Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 386
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, по моите изчисления (диплома 5.10) се получи 1.7 , според вас дали ще ми стигне за архитектура в техническия във Виена?

# 376
  • София
Здравейте, по моите изчисления (диплома 5.10) се получи 1.7 , според вас дали ще ми стигне за архитектура в техническия във Виена?

Не съм убедена, че тази формула важи и за Австрия  newsm78.

# 377
  • София

Моята дъщеря също се е насочила към архитектура във Виена. Доколкото знам е свободен университет. Приемат всички, които отговарят на определени условия, а диплома 5,10 със сигурност е от тях. Кандидатства се до 1 септември и засега не сме се притеснили за срокове. И аз не съм убедена за формулата дали важи за Австрия, но това не е от голямо значение.

# 378
Ива, като са ни еднакви дипломите, дано и нас като вас да ни приемат, където желаем Laughing

# 379
А да попитаомв кога и къде мога да намеря статистика за матурите през 2012 като цяло, средностатистически резултат по всяка и т.н.

# 380
  • София
Ива, като са ни еднакви дипломите, дано и нас като вас да ни приемат, където желаем Laughing

Ще ви приемат, обзалагам се Wink. Единствено за най-престижните уни-та по медицина е необходим успех 1-1.1, за Психология е около 1.1, а за останалите специалности (включително право  Wink) Numerus Clausus e доста по-голямо число  Hug.

# 381
Чул те Господ. Дъщеря ми иска право. Точно същото ни обясниха за приема - че психология по-трудно се влиза, но по-лесно се изкарва, отколкото право.

А за Шотландия знае ли някой дали трябва да се въвеждат сега оценките от матури в UCAS, или направо след дипломите?

# 382
  • UK
А за Шотландия знае ли някой дали трябва да се въвеждат сега оценките от матури в UCAS, или направо след дипломите?

Мисля, че вече не могат да се променят оценките в UCAS, направо се праща копие от дипломата на университета.

# 383
  • UK
Извинявам се за двойния пост:

http://www.dnes.bg/obrazovanie/2012/06/11/edva-5-shestici-na-mat … -12-i-klas.161025

Ако това е вярно, то две от тези пълни шестици са в моето училище.  Mr. Green

# 384
И аз си споделям радостта  Simple Smile
5,99 - БЕЛ
5,86 - АЕ. По- ниския резултат по АЕ си обясняваме с това, че се беше отчаяла здраво след БЕЛ. Мислеше, че се е провалила.
 Уф, и това мина.  Whistling
 Браво за чудесните резултати на децата ни!!! Сега успех в кандидатстването !!!

# 385
  • София
И аз си споделям радостта  Simple Smile
5,99 - БЕЛ
5,86 - АЕ.

Браво! smile3501

Чудесен резултат! Успех и в бъдеще да ви радва с такива високи постижения!

# 386
  • Балчик
Ох, да ви се оплача как синът ми сам си създава проблеми.  ooooh!
БЕЛ - 5,71, АЕ - 6,00, Диплома: 5,95. Стига му за навсякъде.
ОБАЧЕ той смята, че ЛИС му е оценено много ниско и е бесен. В къщи обстановката е като насред Бейрут. Крещи, вика, удря вратите.... Не мога да го успокоя. Държи да си види работата и - забележете! - да иска обяснение. Щял да стигне до министъра, аз не мога да ми попреча, защото вече бил пълнолетен...
Кажете какво да го правя.
Някой знае ли къде могат да се видят проклетите съчинения?
Питах е МОН, те ме пратиха към РИО, откъдето ми отговориха, че резултатите още не били излезли  Shocked  ooooh!  ooooh!  ooooh! .... Голяма "оправия"...
Та... приемам всякакви съвети и информация...  
Confused

Ще има 3 дневен срок да си види работата, след като бъде получена в училището. Звънете и питайте там. Но не очаквайте чудеса. Досега, колкото години се провеждат матурите не съм видяла нито една рецензия. Само точки и оценка. Нищо не можеш да разбереш за какво са ти отнели или дали точки. И освен това и зад министъра да отиде- оценката от матурите е окончателна.

Поздравления за всички, чудесни деца имате.    bouquet Аз имам още доста години да изживея повторно това вълнение, а големият ми син завърши преди 3 г, така че знам какво е.
С нетърпение очаквам утре да видя оценките на моите ученици обаче.

# 387
И аз да кажа за резултатите на моя син: по БЕЛ 5,75
                                                                по математика 5,98
Доволна съм и съвсем малко ме е яд ,че по математика не му достигат 2 стотни за пълна шестица. Grinning
Успех и късмет на всички в кандидат-студентските приеми !

# 388
 thumbsup thumbsup
Поздравления за сина ти, само успехи занапред.

Момичета, искам тук да похваля и още едно дете - приятелката на дъщеря ми. Казва се Гергана.  Ние от сърце се радваме на успехите й, затова искам да споделя. Тази година тя е обявена за първенец на випуска, в националния отбор по физика е, с оценки 6,00 и от двете матури /БЕЛ и физика/. Доколкото знам, спечели пълна стипендия за обучение в Германия, което е и мечтата й - молекулярна физика или нещо подобно. Бащата на детето почина внезапно миналата година, но това сякаш още повече я мобилизира, така че за нас тя е истински герой  и си я обичаме Heart Eyes

# 389
Браво и на Гергана,нека има щастието да сбъдне мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт