Как се обезоръжава любовница?

• 95 548
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 885
Не любовта го позволява, а способността на човек да се контролира въпреки обстоятелствата. Някои успяват да го направят, други - не. Но това не компрометира качествата на стратегията сама по себе си, а изпълнението от отделния човек.

ООо, напротив! Има толкова различни любови...

# 886
  • Galaxy 13197853088
колко?

# 887
  • Насред хаоса
аз казах, ама никой не слуша! Хайде, от мен да мине, казвам го на прИмоция за последно Flutter-  любовница се обезоръжава с добро отношение към мъжа. В никакъв случай да не се започва война с любовницата, защото мъжът тръгва да я защитава, защото е влюбен в нея и не мисли трезво! Ако жената съумее, да потисне негативните емоции като бяс, ревност, желание да удуши любовницата, да не се цупи на мъжа си за всичко, да не вдига скандали, а да се опита да го прикотка с оръжията на любовницата - съблазън, ведро настроение, дори леко предизвикване на ревност от страна на съпруга. Сега, ясно е, че всичко това изглежда ужасно нелогично, неинтуитивно и направо невъзможно, защото емоциите избуяват у наранената душа и самолюбие на съпругата, но е малко като в принципа на хомеопатията - подобно се лекува с подобно. Него любовницата го държи с хубави неща, няма как съпругата да го задържи с лоши, включително да играе на струната на вината и децата. Мъжът и без това е в защитна позиция спрямо жена си, не трябва тази позиция да се задълбочава, защото така съпругата го отблъсква от себе си още повече, а връзката между мъжа и любовницата още повече се аздравява и ги прави съюзници в борбата за общо щастие и срещу съпругата, която иска всичко да заграби и да попречи на пламенната им всепоглъщаща любов, която те са чакали цял живот.
Shocked Анди! Това ти ли си? Къде отиде бойният ти дух и призивите за бой с тояга насред мегданЯ?  newsm78 Още малко и в хамака да го турнем, милият, и да му веем с ветрило на подпалената от собствените му дивотии главица. Я с ветрилото, я с дръжката на ветрилото.

# 888
  • София
Що, бе, боят насред мегданя много ми харесва като вариант, но при условие, че родата на жената след това е готова да й помогне, а не да я оставя да се справя сама с работа и деца!  Laughing Но май е важало за едни други мъже, дето са издържали на бой в пряк и преносен смисъл! Днешните са много изнежени и инфантилни в сравнение с мъжете от предишните поколения. Нашенските пък, съвсем са безпомощни, защото хем преходът ги посмачка, хем жените станаха твърде самостоятелни и инициативни, дори агресивни. На всичко отгоре жените не чакат мъжете да ги харесат и да поемат инициативата, а сами се заемат. Изобщо, нещо са се обърнали нещата и вече не мъжете ухажват жените и се бият за една жена, а жените ухажват мъжете и се бият за един мъж. Съжалявам, че го казвам, ама...

# 889
Добре де, при завъдена любовница то семейството само по себе си като такова терминологично се поразпада-няма как. Вероятно има преборили подобна криза семейства, но трудно някой може да ме убеди че макар и простили нещата между двама души могат да бъдат все същите като преде.
Та, завъдилият любовник*любовница не дава ли императивно и правото на другия да го направи без да има последици за него. Щото някак ми се чини че баш прелюбодееца няма да е много съгласен да го урогатят официално.

# 890
Добре де, при завъдена любовница то семейството само по себе си като такова терминологично се поразпада-няма как. Вероятно има преборили подобна криза семейства, но трудно някой може да ме убеди че макар и простили нещата между двама души могат да бъдат все същите като преде.
Та, завъдилият любовник*любовница не дава ли императивно и правото на другия да го направи без да има последици за него. Щото някак ми се чини че баш прелюбодееца няма да е много съгласен да го урогатят официално.

Не  Peace
Ако съпругата изневери след изневяра на мъжа си - той ще каже - е нали ти беше гадно аз като го направих, нали аз се покаях - как можа сега ти да го направиш...тоест пак ще има проблеми.
Вероятно съпругата така ще се почувства отмъстена някак, ама надали е добра идея...

# 891

Колкот и хора  Peace  Wink
За мен едно може да е неприемливо за брака - за теб друго, за Анди трето и тн.

# 892
Kasidy, зависи, не всички хора са еднакви.
За едни, изневярата е края на всичко. За други има по-важни неща и се стремят да запазят семейството си.
За мен биха били важни и мотивите и защо точно се е прибягнало до изневяра.

# 893
Въобще не ми пука за мотивите... честно  Embarassed

# 894
Въобще не ми пука за мотивите... честно  Embarassed

Ами на мен ми пука и ми е важно. Дали ей така от скука е изчукал някоя или има някакво друго оправдание. ) не мисля че е все едно.

# 895
  • София
Е, какво толкова да му слушам на мотивите, като най-вероятно ще ми изтропа същото, каквото и повечето мъже - че се е чувствал сам, изоставен, неразбан, неприласкан, вечно критикуван, недооценен...

Мирама, става въпрос за любовница, не за инцидентна забежка по тъмно! С любовницата нещата не са само чук и бег, и дори името й да не запомни.  Peace

# 896
Знае ли човек, може пък да ме изненада с изобретателност. ))))

# 897
Анди, изразявай се по точно защото звучи объркващо.
Любовница се обезоръжава като настроиш съпруга си против нея.
Например, че той е временно явление в живота му, че го използва само за развлечение, че се опитва да съсипе живота му, че след време ще го изостави, че не ги свързва нищо освен преходни неща, че го използва за запълване на времето, че не му подхожда / по- млада, по- хубава от него/. При случай, че си запозната с част от миналото й, може също да го използваш.

# 898

Любовница се обезоръжава като настроиш съпруга си против нея.

О, аз съветвам да не рискувате с това. Понякога има тотално обратен ефект. Wink Peace

# 899
И как ще стане това настройване с-у любовницата?
Тези приказки какво и как искала от него ми се струват пълна глупост...той мъжа едва ли е толкова заблуден. Пък и той също я ползва за забавление и развлечение...)

Общи условия

Активация на акаунт