Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 084
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
оф, мина и записването в СУ- официално вече е студентка, а сега  къде ще си пишем мили мами ?

# 691
Честито, mama69, каква специалност? Честито и на всички вече записали се и почиващи студенти! търпение на чакащите.... Peace

# 692
  • Пловдив
Ще си направите сега студентска тема - споко

# 693
политология- каквото и да означава , сега се чувствам странно, след като всичко е отминало- от спада на адреналина ще да е

# 694
И аз не знам точната дефиниция за тази наука, но е важно студентите да знаят Simple Smile
Студентска тема може да си направите и да си пишете редовно. Миналогодишните зрелостници си пишат редовно в тяхната.

# 695
  • Пловдив
Мой съученик завърши същата специалност, но в ПУ, обаче така и не започна работа по специалността, а и той самият май не беше много сигурен къде може да работи

# 696
къде е тази тема ? в порасналите ни деца ли ?

# 697
  • Пловдив
Тук в този подфорум може да си направите вече студентска тема

# 698
Може да давате предложения за заглавие на новата тема за нашите студенти,набор 93 и техните родители.

# 699
# 700
мерси , даже вече се записах с въпрос

# 701
Не помня дали споделях, но да кажа, че съвсем на шега се явих на изпит в НБУ и съвсем на шега са ме приели на първо желание Право. Mr. Green Изобщо не очаквах.
Няма да се записвам, все още чакам резултати от чужбина за медицина. Praynig

# 702
  • В голямото море...Живот
Не помня дали споделях, но да кажа, че съвсем на шега се явих на изпит в НБУ и съвсем на шега са ме приели на първо желание Право. Mr. Green Изобщо не очаквах.
Няма да се записвам, все още чакам резултати от чужбина за медицина. Praynig

Който може го може. Браво!

# 703
Нищо против НБУ,но мой познат 3 курс ,същата специалност,каза,че понеже правото е една от най-скъпите специалности в НБУ и желаещите студенти да я учат там са в пъти по-малко от тези в СУ ,ЮЗУ,ВТУ и ПУ ,да не кажа дори най-скъпата всеки,който я запише като първо желание го приемат.

# 704
  • София
Женя, българинът не обича да плаща и затова е недоверчив към всичко частно. Истина е, че по тази причина кандидатите в НБУ са много по-малко от тези на други места, но това не означава, че придобитото образование е лошо. Дори ми вдъхва много повече доверие, отколкото да се учи право в университет без такива традиции (например в някой технически университет). Лично за мен е добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт