Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря от името на Гери, тя го заслужава!

# 391
Нещо за дипломите знае ли се ? Кога ще са готови приблизително ?

# 392
Утре мога да попитам за дипломите, защото ни извикват да ги подписваме, но не знам дали ще ги дават утре... Thinking
Вчера в еуфорията забравих да поздравя всички за резултатите!   bouquet Успех и с другите изпити!   bouquet

# 393
  • София
А това подписване на дипломи всички ли го правят?

# 394
Мисля, че да. Wink

# 395
  • София
Мисля, че да. Wink

Чак сега се усетих, че сигурно това е подпис върху самия документ.  newsm78  Ще го подпише при получаването на дипломата. И без това ще я получи по-късно в канцеларията.

# 396
как се справихте с проблема за европейска здравна карта и колко време ви казаха да чакате?

# 397
Първо да кажа,че и ние сме се представили добре-5,83 и 5,71 приблизително(нямам ги в момента пред себе си) и да поздравя форумските деца за блестящите резултати.
Не знам за бюрокрацията за следване в чужбина,но вече съм отвратена от кандидатстването в БГ,а къде сме още.
За да не ходим като шантави по градовете да подаваме документите лично,има едни учебни центрове,които-срещу заплащне-го правят вместо тебе.В смисъл,имат договор с определени ВУЗове и вместо тях приемат документите на децата за кандидат-студентските изпити.Чудо голямо:да сравнят едни дипломи и лични карти и да вземат платежните.
Днес се обаждам в МУ Варна,насреща отегчено "Да",все едно мърдата си е у дома.Питам имат ли договор с учебен център,за да не ходя до Варна и още няколко градове като наказана.Тая не само че не е чувала за подобно улеснение да ни вземат парите,ами и се чуди добре ли съм да си дам да ми снима личните документи на детето "някаква" си фирма.Добре де,в МУ няма ли да вземат копия от същите документи?И не е ли възможно да помислят мъъъничко,та да улеснят и уважат кандидатите си,благодарение на които имат къде да дремят през деня?Получавам отегчен отговор"това си е Ваш проблем".
И като помислиш,права е.Ние си пращаме децата при тях.Я да им намалеят кандидатите и да почнат да ги режат,ще тръгнат циркове да правят по градовете за да се промотират.
Ама какво да я правя моята,като (засега) не иска да учи в чужбина.На нейните години абсурд да заседна тука.

# 398
Нещо за дипломите знае ли се ? Кога ще са готови приблизително ?
Към 20 юни ще бъдат готови.

# 399
  • Варна
И в училището на моя син ще ги раздават на 20-ти.

# 400
Сега се върнах назад да чета темата, аз също съм забравила да поздравя съфорумките и децата им с успешните матури. Така че го правя, макар и със закъснение - да са ви живи и здрави децата и все такива блестящи резултати и занапред!
В една група във ФБ има съвети какво да гледат зрелостниците в дипломата си, преди да я подпишат. Предполагам, че ще е полезно на всички, затова го копирам тук.

1.      Имената ви да са правилно изписани 2.      В графа „Гражданство” да е нанесено правилното ви гражданство (особено да внимават хора с чуждо или двойно гражданство!) 3.      В графа „Рождено място” да е нанесено истинското ви рождено населено място, а не това, в което живеете в момента 4.      Ако има предмети, които не сте имали през годините (например били сте освободени от спорт, карали сте профил математика и информатика, а не литуратура и история), МНОГО внимавайте срещу тези предмети да е написан минус, а не да е оставено празно поле!! 5.      Не забравяйте да се подпишете!

Който се интересува повече - групата е за помощ при кандидатстване в Германия:
http://www.facebook.com/#!/groups/256788891047529/doc/265527286840356/

# 401
  • Бургас
Ирена,благодаря ти!  bouquet
Пак ми внесе светлинка както се казва. Grinning
Моят си общува с фирмата и не говори много с мен,а аз си оставам с притеснението.
Покрай бебето не мога да бъда толкова съпричастна,колкото ми се иска и вие много ми помагате с информация.

# 402
  • София
unadaptable, след резултатите пак ще си говорим. Колко ще минат през ситото на такава тема -отличниците ще са единици!!! И какъв ще бъде изводът  Mr. Green

unadaptable , отличниците действително са единици - само 5 !!! И какъв е изводът?!

# 403
unadaptable, след резултатите пак ще си говорим. Колко ще минат през ситото на такава тема -отличниците ще са единици!!! И какъв ще бъде изводът  Mr. Green

unadaptable , отличниците действително са единици - само 5 !!! И какъв е изводът?!

Твоят извод какъв е?

# 404
  • София
След масовите брожения около изпитите след 7-ми клас и около "поетическото безумие" на матурата, МОНМ би трябвало да си направи изводите. Ама надали  Mr. Green
Здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт