Written by MICHAEL JACKSON

• 62 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Michael Jackson - Mind Is The Magic

Written by Michael with Bryan Loren in 1989 - re-worked for German illusionists Siegfrield & Roy, who had worked with Michael on his Bad World Tour, as the theme song for their 'Beyong Belief Show', staged in Las Vegas.

It remained unreleased until 1995, when Michael gave his permission for the song's inclusion on Siegfried & Roy's German album, 'Dreams & Illusions' (no USA or UK release), which featured music from their show and a TV special.

# 616
# 617
  • BG
Мисля, че и друг път съм поствала това интервю с R.Kelly, но понеже не съм съвсем сигурна, не пречи да го направя пак! На края има и клипче с интервюто.

R. Kelly Shares His Memories of Meeting Michael Jackson

# 618
Бобулчо,много ми хареса Yu Na Kim.Много грация и лекота на движенията,в синхрон с песента.Омайваща гледка.Вече съм й фенка.  bouquet

Този документален филм не съм го гледала.А както казва Бенисима-не пречи, ако се повтори.

Пуснах си уж 1 клип на Майкъл преди сън.Вече е почти 3,30,а аз не мога да откъсна очи от него. smile3556.Изгледах целият Хистори концерт в Германия.Твърдо решавам да спя.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 03:45 от Evelina2908

# 619
  • На земята
Момичета, здравейте!
 И аз съм една от многото почитателки на Майкъл. Поздрави за темата - за пръв път я срещам, но не знам колко често ще мога да чета.
 Като начало ще кажа, че моят пръв идол беше Майкъл. Първият албум - касетка, беше Bad, не знам на колко съм била, на 8-9 год., вероятно. И оттогава той е моят вечен учител. Да, винаги съм се учила от добротата му. Затова той докосна толкова сърца - защото правеше всичко със сърцето си.
 Честно казано за един период от време бях изоставила музиката, но винаги ми е приятно да гледам и слушам негови изпълнения.
 Много ме докосна интервюто с Ар Кели, много хубаво е описал какъв човек е бил Майкъл - много мил, много възпитан, но това с гласът му си го представих - като ангелска песен.
 За мен той винаги ще бъде моят ангел, който ме научи на толкова много, да бъда добър човек.
 Сигурно сте гледали това клипче, но е по темата и затова го пускам. Надявам се да не съм била досадна.

# 620
  • BG
Добре дошла, tzifff !   Peace

Поздрав с една песен, която неминуемо ме разплаква....

http://youtu.be/rXgim4YXLXk

# 621
  • София

Hug

в това видео на 4,15 има малко от същите кадри   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rC08CzyhnEg#!

# 622
  • София

Michael Jackson attends a memorial service for Princess Diana - 1997

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ImSn1ipQXfw

# 623
Today in
Michael Jackson History

1988 - Michael Jackson's single "Man In The Mirror" hit #1 on the U.S. Hot 100.

# 624
  • На земята
Това много ми хареса :“I totally enjoy what I'm doing and bringing joy into people's lives. To me, and if I can bring one second of joy into a child or a grown-up's life, then I have achieved my lifetime ambition.” – Michael Jackson (Blues and Soul Magazine, 1980)

# 625
  • София

Здравейте момичета, добре дошла  tzifff  Hug колко е хубаво когато почитатели на Майкъл се намираме и срещаме   bouquet

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9RI6xqmlQiI

# 626
  • MJF
Ммм интересно. Този ритъм отива на Макбет. Добро попадение бих казала. Интересно дали това е музикален спектакъл само или...?
Цитираните от  tzifff думи личаха в изпълненията и цялата работа на Майкъл и успяваше , успява и ще успява  да създаде тази секунда позитивно чувство-радост, усмивка, тактуване, тананикане... при всеки различно.

# 627
Момичета привет.

Винаги съм харесвала Billie Jean и Smooth Criminal. Но не мога да кажа, че съм била фен на Майкъл Джексън. Тези две песни често си ги пусках да ги слушам и дотам.

Есента пак си пуснах песните и попаднах на You are not alone. Нея също много я харесвах и ми стана интересно да науча повече за Лиса Мари Пресли. Знаех само, че е била женена за Майкъл Джексън Намирам я за много красива жена и ми стана любопитно да науча повече за дъщерята на Елвис и за брака им. Разрових се из гугъл , форуми блогове. И така се зачетох за живота на М.ДЖ като цяло.

Бях поразена от живота му. Преди това чувах откъслечиви новини или прочитах във вестници, знаех, че водиха дела срещу него, но никога не съм смятала, че  е виновен. Та се зачетох по-подробно за делата, за живота му като дете. Изгледах много интервюта, документални филми.
Изслушах много негови песни И просто се влюбих в този човек. Толкова различен и магнетичен и с толкова добро сърце.

Започнах да търся информация за брака му с Лиса Мари и открих доста неща. Изгледала съм толкова много интервюта по темата, проучих живота на Лиса преди да срещне Майкъл и след като се разделя с него . Интересно ми е вие какво мислите за техния брак?  newsm78 newsm78 nejavascript:void(0);wsm78 Ще се радва да чуя мненията ви, защото аз лично съм много впечатлена от тяхната история , но искам да чуя и чужди мнения.

Радвам се, че отхрих Майкъл като творец и успях да го оценя. Той е един извор на талант.   Simple Smile Simple Smile

Лека вечер.  Simple Smile

# 628
  • София

Привет daizy_g  Hug  bouquet
Аз може би по нататък ще се включа за брака с Лиса Мари.

Сега попаднах на тази новост и много добра идея за почитане паметта на Майкъл:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=159974974161752&set= … ype=1&theater

Michael's Dangerous girls group are happy to announce that, after being in contact for a long time with the Vicarage and Diocese of Rome (who we are heartily thankful to), we’ve been granted such an important location for our event.

On June 25 Michael Jackson will be remembered in one of the most important churches in Rome, “Santa Maria in Montesanto”, known as the “Church of the Artists” because for over 50 years every Sunday a Holy Mass is celebrated in the presence of famous people in the entertainment industry, culture and art. In that same church, located in one of the most beautiful squares in the world – Piazza del Popolo, funerals of people connected to the world of art, film and music are often celebrated.

In this church, at 7:30 p.m., to honor Michael Jackson four years after his passing, a Mass will be celebrated by Father Walter Insero, who we’d like to thank for understanding our desire to help others and the real meaning that’s the core of every initiative of ours.

After the ceremony, the group "All Over Gospel Choir" will perform a few Michael Jackson’s songs as well as some classic gospel repertoire.
 Karen O'Halloran Siren Lovesmj Brenda Jenkyns Darla Pope Mendez Carol Hodges Katherine Auener Bev Steyn

# 629
  • София
    bouquet Прекрасни думи за Майкъл http://www.vppress.ru/stories/Maikl-Dzhekson--klad-dlya-lyubogo- … umanitariya-16466 поводът  е книгата "Человек в музыке"  / Мan in the music в Русия.

Hug
Smooth Criminal Rehearsal Footage
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OBoUL6ycpkI

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 22:08 от valya61

Общи условия

Активация на акаунт