Как се обезоръжава любовница?

• 95 504
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 945
  • Tам през Атлантическия океан

Като се обезоражи мЪжО  Mr. Green

Всичко почва от тях  Laughing т.е. нЕма мъж нема и либоВница  Twisted Evil Joy

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 23:59 от Desss

# 946
  • Italia

Като се обезоражи мЪжО  Mr. Green

Всичко почва от тях  Laughing т.е. нЕма мъж нема и либоВница  Twisted Evil Joy
Кастрацията е много крайна мярка  Joy

# 947
Пускам темата повече на шега,отколкото с очаквания за точни рецепти как се разкарва друга жена от връзката.Нямам личен мотив,но темата за любовниците е винаги актуална,а и никой не е застрахован,затова ще ми е интересно да прочета мнения кой как се е справил,или би се справил с другата жена (такава,която подържа дълга връзка с любимият ви) Simple Smile

Не съм много сигурна, но мисля, че ако изриташ неверника и й го оставиш все за нея, а след това си заживееш живота, би се справила с два проблема наведнъж...

# 948
  • София
Единственият проблем е материален в тази конфигурация. Неверникът да оставя всички активи на законната половинка и да хуква където му видят очите. Да видим дали другата/другият ще го искат по един гол. Щото, ако е голяма любов, на нея паре й не требат - един гол стига!

# 949
  • Tам през Атлантическия океан
Единственият проблем е материален в тази конфигурация. Неверникът да оставя всички активи на законната половинка и да хуква където му видят очите. Да видим дали другата/другият ще го искат по един гол. Щото, ако е голяма любов, на нея паре й не требат - един гол стига!
Peace

Именно  Grinning

# 950

Но има мъже, които са доста способни и пак ще се оправят финансово , дори и къщи и коли да оставят. Така,че това не важи.

# 951
  • София
За съжаление такива мъже са рядкост Според мен оставят, защото са достатъчно сигурни в способностите си и до някаква степен лоялни и изпълняват дълга си към бившето вече семейство.

# 952
За съжаление такива мъже са рядкост Според мен оставят, защото са достатъчно сигурни в способностите си и до някаква степен лоялни и изпълняват дълга си към бившето вече семейство.

Ами има доста лоялни, има и такива които въпреки, че не се чувстват много добре до половинките си, пак са с тях, било заради деца и т.н.

# 953
  • Другата България

Ами има доста лоялни, има и такива които въпреки, че не се чувстват много добре до половинките си, пак са с тях, било заради деца и т.н.

Аааа, само такива не ми ги говори, щото това е най-удобното, банално и вече изтъркано извинение от насран мъж, който не иска да напусне семейното ложе поради факта, че там му е удобно и сигурно.Лоялност??Наистина си малка още и не си се сблъсквала /дано и не ти се налага/ с такива "лоялни" мъже, но по-голяма лъжа от " ах, аз те обичам, държа на теб, искам  да сме заедно, ама децата...." Sick smile3513 няма, вервай ми.
За едно дете кое е по-добре според теб? Да вижда родителите си щастливи и обичащи се или нещастни и постоянно в конфликт? Или ще играете театър до....пенсионирането си?

# 954
Merri_An - има всякакви хора, приеми, че ти не познаваш такъв и не го приемаш. Тук не говорим за наличието на друга жена.

# 955
  • Другата България
Ами в тема за "друга жена " сме, най-логичното нещо е да си помисли човек това.
Да, знам че има всякакви хора и съм далеч от мисълта, че мнението ми е миродавно, но пък е от много наблюдения и малко собствен опит. Peace

# 956
Съсредоточете се върху обезоръжаването,моля!

# 957
  • Другата България
Щом молиш.......... Mr. Green
Единствения отговор който аз мога да дам е-трудно! bowuu

# 958
  • София
Не я ли обезоръжихме вече  Mr. Green Mr. Green

# 959
По новините говорят как шефа на ЦРУ подал оставка заради любовница. Евала на жената! Това си е точно фатална жена!

Общи условия

Активация на акаунт