Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 409
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Гледам, пуснали се още един линк в сайта на МОМН, но и двата не се отварят. На мен ми каза една учителка, че ще имат някакъв тридневен срок, в който могат да видят работите си в своето училище. Ама дали е така и откога тече, нямам идея.
И на мен ми е любопитно какво е станало по немски, като цяло оценките май са по-ниски от очакваното. Явно са били по-високи изискванията на съчиненията. Тя си видя 8 грешки на въпросите от слушането, но останалите 10 точки откъде е загубила newsm78
Ако вярно пресмятам, дипломата й ще е 5,91.

# 346
  • София
Браво на децата!

Irenapleven, с тази диплома нямате никакъв проблем за Германия (немска оценка 1.1)- ще ви класират по Abiturbestenquote  Hug.

# 347
Браво на децата!

Irenapleven, с тази диплома нямате никакъв проблем за Германия (немска оценка 1.1)- ще ви класират по Abiturbestenquote  Hug.

Дано! Нали още не е минало кандидатстването и треската си ме тресе.

Успех на всички форумски деца!

# 348
БЕЛ - 5,70
Философия - 5,84
Нямам право да не се радвам.  Crazy Crazy Crazy

# 349
Сега отварят ли ви се сайтовете с резултатите ?
Аз от 1 час не мога да влезна и вече искам да знам, ама на, уча се на търпение  Laughing .

# 350
Разочарована съм от матурата по биология

Биология и здравно образование
  74.00 точки
Много добър (5.35)

очаквах повече  Sad

# 351
 нищо не се отваря  #Cussing out

# 352
Някой питаше за статистика за ДЗИ. Няма, само няколко думи тук: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=915996

# 353
  • Варна
Нищо ново под слънцето за поредна година. Всеки път системата не издържа на наплива и се срива .

# 354
  • Бургас
Браво на децата!

Дано! Нали още не е минало кандидатстването и треската си ме тресе.

Успех на всички форумски деца!

Ива,пресмятам на моя 5.89.Това колко горе-долу е немска диплома? Иска да учи медицина.Има и С1.Имаш ли представа на стойността и в немски вариант?

# 355
  • София
Slavka, oколо 1,1 немска оценка е. Имаме приятелско дете, което е 3-ти курс медицина. Приеха я с диплома около 5,50-5,60. Няма да имате проблем с кандидатстването.

Скрит текст:
Ще повярвате ли, че зимата вече оперира човек?  Shocked  това е 5 или 6 семестър.  Rolling Eyes

# 356
  • Burgas, Bulgaria
Много съм доволна-БЕЛ-6.00  НЕ-5.84.И ние сме се запътили към Германия-медицина.Смятам,че ще влезе безпроблемно.Поздравявам всички деца,а също и майките им ,че напрежението си беше голямо.

# 357
Ехаа, умни дечица. Ние сме 5,93 по математика и 5,60 по БЕЛ

# 358
  • Бургас
Благодаря за отговорите!

Браво на децата! Grinning
Умни и трудолюбиви са ни децата.Успех им желая от сърце!

# 359
Браво на всички деца! Резултатите са много добри. Пожелавам на всички успех по пътя, който са си избрали!

Общи условия

Активация на акаунт