Как се става кучка?

• 43 898
  • 458
  •   1
Отговори
# 15
Crazy Поразена съм... а са ме осветлявали, че съм кучка, ама какво ли разбират...  Mr. Green
От връзка да скочиш на врата на някой не е никак, ама никак добра идея... И защо ти е точно той?

Ей затова пуснах тази тема.. но ме обвиниха че съм искал да обобщя глупостта на жените!!!  Laughing
Соте, знам я темата ти. Четох с интерес  Laughing. Не се включих, но принципно бих отговорила с да. Не е коректно зададен въпросът ти - считам, че здраво семейство не се разбива от трети.

# 16
Е, прости ми, че няма да ти съчувствам колко ти е болно заради това, че един мъж е предпочел да е верен на сериозната си приятелка пред това да овъргаля чаршафите с теб  Laughing

Ахъм, болно ми е. И всъщност този мъж се заигра с мен, не аз с него. Както вече стана ясно, мен не ме бива в тия игри. Явно не от желание да е верен на уж сериозната си приятелка, която крие и от другите.

# 17
b^s Симпатична си ми, харесва ми как разсъждаваш, но мисля, че този е загубена кауза, вече не си му интересна. Явно не си чак толкова опитна колкото ти се иска.  Wink
Не разбрах, какво толкова ти хареса в този мъж? Ако не беше проявил интерес ти щеше ли да го забележиш? Или просто ти е наранено егото? Ако е последното, давай директно, пък ако не откликне, поне ще знаеш, че си опитала.

Хах, изобщо дори не съм опитна в игричките, права си  Wink. Иначе го бях забелязала още преди няколко месеца, но бях обвързана така или иначе и не съм си занимавала главата с него. Егото ми е наранено, да. Аз бях директна, очаквах същото, а не размотаване и игри от детската градина.

Crazy Поразена съм... а са ме осветлявали, че съм кучка, ама какво ли разбират...  Mr. Green
От връзка да скочиш на врата на някой не е никак, ама никак добра идея... И защо ти е точно той?

На ничий врат не желая да скачам, исках да си прекарвам приятно. Последното, което искам в момента, е следващо обвързване. Защо той? Защото той реши да ми пуска стръв, да си играе... Като му се играе, да си поиграем де. Да види дали е хубаво... Crossing Arms

Ей затова пуснах тази тема.. но ме обвиниха че съм искал да обобщя глупостта на жените!!!  Laughing

Като си иска "семейството", да не се заиграва навън. Ако беше казал като пич закъде е, всичко щеше да е точно. Ама хем иска да боцне нещо навън, хем си трае и ме разиграва, хем после мен точно да ме е грижа за неговата приятелка... #Crazy За него ме беше грижа и бях пряма. И за нея да ме е грижа... А за мен кой да го е грижа?

# 18
Такава атака си му спретнала, че е хукнал панически да бяга.  Laughing
Решил да пофлиртува човекът, а ти главен герой на филма си го направила.  ooooh!
Подозирам, че и във Фейсбук те е включил, за да представи, че е с друга и да се откажеш сама.
Откажи се, хич не предприемай наказателни акции.
Нямаш потенциал за такива и пак ще си наранена.

# 19
  • София
Не му пускай бе жена. Само ще му направиш услуга. И ще си поредния трофей на колана му. Избий си го от главата - само игнор за този.

# 20
Решил да пофлиртува човекът, а ти главен герой на филма си го направила.  ooooh!
Подозирам, че и във Фейсбук те е включил, за да представи, че е с друга и да се откажеш сама.

Флирт е едно, свалка е друго. Щом и колежка е забелязала, че виси при мен и ме пита дали имало нещо, няма да е било безобиден флирт. Във Фейсбук по никакъв начин не е видно да има приятелка. Има снимка с 4 мацки от някакво парти преди 2 години, но нито една с приятелката си...  Whistling

# 21

Флирт е едно, свалка е друго. Щом и колежка е забелязала, че виси при мен и ме пита дали имало нещо, няма да е било безобиден флирт. Във Фейсбук по никакъв начин не е видно да има приятелка. Има снимка с 4 мацки от някакво парти преди 2 години, но нито една с приятелката си...  Whistling

Останах с впечатление, че само ти е заглеждал краката, обръщал ти е повече внимание, заговарял те е, закачки, комплименти, еднократна покана за по питие... Това си е флирт.

# 22

Останах с впечатление, че само ти е заглеждал краката, обръщал ти е повече внимание, заговарял те е, закачки, комплименти, еднократна покана за по питие... Това си е флирт.

Хващане на ръката, уж да ми гледал, по косата ме пипаше, уж да видел дали имам бели косми (на светлината на улични лампи по тъмно  Rolling Eyes )... Егати флирта, свалката какво ще да е тогава  newsm78 !

# 23

Хващане на ръката, уж да ми гледал, по косата ме пипаше, уж да видел дали имам бели косми (на светлината на улични лампи по тъмно  Rolling Eyes )... Егати флирта, свалката какво ще да е тогава  newsm78 !

Класика! Joy
Считай, че си му отмъстила на тоя селски Дон Жуан.  Joy

# 24
Цитат
Не му пускай бе жена. Само ще му направиш услуга. И ще си поредния трофей на колана му. Избий си го от главата - само игнор за този.
         Като чета той е този,който няма да и пусне PeaceА за игнор малко трудно ще стане,тук пак я е изпреварил.Евала на момчето,флирт не флирт държи си на приятелката Heart Eyes.Явно той е имал нужда от вдигане на"акциите"и авторката умело е паднала в капана!!!                                                                       

# 25
Цитат
         Като чета той е този,който няма да и пусне PeaceА за игнор малко трудно ще стане,тук пак я е изпреварил.Евала на момчето,флирт не флирт държи си на приятелката Heart Eyes.Явно той е имал нужда от вдигане на"акциите"и авторката умело е паднала в капана!!!                                                                       

Ще видим, ще видим Laughing Май ще се окаже нещо от сорта на "хем не искам да съм с нея, хем не ми стиска да я зарежа"... Иска му се да кривне на човека, но не се е научил как да си играе. Приятелката му дори и пред непознати обяснява за него, пък той от толкоз държане на нея - я крие ooooh! Хайде, хайде, всички сме имали хора, на които държим  Mr. Green И обикновено не ги крием, както и нямаме очи за чуждите крака при всеки удобен момент...

# 26
Е как така я крие,а ти от други хора разбра,че ще живеят заедно?Съжалявам,но мисля,че летиш на високо и ще паднеш с гръм и трясък.Наранена си и то много разбирам те,но намери друг начин за утеха!Лично мнение с което никак не си длъжна да се съобразиш Hug Забравих само да кажа"Да му се иска само да кривне е едно,да иска да я зареже е съвсем друго"

# 27
Е как така я крие,а ти от други хора разбра,че ще живеят заедно?Съжалявам,но мисля,че летиш на високо и ще паднеш с гръм и трясък.Наранена си и то много разбирам те,но намери друг начин за утеха!Лично мнение с което никак не си длъжна да се съобразиш Hug Забравих само да кажа"Да му се иска само да кривне е едно,да иска да я зареже е съвсем друго"

Разбрах, защото тя го е казала на някого, когото й пратих. За да разбера в кой точно филм се намирам. Тя го маркира във Фейсбук къде кога са били, той трие след нея...  Thinking

И, всъщност, аз исках най-вече да съм наясно. Нямах против и само да се изконсумираме взаимно, ама да не ми играе такива номерца. Като ще си играе, сега пък и на мен ми се прииска да си играя  Twisted Evil

# 28
Подозирам, че темата вече е удостоена с приз на едно определено място. Whistling

От Патка трудно се става Кучка  Grinning

Помпадур, внимателно подбирай изразните си средства, че ССФ тренира
за европейското тази година в дисциплина "Информирай модератор за норматив".  Joy

# 29
Абе вие жените сте много"интересни"!?В отговор на темата повечето жени малко или много сте си кучки по рождение а като чета постовете ти ти спадаш към това число така,че въпроса е уреден Simple Smile.b^s не знам ти не разбра ли,че човека не те иска какви са тия твоите илюзии не мога да разбера?А по повод изказването за игнора, ми как да игнорираш някои,който вече те е игнорирал?И понеже не ми се влиза в някакви безмислени и дълги спорове само имам да кажа,че такива съвети дава само човек които вече са го игнорирали.Беше ми много приятно да си побъбрим Simple SmileП.С-И в подкрепа на mima1977 мисля,че летиш мноооооого високо.

Общи условия

Активация на акаунт