Как се става кучка?

• 44 092
  • 458
  •   1
Отговори
# 165
  Не  е нужно да си кучка, но битката се печели от тоя, който е  спокоен  и незаинтересован, макар и с мило и любезно държание, това винаги изкарва противника от равновесие и го кара да прави резки движения като гореописаните глупости по пипане на коси и прочие.

# 166
абсолютно по същия начин, без намек за огорчение, отмъщение или свалки... И гледай какво става Mr. Green  Whistling
Няма да му хареса и ще почне да се чуди как да си върне вниманието и как пак да стане "специален" в очите ти, ако и да е само за да си начесва егото.

А така, това е правилния начин. Значи знаеш много добре  какво да правиш ти, защо тогава питаш Laughing

Хаха, ти да не мислиш, че сама го измислих Heart Eyes 10 дни се въртях, чудих и т.н. как да се държа, когато пак се видим на работа след въпросния СМС за приятелката. И каквото и да измислех, все нещо отвътре не се успокоявах. И предния ден се видях сравнително спонтанно с една приятелка, която ми го обясни ей това по-горе. И веднага ми олекна и вече знаех, усещах, че това ще да е правилният начин Peace И на следващия ден веднага даде ефект baby_neutral

# 167
Като минеш през няколко "кучкаря" накрая ставаш кучка.  Laughing
Явно! Peace

# 168
  Абе много ги жалите тия мъже, бе, а пък няма за какво - ей го и тоя льольо - излиза с две жени, едната ще се внася, другата разхожда в парка, явно му се ще и таз и оназ, а може би и той не знае какво точно.
   То се знае всъщност точно какво, винаги е едно и също Laughing
   Авторката, никаква милост Joy

# 169
  Авторката, никаква милост Joy

Ей ама сте кучки! Joy
И хайде стига с тоя лов мама му стара. Писна ми от лов. То поне да си заслужаваше, а то какво - интериора на горния етаж почти винаги липсва или е в дефицит (преди да се втурнете да джавкате премислете добре кой набор сте, мили дами - да, едно време... ама сега май е съвсем различно време и момите набор около 1990 май доста се различават от вас) Wink, та поне преживяванията на партера да си заслужават. След като в масовия случай условията са такива, знаете ли колко добре би било ловът да приключва с това да почерпя дръзката и красивата едно уиски, после едно бързо пляс и до следващия... лов. Whistling

# 170

Абе много ги жалите тия мъже, бе

Така ни жалите, че все на кучки попадаме.  Laughing
Ама пък си е друго кучка да те оближе!!!  Mr. Green

# 171
Цитат
Смятам да го пренебрегвам, но да се държа съблазнително
Противоречиво е. И какво очакваш като резултат - той да се промени или да си изгризе ноктите от яд ?  Laughing Пък аз винаги се дразня когато някой каже, че жените не знаят какво искат....
Адекватно поведение може да е само пълен игнор и намиране на следващ обект според мен.

Искам да го е яд и да страда, ако е способен, де, защото май може да изпитва чувства само към себе си.
Игнорирането и другия обект е класика в жанра. С удоволствие възнамерявам  да я приложа на практика.
Но и някой друг закачлив поглед понякога мисля, че ще е уместен. Е, разбира се, без да се пресолява манджата.

И за мен няма смисъл от това, което планираш. Дръж се чисто колегиално - след като те е отсвирил, значи иска да сте просто колеги. Поне с поведението си това е показал => дай му, каквото иска. Дръж се така, както не очаква от теб - нито си наранена, злобна, заядлива, игнорираща напълно, нито пък миличка, готина, съблазняваща и не знам какво още там, както си се държала, когато сте си имали нещо. Покажи му, че не е в състояние с глупостите си да те трогне и манипулира. Дръж се с него така, както с всеки един друг колега или колежка. Ама абсолютно по същия начин, без намек за огорчение, отмъщение или свалки... И гледай какво става Mr. Green  Whistling
Няма да му хареса и ще почне да се чуди как да си върне вниманието и как пак да стане "специален" в очите ти, ако и да е само за да си начесва егото.

В крайна сметка, реших, че е най-добре да се държа с него по гореописания начин. Все още няма никакъв резултат, освен, че гузно избягва да ме погледне. Ако все пак се случи (щото е неминуемо понягока) веднага извърта поглед. Имам чувството, че се държи като някакъв ощипан ученик. А, и да добавя - изглежда отчаян от живота, което вече ми е безразлично, но все пак е интересно като реакция

# 172
. Може той да се е подразнил от твоята реакция за онзи неоценен празник.

Най-вероятно и я е отсвирил, нищо ново.

Момчето просто има проблем с празниците и по-точно с подаръците.  Стиснат е. Всеки повод, на който трябва да направи подарък е комерсиализиран, а хората меркантилизирани. Аз не му вдигнах скандал за въпросния празник. А и той не действа директно, просто се разболя точно в този ден. Само му написах, че съм разочарована. В поведението му до онзи момент нищо не издаваше, че смята да къса, даже напротив. След моята бегла реакция, той се покри, доколкото го познавам може би от срам и аз реших да спасявам връзката. То пък една връзка, ама йаде... И това го стресна. Сред мъжете има големи бъзльовци!

# 173
То поне да си заслужаваше, а то какво - интериора на горния етаж почти винаги липсва или е в дефицит (преди да се втурнете да джавкате премислете добре кой набор сте, мили дами - да, едно време... ама сега май е съвсем различно време и момите набор около 1990 май доста се различават от вас) Wink, та поне преживяванията на партера да си заслужават. След като в масовия случай условията са такива, знаете ли колко добре би било ловът да приключва с това да почерпя дръзката и красивата едно уиски, после едно бързо пляс и до следващия... лов. Whistling

какво бе, сега момите нямат цици ли?  Я виж ти... аз пък мислех, че имаме акселерация.

Колкото до другото - еми да, много ясно, ама и ние ги знаем тия работи, затова всяка се опитва да изстиска максимума и да ви накара поне да се направите на идиоти преди да пристъпите към следващия лов... Joy

# 174

Само му написах, че съм разочарована.

Написа му, че си разочарована, че не ти е купил подарък, или там, че не е отбелязал празника? Е хубава работа... я си представи, че на тебе някой ти напише подобен есемес, дали ще възбуди в тебе желание за следващия празник да се отчетеш, или ще ти предизвика позиви за неприязън? Така най-много да отгониш някого.

# 175

Само му написах, че съм разочарована.

Написа му, че си разочарована, че не ти е купил подарък, или там, че не е отбелязал празника? Е хубава работа... я си представи, че на тебе някой ти напише подобен есемес, дали ще възбуди в тебе желание за следващия празник да се отчетеш, или ще ти предизвика позиви за неприязън? Така най-много да отгониш някого.

Мислила съм си дали не сгреших с реакцията си тогава. Но все пак има някакви общоприети поведенчески стандарти на добро възпитание. Не мога да приема да ме пренебрегват и да мълча и да търпя. Тогава, вероятно, той просто пробва как може да се държи и как не с мен.  Не исках да навлизам в някакви подробности, но конкретния повод за настоящото "спречкване" (щото то е по-скоро дистанциране) е, че пак има някакъв повод и той като много културно момче  започна извество време преди това да се държи странно, да ме дразни и да се създаде напражение, като целта беше да сме скарани за повода. Аз не му обръщах внимание на напъните, но в един момент чашата преля и си изключих телефона, по който комуникирахме, не му отговарях на обажданията. Той ми писа някакви тъпи поздравителни смс-и, но не му отговорих.
И от тогава мълчание и от двамата.
Изобщо не ме е грижа за липсата на подарък, а за отношението му. Могат да се направят много интересни, впечатляващи и запомнящи се неща, дори и без пари. В случая проблемът не са парите, я явно липсата на възпитание.
Не знам, може вината и да е в мен, но и той не е безучастен.

# 176
Няма значение кой прав кой крив, на този етап се разминавате и краят е логичен, просто трябва да се приеме.

# 177
 Има значение, дотолкова, доколкото и със следващия може да е пак така неоправдано взискателна и ще се чуди защо не и се получава. Подаръци и внимание по поводи не се изискват и не се очакват защото някой бил възпитан и не се прави преценка по тях за качествата и отношението на човека. Подаръци и внимание се дават  ДАРОМ и от желание да направиш удоволствие на мацката, да я зарадваш и защото е готина с тебе, а не защото идва едикой си празник и трябва да се отчетем. Чудо голямо, че идвал празник - ами кажи мерси на есемеса, явно не желае човека да прави нищо специално на тоя празник, щом смята, че само поздравление е достатъчно окей.

И въобще, забрави толкова да преценяваш, да мериш и да оценяваш човека, спри фасоните,  дръж си се нормално  и да видиш, че ще лази. Joy

# 178
Има значение, дотолкова, доколкото и със следващия може да е пак така неоправдано взискателна и ще се чуди защо не и се получава. Подаръци и внимание по поводи не се изискват

Да се придържаме към темата все пак, нека да изисква, а тук искат наготово трикове как да ги получат Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 10:06 от MIK

# 179
Мда, губеща позиция е да изискваш и да правиш фасони, че не получаваш. Жените си имаме нежни умения и е добре да ги владеем. Става с мъркане, а не с фъщене.

Общи условия

Активация на акаунт