Как се обезоръжава любовница?

• 95 595
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Желанието да прави секс с мен един мъж ме кара да се чувствам по желана, отколкото кое да е друго действие от ежедневието като се замисля, така че от двете опции, за които говорих тази на любовницата ми е по привлекателна. Тя емоционално - сексуалната част е най хубавото от която и да е връзка, независимо в какво е прераснала или не е. Така, че в случая нито една от двете няма всичко, но любовницата има по добрата част, поне по моите критерии.  Simple Smile

Няма съмнение, че е по-добре да си любовница, отколкото мамена съпруга. И особено тези, които са били любовници трудно ще се примирят мъжете им да им изневеряват.

# 841
  • Сопот, Пловдив

А ако не е с нея заради секса?

Ако не е с нея заради секса ще се разведе.

Не е задължително. За някои мъже развода би значил раздяла с децата и разрухата на един работещ до момента финансов съюз със съпругата и чувствата към любовницата не могат да застанат над това. Подчертавам, че казвам при някои, не при всички.

Къде живееш бе момиче ? в кой век си ?  
За какви финансови съюзи ми говориш за какви раздели с децата ми говориш. Имам един тон познати в Бг , които са разведени и бившите им съпрузи дори издръжка не им плащат, камо ли да искат да видят децата!
Хайде моля ви . Знам че това е страха на всяка една жена , ама да се правим че едва ли не тук всички сме идеални, а любовниците са някакви смотанячки е меко казано смешно.
Има всякакви случаи ,така че хайде стига с тези генерализации...

Всъщност това го казах от позицията на бивша любовница  Grinning , аз омъжена не съм била, нито съм била в толкова добър финансово-романтичен съюз с някой. Но някои семейни двойки са. И подчертах, че не се отнася за всички. А и примера, заради който съм си направила извода, не е българин и не живее в България, може би има значение, щом питаш къде живея. Но все пак съм убедена, че въпреки единия тон познати, които не плащат издръжки на бившите си съпруги и децата си, има такива, които не биха се развели по споменатите от мен причини. А със сигурност има и такива, които не забравят, че са бащи, само защото са се развели. Никак не обичам слагането под общ знаменател.  Peace

# 842
В България седят и си натискат парцалите, независимо че са повече от нещастни или пък не са правили секс от години, поради простата причина, че нямат избор! Познавам такива жени на които им се наложи да се върнат при майка си и баща си и да живеят 4 възрастни и 1 дете в двустаен апартамент ... та заради ей такива причини си натискат парцалите ! В БГ, съпругата е в доста по неизгодно положение от любовницата и много честно мъжът зарязва жена си и създава ново семейство без да му пука, докато бившата му жена трябва да се оправя както може ...

# 843
  • Сопот, Пловдив
Не отричам, че това се случва доста често в България. Но и тук има двойки, при които мъжа и жената допринасят еднакво за бюджета вкъщи(вероятно има случаи, в които жената допринася повече), имат общи жилища, кредити, имат си дом, в който и двамата се чувстват удобно от чисто материална и техническа гледна точка. Просто им е удобно да си живеят заедно с общ бюджет, дори емоционално нещо да има куца. Вероятно такива случаи са единици, да. И вероятно жената би била по-прецакана при евентуална раздяла, но съм сигурна, че и има и мъже, които не биха си развалили домашния комфорт, с който са свикнали, заради любовница, която може и да обичат, но не знаят дали съжителството с нея ще е така лесно и уютно.

# 844
В момента просто разтягаме локуми Simple Smile има всякакси случаи , някои ще си зарежат семействата и ще запознат нов живот, други път ще си седят на задниците макар да не са щастливи, други пък ще осъзнаят че сегашната им половинка е много по добра от любовника/цата... така че теории всякакви Wink
Това което ме дразнеше в темата беше, че повечето от жените признават само последния вариант ,който не винаги работи. Wink

# 845
  • Сопот, Пловдив
Съгласна съм с теб, предполагам всеки има около себе си  поне един пример на мъж с щастлив втори брак с предишна любовница, която е настояща съпруга.

# 846
  • Italia
Не знам защо решихте, че една любовница непременно държи миУото да се разведе и да я вземе. Аз се разведох (не заради трети човек) и съм много далече от мисълта да разведа някой женен, че да го взема аз. Притрябвал ми е някой, който друга вече е захвърлила  Laughing . На предните страници повдигнахте хубав въпрос - а на мен каква ми е гаранцията, че бившият ми любовник и настоящ съпруг няма да духне след някоя друга фуста?

# 847
  • София
Не знам защо решихте, че една любовница непременно държи миУото да се разведе и да я вземе. Аз се разведох (не заради трети човек) и съм много далече от мисълта да разведа някой женен, че да го взема аз. Притрябвал ми е някой, който друга вече е захвърлила  Laughing . На предните страници повдигнахте хубав въпрос - а на мен каква ми е гаранцията, че бившият ми любовник и настоящ съпруг няма да духне след някоя друга фуста?

Гаранция няма, затова са предбрачните договори, затова са съдилищата.

# 848
  • София
Гаранция няма, но много жени се успокояват с мисълта "той мен ме обича, затова се разведе, и ще продължава да ме обича, затова няма да се раздеве с мен". Между другото, винаги съм се чудила защо изразът е "да се разведа с ...", като този съюз "С" намеква за свързаност. Според мен е по-логично да бъде "да се разведа от ...", поне се разбира, че е раздяла. Шантава работа, от сутринта съм се захнавала с езикови въпроси!

# 849
  • Italia
Надя, ако има предбачен договор (че в България до колкото си спомням ги въведоха скоро) любовницата може да бъде обезоръжена още там  Laughing

# 850
  В любовницата не се търси само красота, може хиляди други неща да са причината, да е с любовницата един мъж.

Няма значение дали търси мъжа търси красота, ексцентричен секс, добър събеседник или нещо друго....Факт е , че за да продължава връзката с любовницата, тя по някакъв начин или с нещо е повече  от жена му.

Грешиш. Гледаш еднозначно нещата. Погледни обратнопропорционално.  Жена му е повече от търсещия (той си знае какво), а той си търси нещо, което му импонира. Изобщо-важи и за двата пола, но го пиша в конкретния пример. Нечии ценности и интереси не са обезателно над тези на друг, защото те са го довели до такъв стереотип на живот.
П.П. С такива генерализирания недай си боже да те прочете сега някоя току-що ощастливена с рога. Това е пагубно за нея. Дори с такива разсъждения, тя може да е с нещо по-малко от любовницата, но с друго - повече. И още по-важно - за мъжа си може да не е толкова значима, но за друг ще е. Важното е не да  обезоръжава любовница, а да гледа собствения си живот.

# 851
  • Другата България
Не отричам, че това се случва доста често в България. Но и тук има двойки, при които мъжа и жената допринасят еднакво за бюджета вкъщи(вероятно има случаи, в които жената допринася повече), имат общи жилища, кредити, имат си дом, в който и двамата се чувстват удобно от чисто материална и техническа гледна точка. Просто им е удобно да си живеят заедно с общ бюджет, дори емоционално нещо да има куца. Вероятно такива случаи са единици, да. И вероятно жената би била по-прецакана при евентуална раздяла, но съм сигурна, че и има и мъже, които не биха си развалили домашния комфорт, с който са свикнали, заради любовница, която може и да обичат, но не знаят дали съжителството с нея ще е така лесно и уютно.
Абе как ще са единици, идея нямаш колко си права. Наистина всеки познава различни хора и примери много, но според мен са 50/50, или поне аз така смятам. Вече дадох един пример, който ми е най-фрапиращ, а имам и други такива познати- "не обичам жената, не правя секс Party Stop, не си говорим освен за детето...и т.н.и т.н.", ама.....си седя при нея защото така ми е по-удобно и съм си свикнал, а и тепърва да се гради нов дом....... Mr. Green

# 852
Значи предполагам не е проблем да отидете на ресторант, да се поогледате, да седнете на съседната маса където вечерят и придърпвайки си чинията да започнете да папкате. Не би било проблем, нали?

newsm78 Я пак?

Joy Joy А, може сценария да е : отивам на ресторант с "благоверния" Simple Smile Той се оглежда и се премества на друга маса, щото вече не иска да яде от нашата чиния.....

# 853
Именно, именно. Причините са много. Само не разбрах що сравнявате съпруга и любовница, като от двете се търси обикновено коренно различно и противоположно.
Съпругата си е най-най, тя затова остава съпруга обикновено, от нея се получава най-ценното - дом, спокойствие и децата.
Любовницата е за забава, за разтуха, за наваксване на сексуални пропуски обикновено.

# 854
Хайде пак обобщения Simple Smile Вилико и ти ли не си виждала мъж който се развежда за да се ожени за любовницата ?? Ако съпругите бяха най най , то нямаше да има никакви разводи независимо дали в това има намесена любовница или не Wink

Общи условия

Активация на акаунт