Набор 93-и вече изкласи- 3

• 50 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
И аз получих днес имейл ,че съм приета право в Хайделберг , а във вторник получих  положителен отговор от Бохум . Но предпочитам Хaйделберг .
Браво значи сте две.Моята дъщеря чака с нетърпение Франкфурт, че го познава града добре и се чувства добре в него и на 2 ро място е Хайделберг

# 631
block4o, в какъв срок трябва да се запише? В писмото за прием пише ли, че трябва да отиде лично в университета за записване или става с изпращане на документи по пощата?

Редактирам се, за да допълня, че въпросът ми е и към miss Smile, както и към всички други съфорумци, които са наясно Laughing

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 18:52 от irenapleven

# 632
Здравейте отново и аз да се похваля, бях приета в ПУ на първо класиране, но по второ желание. Сега излезе второто класиране и съм приета по първо желание биология и английски език (редовно).

Поздравления на всички приети студенти Simple Smile
Имам ли си тук колеги от ПУ-то? Heart Eyes

# 633
block4o, в какъв срок трябва да се запише? В писмото за прием пише ли, че трябва да отиде лично в университета за записване или става с изпращане на документи по пощата?

Редактирам се, за да допълня, че въпросът ми е и към miss Smile, както и към всички други съфорумци, които са наясно Laughing

Здравей Ирена,
До 3.09. е срока за записване и да трябва да лично.До седмица трябва да дойдат и по пощата документите.Започват на 15.10. поне така пише за Хайделберг.Миналата година на познати момичето получи в събота писмото и трябваше до понеделник да се запише .Платиха билета много скъпо и плюс още хотел излезна им колкото почти семестриалната такса.Дано съм била полезна

# 634
Благодаря ти. Точно заради това попитах, защото съм чувала, че в някои университети срокът бил буквално 2-3 дни след получаване на писмото.

# 635
Аз съм в ПУ-то,но с френска филология.

# 636
Аз съм в ПУ-то,но с френска филология.

Ейй няма значение, много се радвам  Hug. Въпросче, от Пловдив ли си? Защото аз съм от Благоевград и сега имам доста въпроси с това общежитие  ooooh!

# 637
От Пазарджик съм. Simple Smile

# 638
аз съм по-нетърпелива от дъщерята, седя и чакам пред компютъра резултати от СУ , а тя си спи, да имам спокойствието

# 639
  • София
аз съм по-нетърпелива от дъщерята, седя и чакам пред компютъра резултати от СУ , а тя си спи, да имам спокойствието

По информация от телефона на СУ, резултатите - чак след 13 часа. Нека си спи детето, че утре записването ще бъде голяма лудница.

Успех на всички кандидати за СУ  Hug

# 640
  • София
Привет на всички изнервени от чакането майчета! Hug

Включвам се да споделя добрата новина и при нас - синът ми е приет по първо желание -
 право в СУ!  newsm44

Най-после да си отдъхнем и ние от вълненията напоследък!
Сега предстои да си изтегли документите от УНСС, където също е приет право, ...и да се запише в университета.
Имаме ли колеги?

# 641
Честито на всички приети!

# 642
  • София
Поздравления за всички приети и успех на чакащите второ класиране!

И мен ме приеха на първо желание, като балът ми е значително по-висок от минималните и за трите специалности, за които кандидатствах, направо ми пораснаха криле  Heart Eyes
Дотук с ниското самочувствие, че като съм дърта, значи не ставам  Laughing

# 643
Честито на всички!
Желая успех в бъдеще!  Hug

# 644
  • София
Поздравления за всички приети и успех на чакащите второ класиране!

И мен ме приеха на първо желание, като балът ми е значително по-висок от минималните и за трите специалности, за които кандидатствах, направо ми пораснаха криле  Heart Eyes
Дотук с ниското самочувствие, че като съм дърта, значи не ставам  Laughing

След последното изречение надникнах в профила ти и видях годините. Шапка ти свалям, че си се решила!  Hug   И честито, че си успяла да се пребориш с младата конкуренция!   bouquet  Каква специалност избра?

Честито  на всички новоприети!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт