Как се става кучка?

• 44 072
  • 458
  •   1
Отговори
# 120
  • Насред хаоса
Е, ама какво нападнахте нея сега? Доколкото разбрах, Мунчи е подхванал нещата, пък после се е направил на ощипана мома. След което пак се пробва.  Rolling Eyes При положение, че си имал приятелка. Ааааа, сетих се - може оназ да няма познания по стоматология.

Ексипнос, то па един ловец.  Mr. Green Ти би ли казал на някоя мацка *Ох, скъпа, толкова красива коса имаш, я се наведи да ти преброя белите косми*.  Tired

# 121
  • Варна
Наистина недоумявам защо така ви издразни оценката на момичето за себе си? Толкова ли е лошо да се имаш за привлекателен, умен и забавен, особено ако в действителност си такъв?
Вие за какви се смятате- за сиви и безлични ли? Мммм, съмнявам се... Mr. Green

П.С b^s се описа обстойно само за да ви даде повече подробности около случката, та да може да си кажете по- обективно мнението. Ама вие я захапахте като булдози. Злобничко е, да не казвам друго.

# 122
Северина, когато имаш определени качества, хората ги забелязват и не е нужно ти да обясняваш колко си красива, умна и прекрасна. Една такава жена съответно има достатъчно голям брой ухажори, за да подбере най-добрия от тях. На нея просто не и се налага да кани някого на срещи, при това многократно, а той да се дърпа. Може да е първа красавица, ние няма как да знаем, но пък четем какво и как пише и можем да си направим изводи за други неща. А повярвай ми, съвсем не всичко в живота се свежда до физическата красота.

# 123
Целта не е да я нападаме, но не мога да се сдържа в случая и да и подскажа по-любезно къде греши. Признак на ниско самочувствие е, че си е навила да го свали тоя, точно защото не и вързал, а не защото си струва. Такъв даже не си струва и да го запомниш. Същевременно - аз съм нам си каква. Противоречи си и изглупява. Може да е хубава и забавна, но с цялата тема просто се излага...

# 124
  • Варна
Твърде сурови сте с авторката. Тя все пак е след раздяла от дълга връзка, каза че рядко успява да си хареса мъж, този и е харесал, но е подал противоречиви сигнали, та в в този ред на мисли мисля, че точно сега самочувствието и има нужда от леко подхранване.
Принципно сте прави, но коя не би се почувствала поне малко излъгана в подобна ситуация?
Приемете темата като споделяне с приятелки, няма ли същия привкус?  Simple Smile

# 125
  • София
Абе много е хубаво човек да си знае цената, права е Северина.
Мен лично това, което супер ме дразни в цялата тема не е това, ами презрително-снизходителното отношение към другата, дето не може да й се намаже на малкото пръстче. Не може, не може, ама се мести да живее с младежа. Не ще да е толкова загубена.

# 126
И приятелка да беше,пак щях да и кажа същото!Еееех пусто его..

А човек дето си знае цената,не се впуска в безсмислени надпревари със самият себе си!

# 127
  • Tам през Атлантическия океан
Още ли не го е опънала  Crossing Arms

Чакам развръзката  Laughing

Много бавно се развива действието бре , то като СЕРИал  Crossing Arms Трябава да има action  Crossing Arms

# 128
Още ли не го е опънала  Crossing Arms

Чакам развръзката  Laughing

Много бавно се развива действието бре , то като СЕРИал
Чакай да изброи и сортира по марка,обувките на конкуренцията. Laughing

# 129
Още ли не го е опънала  Crossing Arms

Чакам развръзката  Laughing

Много бавно се развива действието бре , то като СЕРИал
Чакай да изброи и сортира по марка,обувките на конкуренцията. Laughing
.... и да стане кучка  Wink . Не разбрах защо, но както и да е....

# 130
  • Tам през Атлантическия океан
Авторката  Hug на колко си години ?  Grinning

# 131
Не че съм му адвокат, но обикновено когато една жена е наясно с достойнствата си, не подскача, че някакъв, видите ли, не и обърнал желаното внимание и не пожелал да я изклати - просто около нея има много други, които да подхранват егото и Laughing.

Ти, а май и някои други, не разбрахте май същността на "проблема". Нямам проблем да не ми обърнат внимание, но имам проблем да ми пуска въдица, пък после да се прави на ощипан, че и зад полата на приятелката да се крие. Когато не искаш нещо от една жена, не се занимаваш с нея или пък достатъчно ясно ѝ показваш, че (вече) нямаш интерес. Ама тия мръсни игрички нещо не ме кефят, та реших, че сега искам и аз да си поиграя мръснишката.

Един малък детайл обаче.... според теб или според хората около теб...
Иначе, чувала съм, скромността красяла...

Според околните също.

Наистина недоумявам защо така ви издразни оценката на момичето за себе си? Толкова ли е лошо да се имаш за привлекателен, умен и забавен, особено ако в действителност си такъв?
Вие за какви се смятате- за сиви и безлични ли? Мммм, съмнявам се... Mr. Green

П.С b^s се описа обстойно само за да ви даде повече подробности около случката, та да може да си кажете по- обективно мнението. Ама вие я захапахте като булдози. Злобничко е, да не казвам друго.

Да, всъщност точно затова го казах. Защото никой тук не ме познава реално, а смятам, че в конкретната ситуация тези неща са от решаващо значение. За наистина толкова прозорливите - можеха да погледнат в други мои писания, касаещи се до друго, и да си направят изводите Wink

Северина, когато имаш определени качества, хората ги забелязват и не е нужно ти да обясняваш колко си красива, умна и прекрасна. Една такава жена съответно има достатъчно голям брой ухажори, за да подбере най-добрия от тях. На нея просто не и се налага да кани някого на срещи, при това многократно, а той да се дърпа. Може да е първа красавица, ние няма как да знаем, но пък четем какво и как пише и можем да си направим изводи за други неща. А повярвай ми, съвсем не всичко в живота се свежда до физическата красота.

И как и за колко време по-точно биха се забелязали тези неща във форума? Защото въпросът, по който съм пуснала темата, ме вълнува спешно и съответно търся съвет. Никъде не съм писала да съм първа красавица, не разбирам защо всички за красота се захванахте от всичко, което описах за себе си. Май изхождате от някакви клишета ли, какво ли... Относно как пиша - като изключим, че обикновено ми е трудно да съм кратка и ясна - мисля, че сравнително добре пиша. Може да ме поправяш, ако сметнеш за необходимо. Нося на основателна критика Wink

Целта не е да я нападаме, но не мога да се сдържа в случая и да и подскажа по-любезно къде греши. Признак на ниско самочувствие е, че си е навила да го свали тоя, точно защото не и вързал, а не защото си струва. Такъв даже не си струва и да го запомниш. Същевременно - аз съм нам си каква. Противоречи си и изглупява. Може да е хубава и забавна, но с цялата тема просто се излага...

Защо съм се навила да го сваля - можеш да погледнеш по-горе, обясних го вече.

Абе много е хубаво човек да си знае цената, права е Северина.
Мен лично това, което супер ме дразни в цялата тема не е това, ами презрително-снизходителното отношение към другата, дето не може да й се намаже на малкото пръстче. Не може, не може, ама се мести да живее с младежа. Не ще да е толкова загубена.

Бърди, отношението ми е презрително-снизходително на база на някои факти, не просто по дифолт Wink Ако трябва да съм искрена докрай, в началото, когато видях просто една нейна снимка, ми се стори дори симпатична и реших, че сигурно ме бие по достойнства. Към този момент не знаех, че са гаджета. Впоследствие получих повече представа за нея откъм външен вид и държание. Както и за него - за неувереността му и т.н. И нещата се навързаха. Просто той в началото ми изглеждаше също уверен и такъв, който си знае цената. Затова и го харесах Wink Откакто обърнах играта и започнах изкуствено да го "тествам", излязоха доста неща. Една наистина готина мацка не обяснява на двама мъже колко чифта обувки била имала, за да привлече внимание. И не преувеличава дотолкова - просто няма как да е вярно, предвид какво работи, къде живее, къде ходи и какви са дрехите по нея. Тя обективно няма как да има пари за над 200 чифта качествени обувки. Не че аз имам... Доста е ниска, аз също не съм много висока. Ами на едно от излизанията въпросният ми обясняваше, че не съм била най-ниската там, където работим, и някакви такива...  #Crazy Един вид като да ме успокояваше ли, какво ли... Явно неговата мацка има разни комплекси по темата, та той счете за нужно да го прави на въпрос. А аз съм съвсем ОК с това и затова ми направи странно впечатление. Впоследствие навързах нещата.

# 132
кое точно го прави инфантилен и прочие ?

Инфантилно е да ровичкаш в главата на жена и да й броиш белите коси и ако искаш да си говориш с нея да я занимаваш с това как ходиш на зъболекар.
Имах едно гадже, на което като му казах веднъж, че ще си боядисвам косата, ме питаше всеки път, като бях с направена прическа "Пак ли съм се боядисвала?" Липсата на фантазия в масовия мъж все още не е спряла да ме озадачава.

# 133
Инфантилно е да ровичкаш в главата на жена и да й броиш белите коси и ако искаш да си говориш с нея да я занимаваш с това как ходиш на зъболекар.
Имах едно гадже, на което като му казах веднъж, че ще си боядисвам косата, ме питаше всеки път, като бях с направена прическа "Пак ли съм се боядисвала?" Липсата на фантазия в масовия мъж все още не е спряла да ме озадачава.

А де! Laughing Питаше ме още дали съм си била боядисала косата междувременно, защото му се видяла по-тъмна в сравнение с последния път... newsm78 Дали лакът ми бил като камъчето на чехлите  #Crazy Че жените сме обръщали внимание на това... Гледаше ми чантата, питаше дали била на LV, все едно не е очевАдно, че не е... Явно си мисли, че по този начин оказва голямо внимание на жената срещу него. Rolling Eyes От което си правя изводи, че не е бил с жена на място и затова не знае как да се държи, когато му се изпречи някоя такава. Че и директна на всичкото отгоре. Първия път си помислих, че може да ме смята за тъпа кифла и затова с такива глупости да се опитва да ме впечатли или пък просто да ме пробва каква съм. И отреагирах като себе си - показах, че плоски комплименти не ме кефят. Явно обърках и това също е от нещата, които го "уплашиха", защото оттогава насам директни комплименти не ми е правил Whistling

# 134
  • София
Е и аз ако направя комплимент на някой, пък той ми се сопне, че такива тъпотии не го кефят и аз ще спра да правя комплименти - а няма да се прехласна до небесата колко велик и директен пич е въпросния някой.
Аз на това не му викам директност, а невъзпитание.

Общи условия

Активация на акаунт