се настървявам, за повече секс ли, за повече внимание ли? Като каза вилико по-горе, не се чувствам отговорна за щастието на напълно непознати за мен хора.

Присъствала съм на не повече от 2-3 такива телефонни разговора. Не са ми повлияли нито в посока намаляване, нито в посока увеличаване на желанието ми.

# 753
 Значи предполагам не е проблем да отидете на ресторант, да се поогледате, да седнете на съседната маса където вечерят и придърпвайки си чинията да започнете да папкате. Не би било проблем, нали?

# 754
Значи предполагам не е проблем да отидете на ресторант, да се поогледате, да седнете на съседната маса където вечерят и придърпвайки си чинията да започнете да папкате. Не би било проблем, нали?

newsm78 Я пак?

# 755
  • София

Проблем е ако гледаш на мъжа си като на блюдо, което евентуално би могло да възбуди апетита на някоя "мръсница".

# 756
  • Сопот, Пловдив
Няма никаква база за такова сравнение. Не съм отишла да издърпам съответния от ръцете на жена му, той сам се е предложил. Не възприемам хората като нечия собственост.

# 757
Честно казано...виновна ли съм аз, че блюдото е така сладко и примамливо? Ако е оставено на масата и тя е празна в момента - вероятно ще опитам. Ако съм гладна.

# 758
той сам се е предложил
Верно ли?

# 759
И моите наблюдения са, че мъжете сами се предлагат или хайде елегантно казано - поемат инициативата за извънбрачна връзка.
Ако мъжът е на място, колкото и да му се увъртат разни мръсници , няма да поддаде!

# 760
  • на 4-ия етаж до асансьора

Проблем е ако гледаш на мъжа си като на блюдо, което евентуално би могло да възбуди апетита на някоя "мръсница".
Абсолютно! Не виждам какъв проблем би ми било, че Х-ови са с общо меню.Аз от тяхото общо меню не папкам. Имам си обща поръчка с Х-ов и си ручам от там.

# 761
  • София
Тая работа с еманципацията на жените си е в сферата на градските легенди. Все още мъжете са по-активни и настоятелни в предложенията за заигравка Laughing

# 762
Темата не е за кой прав и кой крив,кой се предложил и кой се наложил.
Би било полезно тези,които са били любовници да споделят какво би им подействало анти,какво би ги отказало от мъжът.

# 763
  • Сопот, Пловдив

Той ме заговори на улицата, той ми поиска телефона, той се обади първи, всъщност винаги той се е обаждал. На теб как ти изглежда, дали ми се е предложил? не всички любовници са кроили пъклени планове как да привлекат нечие внимание.

Мидичка , аз се отказах от този мъж, когато чувствата ми към него станаха сериозни и започна да не ми е достатъчно това, което имаме. Така че предполагам за всяка връзка е различно и зависи какво търси любовницата в нея, най-сигурен начин е това, което получава в тази връзка да започне да не й стига, независимо дали е време, чувства, пари, , подаръци, екскурзии, общи планове и т.н.

# 764
Както и как са успели да разкарат любовницата. Май само Еxquisite спомена, че има пресен успешен опит.

Общи условия

Активация на акаунт