Как се обезоръжава любовница?

• 95 570
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 870
Alexandria37, и ти ли извади твоето твърдение от някоя статистика?. ))

Не, от лични наблюдения.
Над колко човека? 100-200-300?
Защото ако са няколко, далеч не е представителна извадка. )

viliko, хахаха, мъжа пиел противозачатъчни. )))))  Laughing много готино. )
В крайна сметка при моята позната мъжа аха, аха и вече е на път да я натири. Макар че всъщност проблема е в него за липсата на деца. Ама си бил намерил любовница.  Laughing
Всичко звучи като от сапунка, но си е напълно истинско.

# 871
Децата и импотентността не се припокриват. Така, че човека може и любовница да си има, особено, ако е установил, че причината е в него. Голяма част от мъжете в които е причината за безплодието не изгарят от желание да имат и гледат деца.

# 872
  • София
Alexandria37, и ти ли извади твоето твърдение от някоя статистика?. ))

Не, от лични наблюдения.
Над колко човека? 100-200-300?
Защото ако са няколко, далеч не е представителна извадка. )

Над 10. 10 от 10 познати ми случая на развод са били инициирани от жената и нито един от мъжа. В един от случаите - заради любовник, останалите поради други причини. Не претендирам за представителност на извадката, а твърдя, че е голяма рядкост мъж да се разведе по собствена инициатива заради любовница. Ако се разведе то е, защото жена му го е изритала.

# 873
Alexandria37, еххх, колко си категорична само. )
Значи тези, които познават и други случаи явно нещо са се объркали.  Laughing

# 874
  • Другата България
Никаква статистика не давам, нито рецепта за вечни времена.
Решения за развод се вземат много по- лесно при наличие на трети човек. Колко и странно да звучи човек е социално същество и да считаме, че може лесно да живее сам или с приятелите си е доста повърхностно. Изключвам насилието.
Мъжете много по- рядко са склонни да живеят сами, отколкото жените. Те са по- неуязвими от домашно насилие.  За един мъж е за предпочитане да има жена и любовница. В повечето случаи напускат жена си само ако тя го изхвърли или го напусне. Никой освен удобството си не загърбва миналото си, освен ако не е принуден или съвсем да е повърхностен.
В интерес на истината вторите бракове са по- успешни от първите  и трябва да призная, че рядко съм виждала разтрогнат втори брак. Дали любовницата се е появила след или по- време на брака, дали изводите от неуспешен брак са били решаващи или самите участници са станали по- предпазливи и разсъдливи е отделен въпрос.
   202uu Въпреки че ако под "да живее сам" имаш предвид това "жена ми не ме разбира, не си говорим, не правим секс, заедно сме заради децата и т.н " -  no в 2/3 от случаите това изобщо не е така. Типичните мъжки лъжи....... Tired уж благородни Mr. Green учудващо е , че има много жени, които все още се връзват на тях.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 10:23 от Merri_An

# 875
  • София
Много статистика и никакви съвети как да я обезоръжим!!  Mr. Green Mr. Green

# 876
Започваме да я тормозим. Запознаваме се с нея, контактуваме - нека се почувства гадно. С подходящите реплики де. Дразним я колко обичаме съпруга, как правим секс с него и какви планове имаме. Пишем анонимни смс-и от сорта - мъжа ти ще разбере - ако има такъв. Ако не - търсим слабото й място и там атакуваме. Въобще много зависи - но според мен има начини да я накараш да се отдръпне...НО само ако имаш сили за това, щото не ми се вярва...лично аз де.

# 877
  • София
аз казах, ама никой не слуша! Хайде, от мен да мине, казвам го на прИмоция за последно Flutter-  любовница се обезоръжава с добро отношение към мъжа. В никакъв случай да не се започва война с любовницата, защото мъжът тръгва да я защитава, защото е влюбен в нея и не мисли трезво! Ако жената съумее, да потисне негативните емоции като бяс, ревност, желание да удуши любовницата, да не се цупи на мъжа си за всичко, да не вдига скандали, а да се опита да го прикотка с оръжията на любовницата - съблазън, ведро настроение, дори леко предизвикване на ревност от страна на съпруга. Сега, ясно е, че всичко това изглежда ужасно нелогично, неинтуитивно и направо невъзможно, защото емоциите избуяват у наранената душа и самолюбие на съпругата, но е малко като в принципа на хомеопатията - подобно се лекува с подобно. Него любовницата го държи с хубави неща, няма как съпругата да го задържи с лоши, включително да играе на струната на вината и децата. Мъжът и без това е в защитна позиция спрямо жена си, не трябва тази позиция да се задълбочава, защото така съпругата го отблъсква от себе си още повече, а връзката между мъжа и любовницата още повече се аздравява и ги прави съюзници в борбата за общо щастие и срещу съпругата, която иска всичко да заграби и да попречи на пламенната им всепоглъщаща любов, която те са чакали цял живот.

# 878
  • София
Започваме да я тормозим. Запознаваме се с нея, контактуваме - нека се почувства гадно. С подходящите реплики де. Дразним я колко обичаме съпруга, как правим секс с него и какви планове имаме. Пишем анонимни смс-и от сорта - мъжа ти ще разбере - ако има такъв. Ако не - търсим слабото й място и там атакуваме. Въобще много зависи - но според мен има начини да я накараш да се отдръпне...НО само ако имаш сили за това, щото не ми се вярва...лично аз де.

Ами и ако тя започне да ти разправя колко й е хубаво с твоя мъж, какво правиш ти тогава?  newsm78 newsm78

# 879
Еееееее, виж - това са начини - ако искаш да запазиш мъжа си и да оправиш нещата вероятно - тоест разкарваш нея, за да останеш ти. Ако вече е ясно, че тя му е явна любовница - мисля - няма какво да го обсъждаме.

Анди - да натириш носа на любовницата може да стане фино, без да се разбере как точно - без мъжа да разбере  Wink

# 880
  • София
Вили, ако целта ти е да натириш конкретно тази любовница, може да спечелиш битката, но ще изгубиш войната! Ти всъщност, какво искаш - да махнеш любовницата или да си върнеш мъжа? Това е един въпрос с два отговора, които изискват коренно противоположни стратегии. Може да разкараш точно тази любовница, но това не означава, че мъжът ти ще се върне при теб. Той може и физически да е при теб, но е важно умът му къде е, дали те обича и дали ти вярва, дали те вижда до себе си занапред. Ако го настроиш срещу себе си с обвинания, цупене, демонстриране колко си наранена, освен да засилиш чувството му за гузност и защита, друго няма да направиш. Ако не те напусне заради тази любовница, ще е заради следващата, а може и без любовница да си тръгне (според мен дори последното е най-страшно).

# 881
  • София
Вили, ако целта ти е да натириш конкретно тази любовница, може да спечелиш битката, но ще изгубиш войната! Ти всъщност, какво искаш - да махнеш любовницата или да си върнеш мъжа? Това е един въпрос с два отговора, които изискват коренно противоположни стратегии. Може да разкараш точно тази любовница, но това не означава, че мъжът ти ще се върне при теб. Той може и физически да е при теб, но е важно умът му къде е, дали те обича и дали ти вярва, дали те вижда до себе си занапред. Ако го настроиш срещу себе си с обвинания, цупене, демонстриране колко си наранена, освен да засилиш чувството му за гузност и защита, друго няма да направиш. Ако не те напусне заради тази любовница, ще е заради следващата, а може и без любовница да си тръгне (според мен дори последното е най-страшно).

Ами за какво е това старание и усилия тогава, той така и така ще си тръгне някой ден  Mr. Green Mr. Green

# 882
  • София
Не знаем дали ще си тръгне някой ден, но с лошо държание със сигурност се покачва вероятността да си тръгне скоро. Ако жената е готова на раздяла, то няма нужда да го връща назад, достатъчно е тя да му събере багажа.

# 883

В предния си пост ясно написах, че това не е за всеки – не е и за мен.
Аз бих изпаднала в истерия, бих бесняла и обиждала – бих го изгонила. На първо четене. После...не знам после. Но не съм способна да играя дотолкова – че да съм мила с него – ако сърцето ми се къса от болка.
НО пък знам жени, чиято любов – позволява и такива игри.

# 884
  • София
Не любовта го позволява, а способността на човек да се контролира въпреки обстоятелствата. Някои успяват да го направят, други - не. Но това не компрометира качествата на стратегията сама по себе си, а изпълнението от отделния човек.

Общи условия

Активация на акаунт