Как се става кучка?

• 44 061
  • 458
  •   1
Отговори
# 150
Иииии продължавате с глупостите, но вие си знаете Mr. Green

# 151
Цитат
Смятам да го пренебрегвам, но да се държа съблазнително
Противоречиво е. И какво очакваш като резултат - той да се промени или да си изгризе ноктите от яд ?  Laughing Пък аз винаги се дразня когато някой каже, че жените не знаят какво искат....
Адекватно поведение може да е само пълен игнор и намиране на следващ обект според мен.

# 152
За мен истинската жена е тази, която умее да се държи адекватно в различни ситуации и съответно очаква мъжа до нея да има същото поведение.
Не може да си мъж с някакви уж дълбокомислени претенции и да очакваш, че като се държиш като пълен ръб, жена до теб с ухота ще си вдигне краката.
Никога малко кавалество и джентълменство не е вповече.
А защо една ИСТИНСКА жена се занимава с пълен ръб ???
Първо тя би имала достатъчно самоуважение, за да не се забърква с подобни и второ не би допуснала определено поведение. И най-накрая би си намерила подходящия джентълмен. От всяко дърво свирка не става.

То в началото не му пише на челото, че е идиот. Добре се представяше. Имаше леки отклонения, които реших, че мога да приема. Не са толкова грандиозни, а и реших, че са от индивидуалността му. Но от един повратен момент (на един празник, който не уважи) се скарахме и аз нанаправих крачка към сдобряването, при което той явно реши, че съм много лесна и започна да се държи по съвсем друг начин.
Иначе ръбовете ги разпознавам от пръв поглед, но този се разкри от втори, че и от трети.

# 153
За мен истинската жена е тази, която умее да се държи адекватно в различни ситуации и съответно очаква мъжа до нея да има същото поведение.
Не може да си мъж с някакви уж дълбокомислени претенции и да очакваш, че като се държиш като пълен ръб, жена до теб с ухота ще си вдигне краката.
Първо тя би имала достатъчно самоуважение, за да не се забърква с подобни и второ не би допуснала определено поведение. И най-накрая би си намерила подходящия джентълмен. От всяко дърво свирка не става.

То в началото не му пише на челото, че е идиот. Добре се представяше. Имаше леки отклонения, които реших, че мога да приема. Не са толкова грандиозни, а и реших, че са от индивидуалността му. Но от един повратен момент (на един празник, който не уважи) се скарахме и аз нанаправих крачка към сдобряването, при което той явно реши, че съм много лесна и започна да се държи по съвсем друг начин.
Иначе ръбовете ги разпознавам от пръв поглед, но този се разкри от втори, че и от трети.
Втори, трети... ок. Нали не сте вече женени с деца. Какъв е проблемът? Да не си вързана с нещо за него? Не ти харесва нещо си... ми хубаво, решаваш си можеш ли да търпиш това нещо или сбогом, адиос... Няма драма, няма отмъщение.

# 154
Цитат
Противоречиво е. И какво очакваш като резултат - той да се промени или да си изгризе ноктите от яд ?  Laughing Пък аз винаги се дразня когато някой каже, че жените не знаят какво искат....
Адекватно поведение може да е само пълен игнор и намиране на следващ обект според мен.

Искам да го е яд и да страда, ако е способен, де, защото май може да изпитва чувства само към себе си.
Игнорирането и другия обект е класика в жанра. С удоволствие възнамерявам  да я приложа на практика.
Но и някой друг закачлив поглед понякога мисля, че ще е уместен. Е, разбира се, без да се пресолява манджата.

# 155

Втори, трети... ок. Нали не сте вече женени с деца. Какъв е проблемът? Да не си вързана с нещо за него? Не ти харесва нещо си... ми хубаво, решаваш си можеш ли да търпиш това нещо или сбогом, адиос... Няма драма, няма отмъщение.
Ох, слава богу, не сме женени. Но е кофти, че сме колеги и всички знаеха за връзката ни. Умираше си от кеф да се фука с мен пред другите, пред приятелите си, пред семейството си. Ужас!

# 156
Цитат

Искам да го е яд и да страда, ако е способен, де, защото май може да изпитва чувства само към себе си.
Игнорирането и другия обект е класика в жанра. С удоволствие възнамерявам  да я приложа на практика.
Но и някой друг закачлив поглед понякога мисля, че ще е уместен. Е, разбира се, без да се пресолява манджата.
Ще ме прощаваш, може да прозвучи грубо. Но, защо по дяволите ще му хвърляш закачливи погледи - така за него ще си поредната тъпа патица и нищо повече, за какво да страда, че е загубил нещо ценно ли?

# 157
За връзка с колега се мисли предварително. После винаги има усложнения.
И да му е било кеф, ето, виждаш - нещата се променят. Може той да се е подразнил от твоята реакция за онзи неоценен празник.

# 158
. Може той да се е подразнил от твоята реакция за онзи неоценен празник.

Най-вероятно и я е отсвирил, нищо ново.

# 159
. Може той да се е подразнил от твоята реакция за онзи неоценен празник.

Най-вероятно и я е отсвирил.
Именно. Адекватно поведение и истинска жена  Joy Коя ли не мисли така за себе си  Joy

# 160
Цитат

И за мен няма смисъл от това, което планираш. Дръж се чисто колегиално - след като те е отсвирил, значи иска да сте просто колеги. Поне с поведението си това е показал => дай му, каквото иска. Дръж се така, както не очаква от теб - нито си наранена, злобна, заядлива, игнорираща напълно, нито пък миличка, готина, съблазняваща и не знам какво още там, както си се държала, когато сте си имали нещо. Покажи му, че не е в състояние с глупостите си да те трогне и манипулира. Дръж се с него така, както с всеки един друг колега или колежка. Ама абсолютно по същия начин, без намек за огорчение, отмъщение или свалки... И гледай какво става Mr. Green  Whistling
Няма да му хареса и ще почне да се чуди как да си върне вниманието и как пак да стане "специален" в очите ти, ако и да е само за да си начесва егото.

# 161
  Игнор и евентуално поздрав за Добър ден, щом е колега, за да не си и помисли пък - "Тази какво толкова се впрегна, явно и пука." Всичко друго е "вдигане на неговите акции и падане на твоите".

# 162
абсолютно по същия начин, без намек за огорчение, отмъщение или свалки... И гледай какво става Mr. Green  Whistling
Няма да му хареса и ще почне да се чуди как да си върне вниманието и как пак да стане "специален" в очите ти, ако и да е само за да си начесва егото.

А така, това е правилния начин. Значи знаеш много добре  какво да правиш ти, защо тогава питаш Laughing

# 163
Тъй... След като вече повече от седмица ми е трудно да осмисля случилото се и ми нагарча в устата, реших да споделя тук и да помоля за странично мнение или съвет.
......
Мисля, че можеш да питаш свекърва ми тя знае как се става кучка. Може го какво да се прави!
Писнало ми е от кучки, всеки ден виждам по някоя по улиците.
Не може ли да бъдем хора, стига сме обиждали незаслужено животните. Peace

# 164
Като минеш през няколко "кучкаря" накрая ставаш кучка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт