Имах едно гадже, на което като му казах веднъж, че ще си боядисвам косата, ме питаше всеки път, като бях с направена прическа "Пак ли съм се боядисвала?" Липсата на фантазия в масовия мъж все още не е спряла да ме озадачава.
А де!
Дали лакът ми бил като камъчето на чехлите
Че жените сме обръщали внимание на това... Гледаше ми чантата, питаше дали била на LV, все едно не е очевАдно, че не е... Явно си мисли, че по този начин оказва голямо внимание на жената срещу него.
Ми дребнавичък си е човекът, кво сега. По повод горния пост - една приятелка се накъдрила - тя е с доста права коса и няма начин да не се забележи. Отива после на среща с гаджето - същия дървеняк кат двамцата герои тук. Чакала тя, чакала да забележи нещо, нъцки. Накрая му казала *Не ти ли прави впечатление нещо в косата ми?* Оня я огледал оттук-оттам и се изцепил *Кво си се направила кат овца в главата?*
Усвои пърхането с мигли, изчервяването в подходящия момент и е готов. Като го вкараш в леглото, и някоя сълзичка на разкаяние можеш да пуснеш. От чувство за вина, че е обвързан. Ще има повод да те утеши пича, да те увери как случващото се между вас няма нищо общо с приятелката му и т.н.