Как се става кучка?

• 44 016
  • 458
  •   1
Отговори
# 210
  • Насред хаоса
Ама тук още ли се хабят нерви и клавиатури за това пале?!  Shocked Една истинска кучка досега да го е разкарала и забравила.

# 211
Ама тук още ли се хабят нерви и клавиатури за това пале?!  Shocked Една истинска кучка досега да го е разкарала и забравила.
Ако е расова..

# 212
Признавам си една книга съм прочела негова и то миналия месец , не съм на 2о, не съм мнекенка   Laughing Четивото бе приятно и леко  Peace
Но аз си падам по 'мръсници' като Чарлз Буковски , Хенри Милър и т.н.  няма да изброявам предпочитанията си  Mr. Green

"Тропикът на рака". Култ. Mr. Green

# 213
Аз едно не разбирам, като е толкова зле тоз младеж, защо си се заинатила? Като ти е под нивото защо не се занимаеш с някой, който е на твоето ниво, ами буксуваш на едно място?

Ааа, вече не съм, не го ща даже и за секс. То какъв секс от такъв муньо, дето Коелю му е любимият писател?! А гаджето му му праща от ония жълтите гумени патенца, с които децата си играят във ваната, на някаква там друга платформа ooooh! Rolling Eyes Какъв ли умрял детски секс ще да е?!

Ама тук още ли се хабят нерви и клавиатури за това пале?!  Shocked Една истинска кучка досега да го е разкарала и забравила.

Трудно ще го забравя, нали още не съм кучка. Да го разкарам - ами как точно, то няма как просто... Работим заедно, та сигурно като ми послегне още малко, все ще ми проличи в погледа и държанието, че съм отвратена и направо го презирам. Crossing Arms Naughty

Мен лично това, което ме дразни в Коелю е, че не казва нищо ново, нищо свое. Всичките му писаници са заемки от философи, религии и притчи, писани векове напред. Но стилът му е лесен и смилаем и все пак това е начин до тези неща да се докоснат хора, които никога не биха ги открили, ако трябваше да ги четат в оригинал. Което е по-добре от нищо май...

И аз съм на същото мнение. Прекалено смляно, направо като готови, добре звучащи рецепти за живота. И така поднесени, че няма нужда да се замисляш, но в същото време нищо конкретно. И можеш да се правиш на умен и разбиращ от живота, цитирайки го, защото няма нужда от тълкувание и обяснения. Само че пред определени аудитории, разбира се. Wink

Цитат

Някоя, която да не смята Паулу Коелю за мексикански фокусник

Той е бразилец  Laughing или твойта мека мара пише на изсуст  Sunglasses

Пича   Wink съдейки  по начина който се е анонсирал в сайта  Sunglasses има комплекси , ти вероятно тоже като гледам как реагираш  Hug

Не знам, сигурно знае, че е бразилец и очаква и избраниците му да знаят. Един вид тест за интелигентност е вероятно Laughing Оф, той очевАдно има комплекси, иначе какъв да го дири добре изглеждащ, с добра работа по сайтове за запознанства с такива занижени критерии. И накрая да си хване една късокрака девойка с шкембе, по-голямо от гърдите, която е медицинска сестра и вероятно се възхищава на Коелю newsm78 Ааа, и се фука с над 200 чифта обувки, сигурно го смята за признак на голяма женственост  Mr. Green
При мен по-скоро друг е проблемът, явно несъзнателно "избирам" такива, които са доста емоционално сакати, а на пръв поглед изглеждат и се представят като доста способни и самоуверени.

# 214
  • Насред хаоса

Ааа, вече не съм, не го ща даже и за секс. То какъв секс от такъв муньо, дето Коелю му е любимият писател?! А гаджето му му праща от ония жълтите гумени патенца, с които децата си играят във ваната, на някаква там друга платформа ooooh! Rolling Eyes
Shocked rotfImao  Joy Това ме утрепа.  Joy Подходящ подарък за патарок.  Mr. Green hahaha И у нас се намира някое останало от децата, да взема да ги препратя? Даже и пискат, като ги стиснеш или настъпиш.  Party

# 215

Ааа, вече не съм, не го ща даже и за секс. То какъв секс от такъв муньо, дето Коелю му е любимият писател?! А гаджето му му праща от ония жълтите гумени патенца, с които децата си играят във ваната, на някаква там друга платформа ooooh! Rolling Eyes
Shocked rotfImao  Joy Това ме утрепа.  Joy Подходящ подарък за патарок.  Mr. Green hahaha И у нас се намира някое останало от децата, да взема да ги препратя? Даже и пискат, като ги стиснеш или настъпиш.  Party

Дай насам, като се разделят, ще му пращам от време на време, да не страда прекалено  baby_neutral
Вече е "официализирал" връзката и във ФБ. На колеги я представя, даже се сприятеляват във ФБ... До вчера се мъкнеше при мен, може и утре да се мъкне де, знам ли... Гнусничко си е Sick

# 216

При мен по-скоро друг е проблемът, явно несъзнателно "избирам" такива, които са доста емоционално сакати, а на пръв поглед изглеждат и се представят като доста способни и самоуверени.

Преди доста време стигнах до същия извод за моя колега, с който се заиграх. Това са добре прикрити комплексари. Такива мъже са наказание за по-темпераментните и чувствени жени. Аз дори вече се радвам, че се дистанцирахме. Понякога се ядосвам на себе си, че съм си причинила унижението да бъда с подобен примитив.

# 217
По темата "Как се става кучка?" има една подходяща и забавна книга:
http://www.az-jenata.bg/?page=article&aid=7789

# 218
            Ох, аз те разбирам донякъде – странно ти е, как може тоя, дето не преддставлява нищо особено – мъж и Коелю, моля ви се, това верно е смехотворно - да предпочита пред тебе момиче с коремче, детински вкус и много, вероятно некачествени, обувки.
  Ами това е, просто го приеми – тя го кефи, чувства се по-добре с нея . Не влизай в порочен кръг да си обясняваш, че той е тъп, а тя смотана, че си пренебрегната и прочие. Има начин да им развалиш идилията, да го побъркаш, да навредиш на момичето, да го накараш да съжалява, че един вид е избрал нея... Обаче защо, като той на теб не ти трябва, а и вероятно въобще не си подхождате. Няма нужда да го оплюваш и да се чувстваш кофти, разбери, че просто между хората тече избор – един път ще изберат тебе, а друг път друга и това не винаги е право пропорционално на твоите качества. Емоционалния живот на хората е сложен, не винаги най доброто получава най-добра оценка от ответната страна.
   Защо го приемаш толкова лично и обиждаш момичето, че било някакво си, не си права изобщо.   
   Всъщност много често се случва да не можеш да накараш да се влюби в тебе някой, който по принцип мислиш, че не те заслужава, и точно затова да ти се иска, да смяташ, че неговата влюбеност ти се полага, понеже превъзхождаш и него, и избраницата. Остави хората да си гледат фейсбука.
   Личи си, че си готина, остроумна мацка, но не бъди злобна – както в забележките за обувките – това страшно много наврежда. Той те е заблудил донякъде, давайки сигнали за привлеченост, а същевременно се е  обвързал с друга, но това е, в тия неща няма емоционална коректност и чувствата са променливи.

Едно момиче нагоре ти е дало много правилен съвет – играй си с нещо друго. С някой друг, тоест.   

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 14:30 от Iris04

# 219
            Ох, аз те разбирам донякъде – странно ти е, как може тоя, дето не преддставлява нищо особено – мъж и Коелю, моля ви се, това верно е смехотворно - да предпочита пред тебе момиче с коремче, детински вкус и много, вероятно некачествени, обувки.

Ами да ти кажа, откакто разбрах това за Коелю, вече не ми е толкова странно. Ами че този, който предпочиташе секретарката, беше същият. Е, не четеше Коелю, ама това, защото не обича да чете, предполагам Whistling Те се мислят за идеалисти, които търсят Голямата любов, която ще им оправи живота. Да де, ама на сегашния екземпляр по нищо не му личеше, че търси веднага връзка. А това за обувките нали не мислиш, че е вярно? Споменах го, защото то говори много за нея - за начините, по които се опитва да се прави на жена. Оттам и за него.

Има начин да им развалиш идилията, да го побъркаш, да навредиш на момичето, да го накараш да съжалява, че един вид е избрал нея... Обаче защо, като той на теб не ти трябва, а и вероятно въобще не си подхождате.

Защото той се възползва от мен, от вниманието ми, което рядко отдавам - за да ме държи настрани, в резерва или както искаш го наречи. Защото през цялото време не пускаше кокала, така да се каже. Защото и момичето му едва ли знае, че той се мъкне с бутилка вино и 3 чаши на "разходка с приятел в парка". Защото ме лъже, а аз достатъчно ясно заявих от самото начало, че честността е едно от нещата, с които не правя компромиси. Защото аз бях коректна и искрена с него, независимо че ми беше трудно - аз се разделях с дългогодишна връзка и го поставих наясно. Тук беше моментът и той да каже, че си има вземане-даване с някой.
Той е страхливец, той няма да се раздели с нея, без да е сигурен, че се е хванал на другия клон. Аз не искам да ги разделям, искам просто да го "побъркам", както казваш, и да го накарам да съжалява, че не се е възползвал от възможността да бъде с мен. Не желая да навреждам на момичето. Не и целенасочено. Но откровено казано, не ми и пука толкоз вече. Защото ми омръзна аз да съм коректна спрямо всички и да поемам отговорност, а спрямо мен никой не поема. И в нейната роля съм била, кофти е наистина. Но и от двете страни, накрая все аз съм много коректната, мислещата и прецаканата, а другите играят егоистичните си игри.  Tired Та, моля, кажи ми начина, може и на лични.

Няма нужда да го оплюваш и да се чувстваш кофти, разбери, че просто между хората тече избор – един път ще изберат тебе, а друг път друга и това не винаги е право пропорционално на твоите качества. Емоционалния живот на хората е сложен, не винаги най доброто получава най-добра оценка от ответната страна.

Това ми е ясно. И нямаше да имам никакъв проблем, ако ме поставяха наясно, какво аджеба се случва. Ако просто беше дошъл и казал "Виж какво, кефиш ме, искам да си легна с теб, но имам приятелка, на която държа (  Whistling ) и нямам намерение да се разделям с нея". Даже имаше и удобен момент, когато аз казах, че имам приятел, все още, макар и да сме в процес на раздяла. А не 2 месеца да ме държи на каишка.

Защо го приемаш толкова лично и обиждаш момичето, че било някакво си, не си права изобщо. 

Не искам да я обиждам, изнасям факти, за да стане ясна картинката. За личното обясних вече защо.  

Всъщност много често се случва да не можеш да накараш да се влюби в тебе някой, който по принцип мислиш, че не те заслужава, и точно затова да ти се иска, да смяташ, че неговата влюбеност ти се полага, понеже превъзхождаш и него, и избраницата. Остави хората да си гледат фейсбука.

Ами не, не е това причината в случая. Но след като той го раздава голям играч, защо да не си поиграя сега аз с него, както той си поигра с мен. Пак казвам, ако беше коректен, всичко щеше да е точно. Изобщо не смятам, че всеки трябва да предпочита мен, пази Боже. Но много мразя да се опитват да си играят с мен, при положение, че аз съм откровена.

Личи си, че си готина, остроумна мацка, но не бъди злобна – както в забележките за обувките – това страшно много наврежда. Той те е заблудил донякъде, давайки сигнали за привлеченост, а същевременно се е  обвързал с друга, но това е, в тия неща няма емоционална коректност и чувствата са променливи.

Не съм злобна, не знам защо така изглежда. Всъщност съм много наранена. За обувките е истина, че няма как да е вярно. Ако тя имаше толкова чифта обувки, щеше да има собствено жилище, а не да живее под наем на края на града, да ходи по обикновени заведения и да работи като мед. сестра. Та тук чифт най-най-евтини обувки струват поне 20 евро.
Аз не искам емоционална коректност, демек защо той се влюбил или каквото е там в друга. Но моля, след като се е обвързал с някоя, какви ги дири да продължава да ми дава сигнали и да ме държи "топла", така да се каже?!

Едно момиче нагоре ти е дало много правилен съвет – играй си с нещо друго. С някой друг, тоест.   

Не ми е просто за играта. Но толкова рядко успявам да харесам някой и толкова държа на коректност, че не ме кефят мръсните игри. И му показах от самото начало, че не ме кефят. Е, той е решил на риск все пак да играе. Защо да не си получи заслуженото, наистина не разбирам? Защо да си мисли, че може да си играе ей така с хората, в частност жените? newsm78

# 220
Повярвай, много по-обидно би ти било ако беше ти казал директно (цитирам те): "Виж какво, кефиш ме. Искам да спя с теб. Но имам приятелка... дрън-дрън"...
Тогава едва ли би го желала толкова, колкото го желаеш сега.
Малко жени биха се развълнували при заявка за еднократно консумиране, без да са харесвани заради нещо друго; без да са спечелили поне малко чувствата на мъжа, който ги сваля. Няма нищо хубаво в това да те пожелаят за еднократно ползване. Хубавото е в това, да знаеш, че си го привлякла и развълнувала с нещо, което го няма в другите; че той държи на теб, а не на едната нощ с теб.
Разбираш ли - важно е първоначалното му желание, а не в това да успееш да легнеш с него, само за да му покажеш висша акробатика, заради която той би си изгубил ума. Гаранция за такова развитие - да го спечелиш с определени умения -  НЯМА.
Не вярвам да си толкова влюбена в него и да го желаеш толкова колкото казваш, просто си наранена, защото си отхвърлена (НЕ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ИМАШ); защото друга е предпочетена и той държи (поне засега) да й остане верен.

# 221
  • Tам през Атлантическия океан
b^s ,бъди мацка  Wink 'що ти е да си кучка  Grinning

Кошка никогда не подружится с тем, кто не способен полюбить ее. Кошки никогда не ошибаются в людях.

Амос Оз «Мой Михаэль»

# 222
Не знам колко пъти ти дадоха разумни съвети да си седнеш на дупето, но продължаваш да си държиш на инат на някакви глупави игрички с детски привкус, започвам да си мисля, че точно ти си емоционално незрялата в уравнението, щом толкова надълбоко приемаш някакво неангажиращо флиртуване, което дори не е поднесено с финес и майсторство, а по детски инфантилно от негова страна.
Един коректен и зрял човек няма да има твоите потребности, а директно ще престане с ненужните контакти и ще продължи живота си.

# 223
 Абе... доста си заслужава и той да си го получи, защото е излизал с две мацки едновременно, явно за да види коя повече го кефи. Това е нормално до някаква степен но е и обидно и за двете.
 Освен това  и е давал аванси, така че тя е проявила някакъв интерес, който нямаше да си позволи, ако знаеше че изначално е ангажиран. Не, напълно му се полага да го накара да не знае по кой свят ходи... Не бива така да се постъпва с жените, защото можеш да засегнеш някоя  в кофти момент.

# 224
  • Galaxy 13197853088
тцтцтцтц

Общи условия

Активация на акаунт