Набор 93-и вече изкласи- 3

• 51 162
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
На нас 6-цата по немски от дипломата ни е нужна за кандидатстването, затова не ни се рискуваше.

Къде кандидатствате? Съучениците на дъщеря ми, които ще кандидатстват с биология и химия или с история масово избират немски или английски език заради балообразуването. На нас за чужбина ни трябва само общата диплома.

# 136
  • София
На нас 6-цата по немски от дипломата ни е нужна за кандидатстването, затова не ни се рискуваше.
Аз съм доволна от това, че му поискаха само да представи диплома, за да финализират приемането му, така че въпроса беше само да не го скъсат на матурите ( но тайно се надявам по БЕЛ поне 5 да е изкарал).

# 137
За сега - в БГ - СУ.

# 138
Дъщеря ми прогнозира оценка от БЕЛ между 5 и 5,50, като си е сложила едни "твърди" 8 точки на темата за езикови компетентности.

# 139
С това есе повечето на това се надяват.Над 5,50 ще са малко според мен , освен ако не променят скалата за оценяване .

# 140
  • София
Извинявайте за въпроса, но знаете ли кога е бала на пловдивската английска гимназия?

# 141
При нас днес започват баловете, а вали като из ведро. И е студено. Ох, дано до довечера малко да се изясни, да не разваля празника на децата. Дъщерята е на 28-ми, надявам се поне дотогава да се извали и да спре.
И аз това гледам.Топло няма да е,ама малко слънце да изгрее поне докато се събират и снимат.
Моята взе да мисли немислимото-чорапогащи под сандал.Много мрази да й е студено,милата  Laughing
На изпращането беше има-няма 13 градуса,а ние(и всички)бяхме подготвили едни голи гърбове и рамене.И предпоследния ден хукнахме като луди да обикаляме за по-плътен тоалет и обувки,та оттам сако,чанта...честно казано,не си спомням такива студени майски празници.
Нищо,това да им е най-големият дерт в живота!По вода ще им върви  Peace!

# 142
Дъщеря ми беше абитурентка 2007 -ма , тогава беше истински потоп, споко! Wink
А и ще им върви "по вода" на дечицата ! Peace

# 143
  • София
Моят син се обади преди малко и каза че матурата по английски била цитирам "Фасулска работа"

Дано наистина е била "фасулска"  Praynig
Къде е учил английския?

# 144
  • София
Моят син се обади преди малко и каза че матурата по английски била цитирам "Фасулска работа"

Дано наистина е била "фасулска"  Praynig
Къде е учил английския?
Основно в училище,(но не Първа и Втора английска), преди да се яви на Тойфел есента мина по 2 часа за всеки от модулите при преподавател който води курсове за подготовка за подобни изпити. Другото е книги, филми и игри за съжаление.

# 145
Синът ми се обади , английският бил "елементарен" , явно в сравнение с БЕЛ. Wink

# 146
  • София
Синът ми се обади , английският бил "елементарен" , явно в сравнение с БЕЛ. Wink
Може би понякога излишно се трвожим и от там подценяваме знанията и уменията им. Когато пристигна резултата от Тойфел (116) и се обадих на сина ми  за да му го кажа отговора беше- "ами умрях от студ в залата и ми се спеше".

# 147
Синът ми взе CAE  с  А , но това не му гарантира отлична матура по английски език , ще видим.
Но определено му е лесно по английски, така казва, затова и тази матура си избра.

# 148
И моята дъщеря се обади.Доволна е от матурата по немски.Започнали чак в 9.30,защото в училището имало само два касетофона ,които ги пренасяли от стая в стая,а първото упражнение е за слушане.Да бяха казали да им занесем някой и друг касетофон.

# 149
ужас, каква мизерия , дано на мойто дете да се чува добре и да има достатъчно техника, защото е на матура по френски

Общи условия

Активация на акаунт