Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 400
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Oх, 5.75 по БЕЛ и 5.65 по АЕ
Очаквах повече.

# 331
  • София
Успех на всички зрелостници днес с резултатите,а те вече за са излезнали : http://rezultati.zamaturite.bg/

Благодаря за информацията!   bouquet

Доволни сме. Не са отлични, но нас оценки над 5 са ни напълно достатъчни.  Grinning  

# 332
Дъщерята има 5,51 по БЕЛ и 4,49 по английски.
Би трябвало да и стигне при условие,че всичко друго и е шестици.

# 333
5,85 по БЕЛ и 5,64 по немски за дъщерята. Много е доволна. Аз лично очаквах по немски по-висока оценка, отколкото по БЕЛ, ама явно слушането...  Покриваме изискванията за Шотландия с много отгоре, ама нали чакаме за Немско, та ще видим.

# 334
  • Варна
И моят не е ходил на уроци. По  БЕЛ- 5.45, беше писал само една страничка на ЛИС -а. По английски - 5.90 .Много съм горда с него  newsm44 Трябваше ни 5.40 средна оценка за да му стигне дипломатал Така ,че се е справил повече от добре . Браво и на другите дечица от темата , много са ни умнички всички  newsm51

# 335
  • София
5,85 по БЕЛ и 5,64 по немски за дъщерята. Много е доволна. Аз лично очаквах по немски по-висока оценка, отколкото по БЕЛ, ама явно слушането...  Покриваме изискванията за Шотландия с много отгоре, ама нали чакаме за Немско, та ще видим.

За Немско - спокойно. При диплома над 5 - приемат където иска. Голямо напрежение беше с каката. Там всичко беше 5,92- 5,97 и треперихме за всяка стотна. После се оказаха излишни нерви.  Wink

# 336
  • София - Варна
5.32 по БЕ и 5.71 по АЕ. Толкова му трябва за Кардиф /най-много иска там/ за строително инженерство.

# 337
а има ли някъде обобщени резултати - статистики  ?

# 338
Ох, да ви се оплача как синът ми сам си създава проблеми.  ooooh!
БЕЛ - 5,71, АЕ - 6,00, Диплома: 5,95. Стига му за навсякъде.
ОБАЧЕ той смята, че ЛИС му е оценено много ниско и е бесен. В къщи обстановката е като насред Бейрут. Крещи, вика, удря вратите.... Не мога да го успокоя. Държи да си види работата и - забележете! - да иска обяснение. Щял да стигне до министъра, аз не мога да ми попреча, защото вече бил пълнолетен...
Кажете какво да го правя.
Някой знае ли къде могат да се видят проклетите съчинения?
Питах е МОН, те ме пратиха към РИО, откъдето ми отговориха, че резултатите още не били излезли  Shocked  ooooh!  ooooh!  ooooh! .... Голяма "оправия"...
Та... приемам всякакви съвети и информация... 
Confused

# 339
  • София
БЕЛ 5.86, НЕ 5.38   Rolling Eyes

Очаквах повече по немски, но предвид че тази оценка няма никакво значение, пак съм доволна!
Браво за оценките на всички форумски деца thumbsup

Успех по пътя напред!

# 340
  • Бургас
Да се отчета и аз.
Немски-5.64
БЕЛ-5.79
Яд го е,че няма повече на немския.Има 6 точки от теста.
Дори и така сме довоолни.Дипломата му е висока и ще стигне за Германия.

# 341
Пролетната Фея, ако знаеш колко ми е познато.  Laughing Но за изпита по математика след 7 клас. Вика, плака, ужас. Ходихме да видим работата и само повтаряше-не разбирам защо са ми взели точки  #Cussing out. Жената ,която беше там в чудо се видя, само вдига рамене.
Много неприятна ситуация.
Успех!

# 342
Само на мен ли не ми отваря тоя сайт ?  #Cussing out

# 343
  • София
Само на мен ли не ми отваря тоя сайт ?  #Cussing out
Не просто вече заби.

# 344
  • София
... Има 6 точки от теста.

Как разбра? Има ли начин да се видят подробно частите? Или ходихте на място? Оценката ѝ по БЕЛ е по-ниска от очакванията и се чудя от къде идва? Едва ли ще се разправяме, но ми е любопитно.

Сайтът вече не се отваря. От 1/2 час се опитвам да помогна на приятелката ѝ да си види оценките.

Общи условия

Активация на акаунт