Ексипнос, то па един ловец.

. Не разбрах защо, но както и да е.... 
Ако трябва да съм искрена докрай, в началото, когато видях просто една нейна снимка, ми се стори дори симпатична и реших, че сигурно ме бие по достойнства. Към този момент не знаех, че са гаджета. Впоследствие получих повече представа за нея откъм външен вид и държание. Както и за него - за неувереността му и т.н. И нещата се навързаха. Просто той в началото ми изглеждаше също уверен и такъв, който си знае цената. Затова и го харесах
Откакто обърнах играта и започнах изкуствено да го "тествам", излязоха доста неща. Една наистина готина мацка не обяснява на двама мъже колко чифта обувки била имала, за да привлече внимание. И не преувеличава дотолкова - просто няма как да е вярно, предвид какво работи, къде живее, къде ходи и какви са дрехите по нея. Тя обективно няма как да има пари за над 200 чифта качествени обувки. Не че аз имам... Доста е ниска, аз също не съм много висока. Ами на едно от излизанията въпросният ми обясняваше, че не съм била най-ниската там, където работим, и някакви такива...
Един вид като да ме успокояваше ли, какво ли... Явно неговата мацка има разни комплекси по темата, та той счете за нужно да го прави на въпрос. А аз съм съвсем ОК с това и затова ми направи странно впечатление. Впоследствие навързах нещата.
Дали лакът ми бил като камъчето на чехлите
Че жените сме обръщали внимание на това... Гледаше ми чантата, питаше дали била на LV, все едно не е очевАдно, че не е... Явно си мисли, че по този начин оказва голямо внимание на жената срещу него.