Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 412
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Дамен,утре къде ще гледаме резултатите?

# 316
 В сайта на МОМН ще търся аз. Ама съм на работа през деня, тъй че, ако излязат по- рано резултатите, няма как да разбера.

# 317
Пише, че ще ги изкарат след 18ч. По-рано едва ли, според мен. Предишни година ден-два преди резултатите да излязат, имаше някакви обобщения за целия випуск - колко 6-ци, какъв процент 2-ки, по-високи, по-ниски оценки от предишната година. Сега - пълна тишина. Да не би да не са готови и да вземат да ги забавят  newsm78

# 318
  • Бургас
На 7 клас също казаха след 18ч,а ги пуснаха към 16ч.След два часа излезе и статистиката.
Усещам как сме заедно в понеделник.Моето магаре е супер спокойно,а мен сън не ме лови.

# 319
Усещам как сме заедно в понеделник.Моето магаре е супер спокойно,а мен сън не ме лови.
И мен още не ме вълнува, но утре със сигурност ще притеперя.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green А майка ми само разпитва, притеснява се.. Whistling

# 320
  • София
Да попитам, някой наясно ли е, утре резултатите като точки ли ще излязат или като оценки?

# 321
Като оценки, струва ми се. Пък после имаха някакъв срок, в който могат да си ги видят и да разберат на кое колко точки имат. След 7-ми клас излизат като оценки.

# 322
Според мен ще излязат като оценки. След 7ми клас, когато кандидатствах, си спомням, че пак беше така. Thinking

# 323
Излизат като оценки. Отдолу ще видите и точките. Ако искате да видите самата работа с рецензията на проверителите, отивате на място. Айде да видим утре колко доволни и колко недоволни ще има... Thinking

# 324
Къде е това "на място", където се ходи ? Преди време дъщеря ми искаше да си види работата от една олимпиада по БЕЛ, ходи до инспектората / Шумен/ , а там дали всичко от себе си да я убедят, че това е дълга и протяжна процедура, т.е. да я откажат.
Успяха да я откажат  Confused

# 325
Успех на всички зрелостници днес с резултатите,а те вече за са излезнали : http://rezultati.zamaturite.bg/

# 326
Наистина вече са излезли Simple Smile Моята ученичка 5.46 по БЕЛ и 76 точки. Ами....доволна съм! Simple Smile можеше и по-добре, естествено, но напълно я удовлетворява за нейното желание в университета.
П.П. Само една точка не е стигнала за отличен, но....карай, и така е добре Wink Споделете, бе, хора, да се ориентирам в обстановката, че тази година с този нов формат..... Whistling

# 327
  • Варна
Ние сме доволни от резултатите. Ще успее да покрие изискванията на Глазгоу. Остава да получи дипломата и да им я прати за да получи потвърждение  Peace

# 328
  • София
Успех на всички зрелостници днес с резултатите,а те вече за са излезнали : http://rezultati.zamaturite.bg/
Много мерси, успокоих вече младежа,който се беще шашнал, като никога досега. newsm51
5,01(68т)- БЕЛ - за човек ме прочел изцяло нито едно от задължителните произведения и не ходил на курсове по БЕЛ е добре.
5,86(90т)- по английски- предполагам е защото пише с левия си крак.
За Ротердам няма изисквания за успех от матурата, а само представена диплома ( това след събеседване с представител на университета и прогнозна матура) така че вече с това свършихме, сега остава финансирането на мероприятието.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 10:50 от az_pak_az

# 329
......

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 11:33 от zhenya93

Общи условия

Активация на акаунт