Как се става кучка?

• 43 959
  • 458
  •   1
Отговори
# 300
     Ами как да ти кажа. Ако на рождения ден на мъжа ми аз буквално заспивам посред нощ, но някой гост не се сеща да си тръгне, ще се прибера, а съпругът ми ще остане. Не е възпитано да си тръгнеш преди поканените, дори от заведение. Но този някой за последен път ще му е гост. По негова инициатива.
     Не мога да си представя, че мъжът ми ще покани някоя, която явно го сваля, затова не коментирам в първо лице тази част от случката.

# 301
 Joy Joy Joy Как имаш изобщо смелост да пишеш и разказваш за това унижение? Леле, мале, много си лека бе жена, поне си мълчи!  baby_neutral

# 302
     Ами как да ти кажа. Ако на рождения ден на мъжа ми аз буквално заспивам посред нощ, но някой гост не се сеща да си тръгне, ще се прибера, а съпругът ми ще остане. Не е възпитано да си тръгнеш преди поканените, дори от заведение. Но този някой за последен път ще му е гост. По негова инициатива.
     Не мога да си представя, че мъжът ми ще покани някоя, която явно го сваля, затова не коментирам в първо лице тази част от случката.

В бара вече не бяхме в констелация "празнуваме нечий рожден ден". В този смисъл, той спокойно можеше да си тръгне с нея. Поканата важеше само за преди това.

Нали не забравяш, че той мен ме сваляше... А аз отдавна спрях също да го свалям, най-късно когато разбрах, че има приятелка. Peace

# 303
b^s, чета те и се питам защо четем за този, а не за десетия след него мъж.

Цитат
прекалено ми е високо самочувствието и имам достатъчно "висококачествен" избор

Наистина ли не виждаш как действията ти спрямо него до момента крещят обратното? Той, че е завършил специалността в Калинка (по Сомбра) с отличие, така е, но и ти буквално му се молиш да прилага наученото върху теб.

Ако Мунчо е на т.нар. ниско ниво, близките ти занимания с него от какъвто и да е род автоматично те свалят на неговото. Алтернативата е поначало да сте били на едно... Не искам да те обиждам, а да те накарам да се замислиш. Още преди хиляда случки трябваше да си му теглила една, ако наистина си такава, каквато искаш да бъдеш.

Вдигни я малко тази летва. Дори и за единия гол секс да е, пак си има стандарти, под които не може да падаш, ако искаш да се уважаваш и да те уважават.

btw, Хорхе Букай и качване на ниво ми е малко оксиморонно, но разбирания всякакви.

# 304
b^s, чета те и се питам защо четем за този, а не за десетия след него мъж.
Защото за него бях захванала темата и защото с другите засега се справям добре  Simple Smile

Цитат
прекалено ми е високо самочувствието и имам достатъчно "висококачествен" избор

Наистина ли не виждаш как действията ти спрямо него до момента крещят обратното? Той, че е завършил специалността в Калинка (по Сомбра) с отличие, така е, но и ти буквално му се молиш да прилага наученото върху теб.
В интерес на истината, онази вечер си "поиграх" с него - ей така, съвсем на трезва глава, без особено да си мърдам пръстчето за каквато и да е инициатива, да видя докъде е склонен да стигне, по какъв начин и т.н. Нищичко не ми и трепна, а преди няколко месеца бях в другата крайност. В този смисъл, на мен лично доста добре ми се отрази тази случка - проимах още един близък поглед върху него, че да се отвратя съвсем. А при държанието му след това набрах и сериозно психологическо предимство в комуникацията ни.

Ако Мунчо е на т.нар. ниско ниво, близките ти занимания с него от какъвто и да е род автоматично те свалят на неговото. Алтернативата е поначало да сте били на едно... Не искам да те обиждам, а да те накарам да се замислиш. Още преди хиляда случки трябваше да си му теглила една, ако наистина си такава, каквато искаш да бъдеш.
Не смятам, че сме били на едно. Просто допреди 3-4 месеца ми липсваха разни знания и умения по отношение на мъжката психика.

Вдигни я малко тази летва. Дори и за единия гол секс да е, пак си има стандарти, под които не може да падаш, ако искаш да се уважаваш и да те уважават.

btw, Хорхе Букай и качване на ниво ми е малко оксиморонно, но разбирания всякакви.
Еее, той от Пауло Коельо ще качва нивото все пак  Wink

# 305
Цитат
Аз седя и си правя пас   После стана направо "нарочно", междувременно беше променил интонацията - аз продължавам да седя като пън, обаче му влязох в тона. Викам си "Хайде да те видя сега, к'ви си ги мислиш спрямо мен". От мен инициатива никаква, само отговор на неговите. Хоп, по някое време ме целуна - отговорих. И така едно известно време, в което се целувахме, той се опитваше да ме опипва (без особен успех) и от време на време повтаряше, че не трябвало да го прави, но не съжалявал, трябвало да спре, не трябвало да продължаваме с това, трябвало да спрем... И после пак ме целуваше, пак спираше и си хапеше устните (буквално) в размисли, и така...

Хайде от мен - честито!  bouquet
Станала си кучка....разгонена такава...

# 306
  • София
Темата се е изродила от Как се става кучка в Как се става любовница.
Ама като ще се занимаваш с обвързани, поне вдигни малко летвата, умно момиче си, щом статута не те притеснява, можеш да си намериш мноооого много по-качествени мъже.

# 307
Бърдитка, по-скоро в Как се става за смях...Не знам колко е смотана 20 годишната му приятелка, ама и авторката не пада по-долу Confused

# 308
Ама като ще се занимаваш с обвързани, поне вдигни малко летвата, умно момиче си, щом статута не те притеснява, можеш да си намериш мноооого много по-качествени мъже.

Бърди, сакън!
Хич не ми е цел да му ставам каквото и да било. Целта си я бях казала от самото начало на темата, не знам защо някои интерпретирате така нещата. Thinking

А ако ми се ставаше любовница, права си, има доста по-качествен избор. Един такъв тъкмо проявява сериозен интерес - доста известен и стабилен в професията си, интелигентен, добре изглеждащ, интересен, чувствен, с финес, че и с няколко спортни коли в гаража като екстра... И ги разбира явно нещата, не като Мунчо да ми търси белите косми. #Cussing out  Но с жена и деца - няма нужда! Ама те били разделени и не-знам-какво-си... И аз форуми съм чела, не съм вчерашна  Joy

# 309
Aз не разбрах в крайна сметка каква ти е целта? newsm78

# 310
  • в пералнята
Е как каква? Да докаже на себе си, че тоя може да го оправи!

# 311
  • София
И аз не я разбрах целта, честно да си призная.

# 312
Aз не разбрах в крайна сметка каква ти е целта? newsm78

Да си поиграя малко с него така, както той си поигра с мен в началото, когато ми пукаше и се държах адекватно с него. Той знаеше, че си падам по него, а вече е имал приятелка. Вместо да бъде също толкова прям, колкото бях аз, той продължи да ме държи още известно време "в резерва"...
Да обърна собственото му двойнствено поведение срещу него. Целта е постигната, защото сега се гърчи в собствените си страхове, а иначе го раздаваше много отворен... А аз нямам ни най-малкото намерение да навреждам специално на връзката му. Не повече, отколкото той сам ѝ наврежда с изпълненията си. И сега вече баш на мен не може да седне да ми разправя колко държи на приятелката си, може само да се пробва Mr. Green И получава иронично-саркастичното ми отношение, че не е наясно със себе си. И вече имах "официално" правото да му кажа мнението си за поведението му - незряло, неопределено и т.н.

# 313
Извинявай, но на този въобще не му пука за теб! И въобще не му дреме, че искаш някакви уроци да му даваш, не е разбрал и че си "отмъщаваш", а си гледа живота!
Не разбрахме какъв е по националност?

# 314
Няма да коментирам,че далче по-достойно и по аторитетно е да беше му дала игнор-така правят кучките.Защото не знам ти дали си постигнала целта си, ама той те е направил на див петел.Гаджето му далеч по-достойно се е държала-просто си е тръгнала в един момент,не да му гледа пияната мутра.
И като му каза мнението си за него той си го е преместил../извинявам се за грубия израз/
Всъщност не ми се обиждай,но държанието ти от самото начало предизвиква точно такова отношение, каквото той е показал към теб....
Четейки подобни истории вече съвсем не се чудя защо мъжете станаха масово такива... ConfusedТо не е луд този, който яде баницата...Жена съм,ама не мога да отрека,че понякога ние жените си го търсим и каквото ни се сервира, точно това си заслужаваме..

Общи условия

Активация на акаунт