Как се става кучка?

• 44 063
  • 458
  •   1
Отговори
# 135
  • Насред хаоса
Инфантилно е да ровичкаш в главата на жена и да й броиш белите коси и ако искаш да си говориш с нея да я занимаваш с това как ходиш на зъболекар.
Имах едно гадже, на което като му казах веднъж, че ще си боядисвам косата, ме питаше всеки път, като бях с направена прическа "Пак ли съм се боядисвала?" Липсата на фантазия в масовия мъж все още не е спряла да ме озадачава.

А де! Laughing Питаше ме още дали съм си била боядисала косата междувременно, защото му се видяла по-тъмна в сравнение с последния път... newsm78 Дали лакът ми бил като камъчето на чехлите  #Crazy Че жените сме обръщали внимание на това... Гледаше ми чантата, питаше дали била на LV, все едно не е очевАдно, че не е... Явно си мисли, че по този начин оказва голямо внимание на жената срещу него. Rolling Eyes
tooth Ми дребнавичък си е човекът, кво сега.
По повод горния пост - една приятелка се накъдрила - тя е с доста права коса и няма начин да не се забележи. Отива после на среща с гаджето - същия дървеняк кат двамцата герои тук. Чакала тя, чакала да забележи нещо, нъцки. Накрая му казала *Не ти ли прави впечатление нещо в косата ми?* Оня я огледал оттук-оттам и се изцепил *Кво си се направила кат овца в главата?*  Crazy

# 136
  • Galaxy 13197853088
а в другата тема анатемосаха лъжеца ....

# 137
     b^s, ако правилно описваш посланията, трябва да изглеждаш като свенлива теменужка.  Grinning Усвои пърхането с мигли, изчервяването в подходящия момент и е готов. Като го вкараш в леглото, и някоя сълзичка на разкаяние можеш да пуснеш. От чувство за вина, че е обвързан. Ще има повод да те утеши пича, да те увери как случващото се между вас няма нищо общо с приятелката му и т.н.  Mr. Green

# 138
По повод горния пост - една приятелка се накъдрила - тя е с доста права коса и няма начин да не се забележи. Отива после на среща с гаджето - същия дървеняк кат двамцата герои тук. Чакала тя, чакала да забележи нещо, нъцки. Накрая му казала *Не ти ли прави впечатление нещо в косата ми?* Оня я огледал оттук-оттам и се изцепил *Кво си се направила кат овца в главата?*  Crazy
 hahaha Joy

Ей, значиии, пак стигнахте до недоклатени.  Tired

# 139
Мъжът е ловец по природа
Вярвайте си.
И всъщност е добре, че не всички вярват в това.
Просто по принцип лесните си ги предпочитате за краткотрайни връзки, но пък чак да бегате.  Stop 
Лично мнение: не ги харесвате, щото си мислите "щом е лесна с мен, ще е лесна и с другите" и точно това ви отблъсква. Само дето може би не се замисляте много за това.
Между впрочем има много мъже, които не са така нар. "ловци", защото се притесняват от неуспех или може би по-точно казано от отказ от страна на жената... Нещо такова.

# 140
А де! Laughing Питаше ме още дали съм си била боядисала косата междувременно, защото му се видяла по-тъмна в сравнение с последния път... newsm78 Дали лакът ми бил като камъчето на чехлите  #Crazy Че жените сме обръщали внимание на това... Гледаше ми чантата, питаше дали била на LV, все едно не е очевАдно, че не е... Явно си мисли, че по този начин оказва голямо внимание на жената срещу него. Rolling Eyes От което си правя изводи, че не е бил с жена на място и затова не знае как да се държи, когато му се изпречи някоя такава. Че и директна на всичкото отгоре. Първия път си помислих, че може да ме смята за тъпа кифла и затова с такива глупости да се опитва да ме впечатли или пък просто да ме пробва каква съм. И отреагирах като себе си - показах, че плоски комплименти не ме кефят. Явно обърках и това също е от нещата, които го "уплашиха", защото оттогава насам директни комплименти не ми е правил Whistling

# 141
И на мен ми се изясни, че мойчкия не е бил с истинска жена, но много късно. Освен това сгреших, че при първите тъпи опити за комплимент не реагирах автентично, а реших да се затворя очите ... и ушите. Нещата от негова страна стигнаха до девиации, като започна не само да ми прави повърхностни комплименти, ами да си въобразява, че е оригинален и никой видите ли не се е сетил да ми казва подобни гениалности. Аз не реагирах и той реши, че може да се държи както си пожелае. В момента по същия начин се чудя как, като истинска кучка, да го поставя на мястото му.

# 142
Не всеки мъж е добър сваляч, това е ясно. Но не мога да проумея този, конкретния, последният мъж на света ли е или какво  newsm78 . Когато някой ме подразни с кофти свалка, го задрасквам с дебела черта и си продължавам по пътя, а не търся начин да му отмъстя, че не го бива.

# 143
А да, и какво е ИСТИНСКА жена.... нещо вече взе смях да ме напушва  Joy

# 144
В случая е малко по-сложно, защото той се подигра с мен много манипулативно, а и сме колеги.
Иначе не съм отмъстителна, но като го познавам добре и направо ме побиват тръпки на какво е способен. Затова искам да му покажа, че за мен е едно нищожество с голямо самочувствие, високи изисквания и никаква култура и поведение.
Не става въпрос за добър сваляч или не, а за елементарни неща, като цветеце без повод (не че се е сетил с повод, де) например. И по време на среща малковнимание към жената, а не постоянно "аз, аз, аз, аз..." Обаче аз съм си виновна, че се занимавам с дебили!!!  #Cussing out

# 145
В случая е малко по-сложно, защото той се подигра с мен много манипулативно, а и сме колеги.
Иначе не съм отмъстителна, но като го познавам добре и направо ме побиват тръпки на какво е способен. Затова искам да му покажа, че за мен е едно нищожество с голямо самочувствие, високи изисквания и никаква култура и поведение.
Не става въпрос за добър сваляч или не, а за елементарни неща, като цветеце без повод (не че се е сетил с повод, де) например. И по време на среща малковнимание към жената, а не постоянно "аз, аз, аз, аз..." Обаче аз съм си виновна, че се занимавам с дебили!!!  #Cussing out
И как смяташ да го направиш?

# 146

Спокойно де, случва се преди да скокнеш на принца, да целунеш някоя и друга жаба Laughing И статии имаше по въпроса, но наистина не си струва да се занимаваш повече и си послушай собствения съвет Simple Smile

# 147
За мен истинската жена е тази, която умее да се държи адекватно в различни ситуации и съответно очаква мъжа до нея да има същото поведение.
Не може да си мъж с някакви уж дълбокомислени претенции и да очакваш, че като се държиш като пълен ръб, жена до теб с ухота ще си вдигне краката.
Никога малко кавалество и джентълменство не е вповече.

# 148
За мен истинската жена е тази, която умее да се държи адекватно в различни ситуации и съответно очаква мъжа до нея да има същото поведение.
Не може да си мъж с някакви уж дълбокомислени претенции и да очакваш, че като се държиш като пълен ръб, жена до теб с ухота ще си вдигне краката.
Никога малко кавалество и джентълменство не е вповече.
А защо една ИСТИНСКА жена се занимава с пълен ръб ???
Първо тя би имала достатъчно самоуважение, за да не се забърква с подобни и второ не би допуснала определено поведение. И най-накрая би си намерила подходящия джентълмен. От всяко дърво свирка не става.

# 149
И как смяташ да го направиш?

Смятам да го пренебрегвам, но да се държа съблазнително  и да му покажа какво е загубил. Ако някой има друга идея, да я сподели. Ще съм му благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт